1 Aylık Özgün Oyun Kanalım Bilen Bilir.

Hocam çok güzel videolar :) Benimde var birtane oyun kanalıda minecraft başlıycam anlatabilirmisin özelden biraz şu oyunu ya anlayamadım nasıl birşey olduğunu. Bu modları felan.

skype javazbekk hocam eklersin her türlü yardımcı olurum sıkıntı yok beraber dahi çekebiliriz hunger games falan :)

kendini tanıtma videosunda biraz daha ıhh ıhh deseydin ölücektim diğerlerine bakmadım ama eger onlardada boyle yapıyosan o sorunu cozmen lazım

abone sayın iyi artmış kardeş tebrikler başarılarının devamını dilerim

Merhaba arkadaşlar özgün oyun kanal açalı 1 ay oldu şimdilik pek bir ilerleme kaydetmedim fakat bu işin içinde olan sağlam youtuberler ile tanıştım onlarda aynı şekil ilk zamanlar biraz sıkıntı çekmişler. Ben video çekip atmaya devam edeceğim video sayım iyi seviyelerde sayılır 100 video çekip 2 dklık özel bir video hazırlayacağım inşallah o videoda bir patlama yapmayı düşünüyorum bakalım en son videomda kendimi tanıttım ufak bir kitlem var sayılır. Örnek olması açısından kanalın linkini atıyorum girip bakabilirsiniz kötü niyetli kişilerede hakkımı helal etmiyorum.

Öncelikle başarılar.

En çok izlenim alan oyun türü ile devam et
yani Minecraft...
Ve izlenimlerinin daha artması için başlık açıklama ve etiketlerde yabancı dil kelimeler de olsun..

Örnek:
minecraft game of thrones
minecraft game show
minecraft game theory
minecraft game modes
minecraft stampylongnose
minecraft modes
minecraft mods
minecraft animation

Ve aynı zamanda kanal anahtar kelimelerini de buna uyumlu yap ve bir hafta ile bir ay arasında alacağın izlenimleri gör...

abone sayın iyi artmış kardeş tebrikler başarılarının devamını dilerim

Teşekkür ederim :)

acil youtube kapak tasarıma ihtiyacın var :)) (güzel başarılarının devamını dilerim)

http://www.ytpara.com/youtube-arka-planlar/36329-youtube-kanal-tasarimi-yapilir-profesyonel-calisma.html

Güzel değilse baştan bir daha hazırlayabilirim hocam sıkıntı yok güzel birşeyler yaparız biraz uğraşla :)

kendini tanıtma videosunda biraz daha ıhh ıhh deseydin ölücektim diğerlerine bakmadım ama eger onlardada boyle yapıyosan o sorunu cozmen lazım

Yok hocam o videoda ne konuşacağımı daha önce ayarlamadığım için öyle oldu diğerlerinde bi sıkıntı yok :)

Öncelikle başarılar.

En çok izlenim alan oyun türü ile devam et
yani Minecraft...
Ve izlenimlerinin daha artması için başlık açıklama ve etiketlerde yabancı dil kelimeler de olsun..

Örnek:
minecraft game show
minecraft game theory
minecraft game modes
minecraft stampylongnose
minecraft modes
minecraft mods
minecraft animation

Ve aynı zamanda kanal anahtar kelimelerini de buna uyumlu yap ve bir hafta ile bir ay arasında alacağın izlenimleri gör...

Önerin için çok teşekkür ederim hocam. Bu gece bütün videolarımın etiket ve açıklama kısımlarını düzenleyeceğim etiketler çok önemli galiba ondan kaybediyorum belkide :) Baştan savma yaptığım etiketleri güzel bir şekilde ayarlayıp tüm videolarda o şekil devam inşallah :)

Gittikçe güzel oluyor azimle devam etmişin, son videoların gayet şık ve güzel başarılarının devamını dilerim.

Gittikçe güzel oluyor azimle devam etmişin, son videoların gayet şık ve güzel başarılarının devamını dilerim.

Teşekkürler hocam inşallah forumdan güzel bir kanal çıkacak :) Etiketleride artık düzeltiyorum sayılır kanala bir düzen getirecem o şekil devam edeceğim inşallah :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri