1 aydır 0 cekiyorum.

• Kullanıcı antre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

antre

Yasaklanmış
nisan ayında 3 adsensem banlanmıstı toplamda 15.000 tl civarında zarar ettim. daha sonrasında yeni bir adsense actım. nisan ayında 145 tl kesinlesti. mayıs ayında 307 tl kazandım haziranda sadece 25 tl kesinlesmis ! , yaklasık olarak 1 aydır actıgım her kanal kapatılıyor . 2 bot kullanıyorum , mailde satın aldım gene kapandı en son 10 videolu kanalımda kapatıldı. forumu aradım taradım net bir bilgiye rastlamadım. ne yapmam gerekiyor arkadaslar ?

al vds aç ordan kanal kafan rahat olsun günde 10 video at 20 video at uqrasmazsın kapanmala

butun bıldıgını unut sıfırdan basla

hocam zaten sıfırdan baslamak icin actım konuyu , sizlerden yardım almak icin. kanalı kendim mi acayım , satın mı alayım ? botla mı calısayım yoksa vds ile mi artık bir cözüm bulmalıyım. yaklasık olarak 1 aydır adsensem 0 TL CEKİYOR cok üzücü bir durum..

arkadaşım öncelikle merhaba. bu işlerde eskisin, ben de eskiyim ancak şunu da unutmamak gerekir ki, yt bizden daha da eski. 2 ay boş bıraktım ve geldiğimde her şeyi yeniden öğrenmem gerektiğini fark ettim. bir kanalım var ve günlük 3 tl bırakıyor. ben bunu 10 tl ye nasıl çıkarırım bunun peşindeyim. yani biz de kendimizi geliştirmek peşindeyiz. spamdan çok kişinin canı yandı. hali hazırda kazandığım kanalımın da kapanmasını istemediğimden atlayıp zıplamıyorum.

hocam zaten sıfırdan baslamak icin actım konuyu , sizlerden yardım almak icin. kanalı kendim mi acayım , satın mı alayım ? botla mı calısayım yoksa vds ile mi artık bir cözüm bulmalıyım. yaklasık olarak 1 aydır adsensem 0 TL CEKİYOR cok üzücü bir durum..

dostum botla kazanan botu tercıh eder vds ıle kazanan vdsyı tercıh eder. her hangısı olursa olsun.... kalıtelı asırıya kacmadan spam yap

kanllara attıgın vıdeo sayısı 50 yı gecmesın kanal oturdukdn sonra gunde 3 5 vıdeo atarak vıdeo sayısını arttır benım tavsıyem bu

aynısı başıma gelmişti boş kanal dahi kapanıyordu ben çözdüm istersen öm at anlatayım ama sende işe yararmı bilmem

arkadaşım öncelikle merhaba. bu işlerde eskisin, ben de eskiyim ancak şunu da unutmamak gerekir ki, yt bizden daha da eski. 2 ay boş bıraktım ve geldiğimde her şeyi yeniden öğrenmem gerektiğini fark ettim. bir kanalım var ve günlük 3 tl bırakıyor. ben bunu 10 tl ye nasıl çıkarırım bunun peşindeyim. yani biz de kendimizi geliştirmek peşindeyiz. spamdan çok kişinin canı yandı. hali hazırda kazandığım kanalımın da kapanmasını istemediğimden atlayıp zıplamıyorum.

bende aynı sekilde kendimi yenilemek ve güncellemek adına bu konuyu actım hocam cevabın icin tesekkur ederim , ama sormadan da kendime faydam olmaz.

nisan ayında 3 adsensem banlanmıstı toplamda 15.000 tl civarında zarar ettim. daha sonrasında yeni bir adsense actım. nisan ayında 145 tl kesinlesti. mayıs ayında 307 tl kazandım haziranda sadece 25 tl kesinlesmis ! , yaklasık olarak 1 aydır actıgım her kanal kapatılıyor . 2 bot kullanıyorum , mailde satın aldım gene kapandı en son 10 videolu kanalımda kapatıldı. forumu aradım taradım net bir bilgiye rastlamadım. ne yapmam gerekiyor arkadaslar ?

Geçmiş olsun
Bilgisayarına format atıp kendine güvenilir birisinden 10 onaylı kanal satın alıp bu kanalara yükleyecek içerik bulmalısın

İçerik için youtubeye gir yabancı vidoları kanalları incele örn sağlık sağlık kanalının tüm videolarını indir dilini değiştir ister türkçe ister farklı dilde yükle
kanallarının mutlaka kanal anahtar kelimeleri, varsayılan etiketleri, varsayılan açıklamalarını gir rastgele girme düşün taşın öyle gir :)

bunun gibi 10 kanalın olsun 1 2 ay içinde güzel paralar kazanırsın

veya 1 tane sağlam kanal oluştur quize sok yabancı bir dizi bul seo ayarlarını yap 3. haftadan itibaren güzel para kazanırsın tek kanaldan benden bukadar bol kazançlar

Geçmiş olsun
Bilgisayarına format atıp kendine güvenilir birisinden 10 onaylı kanal satın alıp bu kanalara yükleyecek içerik bulmalısın

İçerik için youtubeye gir yabancı vidoları kanalları incele örn sağlık sağlık kanalının tüm videolarını indir dilini değiştir ister türkçe ister farklı dilde yükle
kanallarının mutlaka kanal anahtar kelimeleri, varsayılan etiketleri, varsayılan açıklamalarını gir rastgele girme düşün taşın öyle gir :)

bunun gibi 10 kanalın olsun 1 2 ay içinde güzel paralar kazanırsın

veya 1 tane sağlam kanal oluştur quize sok yabancı bir dizi bul seo ayarlarını yap 3. haftadan itibaren güzel para kazanırsın tek kanaldan benden bukadar bol kazançlar

hocam tesekkur ederim , peki botlamı videoları yükleyim yoksa vds ile mi ?

Benim en büyük kıyımlarda dahi 1-2 kanalım dışında tüm kanallarım sağlam duruyor.

Mailleri kendi bilgisayarımdan modem resetleyip açıyorum.

Modem resetlemek çözüm olmalı normalde, eğer ip den banlanmışsan.

VDS kullanmıyorum. İşlemlerini VDS den yaptığım kanallar birkaç gün içinde kapanıyor. Kendi bilgisayarımdan modem resetleyip işlemlerini yaptığım kanallarım kapanmıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri