1 Ayda 2.500 TL Nasıl Kazanılır ? İşte Cevabı [E-Book]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tokibala

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba. Ben bu forumun ilk üyelerindenim. Burada gördüm ki birçok arkadaşımız o kadar çabalamasına rağmen sonu hüsranla sonuçlanan iş yapıyorlar. Yorumlarından okuduğum kadarıyla da birçok şey deniyorlar. Arkadaşlar benim anlattığım yöntemde saatlerce çalışmak yok. Günde veya 2-3 günde bir 5 ile 10 video arası kanalınıza yükleme yapacaksınız.İsteyen bu sayıyı artırabilir.Her halükarda en aşağı 5-10 video da yeterli olur.Ancak şunu özellikle belirteyim benim anlattığım yöntem en aşağı 1 ay sonra meyvelerini vermeye başlar.Sabırlı olan , en aşağı bir ay bekleyecek arkadaşlar okumaya devam etsin. Sabırsız olan burada okumayı bıraksın.

Anlattığım yöntemde imleme çalışması yapmıyorum.Zaten youtube bunu kendisi hallediyor.Ama isteyen arkadaşlar yapabilir.Ben size anlattığım yöntemde sabırlı olduğunuzda ve düzenli devam ettiğinizde sabit kazanca gidecek yolu veriyorum.Anlattığım yöntem uygulandığında sizde bu resimdeki gibi kazanabilirsiniz.İşte hesap görüntülerim.

ydk8yy.jpg
[/url][/IMG]

p4O4qm.jpg
[/url][/IMG]

Siz benim kadar kazanamayabilirsiniz yada çok daha fazlasını da kazanabilirsiniz.Ancak her durumda aylık en aşağı 600-700 dolar arası kazanırsınız.İnternette kazanılan bilgiler çok değerlidir. Adeta altın bulmuş gibi saklanır. Satıldığı zamanda yüksek fiyatlara verilir.Oysa siz buna çok cüzi miktara sadece 15 TL ye sahip olabilirsiniz. Herkes rahatlıkla ulaşabilsin ve bu forumun üyelerine ayrıcalık olsun diye fiyat çok düşük tutulmuştur.

Bu kitap Youtube ile benim gibi 4 haneli kazanan arkadaşlar için değil daha çok yeni başlayanlar,öğrenciler , ek gelir isteyenler için hazırlanmıştır.Kısa süreliğine bu kitap sizlere sunulacak daha sonrasında sunulmayacaktır. Almak isteyen arkadaşlara PM yoluyla bilgiler gönderilir.

Kitap Ücreti : 15 TL ( Pazarlık ve indirim söz konusu değildir )
Ödeme : Sadece Vakıfbank hesabı ( Paypal,bilyoner kesinlikle kabul etmiyorum)

NOT : Kitabı isteyen arkadaşlara pm yoluyla geri dönüş yapılacaktır.

Son düzenleme:
ben 5 ayda 0.90 kuruş kazandım şaka gibi :)

Ref varmi
Olabilirim
GT-S5360 cihazımdan gönderildi

ref olmak isterim..Eger ref Alımınız yoksa kitabi adminlerden birine onaylattıktan sonra
vakifbank hesap numaranızı pm ile yazın yarın 11-12 - ye kadar atmden kartsız işlemlerden size paranızı ulaştıracağım.

amacım konuyu baltalamak değil ama e-book satanları sevmiyorum..

hem çok kazanıyorsun hem de para kazanamayan arkadaşlarıma ücret karşılığı satıyorsun..

e-book almak yerine araştırın arkadaşlar..

bu arkadaş sizin videonuzu izleyip reklamlarınıza tıklamıcaktır heralde..

onun için her şey sizde bitiyor e-bookta değil..

Hocam konu başlıklarını yani daha doğrusu indexi yazsaydınız ? bizde ona göre alırdık

Kaç sayfa olduğunu ve konu indexlerini yazarsan emin ol daha çok alıcı çıkacaktır..

Hocan adsense mail adresiniz görünüyor. Ve aramalarda 3 tane kanal çıkıyor.
Bence sıkıntı olmaması açısından kaldırmalısınız. :)

Pardon Da Ben Kendi Adsense Hesabımda Kazançlarıma Baktığımda TBM Kazançların Yanında Da TL Yazıyor :S

Sizinki Farklı Geldi Bana..

Sayfa BGBG = 15.47 TL ise ve 34K İzlenme Var İse ;

15.47 x 34 = 525 TL Civarı Yapıyor :S

Sizin Adsense Çok Farklı..

hocam siz yanlış hesapladınız sanırım tık sayısı ve tbm yi çarpıcaksınız ve sonuc toplam kazanclar butonuna yansıcak

hocam siz yanlış hesapladınız sanırım tık sayısı ve tbm yi çarpıcaksınız ve sonuc toplam kazanclar butonuna yansıcak

Yanlışlık Yok..

BGBG = Bin Gösterim Başı Gelir..

34 Bin Gösterim Olduysa 34 İle Çarparsın Ordaki Rakamı..

Toplam Kazancını Gösterir ;)

Yetkililerin İncelemesi Gerek Konuyu..
[MENTION=9544]RockNRolla[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]

13 mayıs değil de 10 haziran - 17 haziran arası kazanç tablosunu neden paylaşmadın dostum?

bu e-booklarda ne gibi bir paylaşım yapıldığını çok merak ediyorum. hiç e-book almadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri