1 Çavuşumuz daha şehit oldu!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DeftoneS

Kayıtlı Üye
Vatan Millet Aşkına Şehit Düşen Tüm Askerlerimizin Tin-i Uçmağ Olsun

07.08.2015 günü saat 11.30 sularında İlimiz Doğubayazıt İlçesi Çetenli Köyü Somkaya mevkiinde Bölücü Terör Örgütü PKK mensuplarınca yoldan geçen araçların önü kesilmiş ve ateşe verilmiştir. Olaya müdahale etmek üzere olay mahalline gitmekte olan Patnos Komando Alay’ına bağlı TİM’e teröristler tarafından ateş açılmış ve 1 Uzman Çavuşumuz şehit olmuştur.

Ayrıca teröristlerin açtığı ateş sırasında İran uyruklu bir otobüs muavini hayatını kaybetmiş, 3 İran uyruklu şahıs da yaralanmıştır.

offf ulan off başımız saolsuın. hocam buraya bu konuları açma ya

aynen artık hergün 3-4 şehit haberi geliyor görünce otomatikmen olduğum yere kitleniyorum elden bir şeyde gelmiyor bu şehitlerin sorumlusu pkk da hükümettinde allah belasını versin resmen sinirden içim içimi yiyor

offf ulan off başımız saolsuın. hocam buraya bu konuları açma ya

aynen artık hergün 3-4 şehit haberi geliyor görünce otomatikmen olduğum yere kitleniyorum elden bir şeyde gelmiyor bu şehitlerin sorumlusu pkk da hükümettinde allah belasını versin resmen sinirden içim içimi yiyor

Arkadaşlar açmamın nedeni batıdaki bazı karekteri bozuk türk vatandaşlarını zorla askere sokmak. Vatan tehlikede! Askerden bedelli vs. kaçmak olmaz!! Askere hala gitmemiş olan varsa, ve bu haberleri görmek istiyorsa yarın öbürgün anasını bacısını pkk öldürsün istemiyorsa askere gitsinler.

Vatan tehlikededir! Amasya Genelgesi'nde BAŞBUĞ Atatürk tarafından söylendiği gibi.

"Vatanın birliği ve bütünlüğü milletin bağımsızlığı tehlikededir."

Başımış saolsun Devlet artık pkk itine göz actırmıycak gibi temizlenene kadar malasef böyle haberler duyabiliriz ama er geç temizlençek. Allah askere güç ve kudret versin. Sunuda iyi bilmek lazım pkk ayrı kürt asıllı vatandaşlarımız ayrıdır.malasef haber sitelerindeki yorumlarda genelleme yapan insanlar var. Annem kürt asıllıdır ama son kanımıza kadar bu ülke için savasırız saygılar

sen oturduğun yerden batıdakiler askere gitsin diyeceğine ilk önce yöneticilerin çocukları askere gitsin de.ülkenin batısı doğusu demeden kelime kuramaz oldunuz.

sen oturduğun yerden batıdakiler askere gitsin diyeceğine ilk önce yöneticilerin çocukları askere gitsin de.ülkenin batısı doğusu demeden kelime kuramaz oldunuz.

hocam onlar hiç gider mi ya çözüm süreci deyip yarım yamalak bir adım attılar.Eminim umurlarında bile değildir asıp kesmek kolay ''Kimse bizim gücümüzü test etmesin'' diyorlardı hergün 3-4 şehit haberi geliyor barışıda savaşıda beceremiyoruz.En çok koyanda suçsuz günahsız annelerin feryadları oluyor.Yazık günah

Arkadaşlar açmamın nedeni batıdaki bazı karekteri bozuk türk vatandaşlarını zorla askere sokmak. Vatan tehlikede! Askerden bedelli vs. kaçmak olmaz!! Askere hala gitmemiş olan varsa, ve bu haberleri görmek istiyorsa yarın öbürgün anasını bacısını pkk öldürsün istemiyorsa askere gitsinler.

Vatan tehlikededir! Amasya Genelgesi'nde BAŞBUĞ Atatürk tarafından söylendiği gibi.

"Vatanın birliği ve bütünlüğü milletin bağımsızlığı tehlikededir."

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama insanların neden askere gitmek istemediğini daha detaylı düşünmeni tavsiye ederim.

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama insanların neden askere gitmek istemediğini daha detaylı düşünmeni tavsiye ederim.

Yaşım 16 askerliği iple çekiyorum şuan deseler 1914'deki gibi 15likler askere deseler hiç gözümü kırpmam askere giderim

Yaşım 16 askerliği iple çekiyorum şuan deseler 1914'deki gibi 15likler askere deseler hiç gözümü kırpmam askere giderim

Kimsenin savaştan kaçtığı yok sorun orada zaten savaş çıksa koşa koşa gidelim ama bu çıkarların çatışması biten terörün yeniden fırlaması benim yüzümden olmadı kimin yüzünden olduysa o gitsin.

Vatana canım feda bende 17 yaşındayım askerlik şimdi gelse şimdi giderim , askerlerimize Allahtan rahmet diliyorum fakat bi detayı atlamışsınız her askere gitmeyen askerlikten kaçmıyor bizim burda bir çift oturuyor karı koca kendilerinden başka kimseleri yok bu adam askere gitse karısına çocuğuna kim bakacak askerde ona kim para yollayacak ? mecburi olarak bedelli yapanlarda var o detayı söylemek istedim

Yaş 16

hayaller rambo gerçekler dıkşinya dıkşinya ta ta ta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri