1 Dakikalık Film Cekcez.

1 dklık film derken içeriği nedir?
reklam filmi mi? kısa film mi? tanıtım filmi mi?
biraz daha detayı vardır diye düşünüyorum

Asıl adamımız bir kapıdan geciyor ve uzun bir koridor görüyor . Koridordan karşıya geçmesi gerek. Koridorun sağında ve solunda odalar var.malum karakterimiz karşıya gecerken kapısı yarı açık odalara göz atıyor meraktan . İlk odada karısını döven bir adam görüyor delicesine kan revan içinde kadin . İkinci odada vücudunu bombayla kaplamış bir terörist kendini patlatmaya hazır televizyondan miting haberlerini izliyor. Diğer odada tecavüze uğrayan kız diri diri yakabilecek bir psikopatla. Bir digerinde siyasetçiler yuzyuze dalasiyorlar birbirleriyle . Bir yanda asker annesinin kucağında cansız bedeniyle ve feryatlı anne. Boyle her odaya 7. 8 saniye verirsen bir dakikaya sığar. Bari sonunda mutlu bi oda koyda sonumuz hayırlı olsun :D.

Kadına yönelik şiddete dikkat çeken bir içerik olabilir.

Baştan sona bir köşede 60 sn den geri sayan bir sayaç

ilk 40 sn

etap 1 - Genç hayat dolu bir kadın, arkadaşları, eğlenceleri, tutkuları, Genç bir adam, birbirlerine benziyorlar ama, soru işareti bırakacak bir bakış,
etap 2 - Evlilik, emek, kızda şaşkın birkaç bakış, şiddet.
etap 3 - Kapanan gözler, kabirde üzerine atılan toprak,

Son 20 sn

etap 1 - Üzerine atılan toprağın yavaş yavaş ışığı yok etmesi,
etap 2 - Uzun ve siyah ekranda bekleyiş
etap 3 - Son beş sn mesaj.

Teşekürler hocam ileticem bunu'da

Buradan iyi fikir çıkacağını düşündüğüne pişman oldun mu :D

hocam görmüyor musunuz fikirleri.. :) dedim ödevin sahipleri son 8 gün kaldı hala bişey bulamadılar :D

1 dklık film derken içeriği nedir?
reklam filmi mi? kısa film mi? tanıtım filmi mi?
biraz daha detayı vardır diye düşünüyorum

hoca içerik'de serbest bırakmış, her tülü içerik olur reklam filmi filan her şey ama konuyu belirleyince hocaya soruyorlar mış bu konu olur mu diye :)

Asıl adamımız bir kapıdan geciyor ve uzun bir koridor görüyor . Koridordan karşıya geçmesi gerek. Koridorun sağında ve solunda odalar var.malum karakterimiz karşıya gecerken kapısı yarı açık odalara göz atıyor meraktan . İlk odada karısını döven bir adam görüyor delicesine kan revan içinde kadin . İkinci odada vücudunu bombayla kaplamış bir terörist kendini patlatmaya hazır televizyondan miting haberlerini izliyor. Diğer odada tecavüze uğrayan kız diri diri yakabilecek bir psikopatla. Bir digerinde siyasetçiler yuzyuze dalasiyorlar birbirleriyle . Bir yanda asker annesinin kucağında cansız bedeniyle ve feryatlı anne. Boyle her odaya 7. 8 saniye verirsen bir dakikaya sığar. Bari sonunda mutlu bi oda koyda sonumuz hayırlı olsun :D.

tamamdır hocam bunuda iletcem :D

Hayırlı çekimler :) Konu çok ya bu kız oynucaksa..

hocam şimdi şöyle bunlar yönetmenlik okuyor ihtiyaç oldu zaman tabikide oynar ama asıl amaç filmin çekilmesi öyle söylim :D

ben de sinema okuyorum
yanlış anlaşılmasın ama söylemek zorunda hissediyorum
arkadaşına söyle "eğer 1 dakikacık bir film için konu bulamıyorsa sinemacılık okumasın"
dost acı söyle kusura bakma :)

ben de sinema okuyorum
arkadaşına söyle "eğer 1 dakikacık bir film için konu bulamıyorsa sinemacılık okumasın"

hocam konu bulamıyor değil, buldukları konuları hoca kabul etmiyor yoksa konu illaki bulunur

Doğu ayrı patlıyor ( bi kaç patlama çek )
Batı ayrı patlıyordu ( git bi club çek )
Ateş düştüğü yeri yakıyordu ( bir şehit ailesi canlandırın )
Acaba bugün kim tarzdı ? ( bir tarz programı canlandır.)
İnsanoğlu neden bu kadar duyarsız , dünya neden bu kadar acımasızdı ( kuru ekmek yiyen bi mülteci çek - üstüne mülteciye çelme takan kameraman kadını ve üzerlerine kamyon süren kamyoncuyu ekle )
Bitir...

Biri yukardaki metni okusun. Görüntülerle eşleştirin.

Dünya çok acımasız cidden.

Yönetmenlik okuyan bir kişinin, bu konu üzerine eğitim alan bir kişinin, kendi fikrini ve hayalini 1 dklık kısa bir Video için uretemiyorsa
Boşa okuyor...

Tez denilse anlarım, yardımcı olunur. Ama bu durum çok farklı.

ben de sinema okuyorum

Katılıyorum güzel kardeşime :D
Benim kız arkadaşım da sinema okuyor, onun da hiç fikri olmuyor ne hikmetse :rolleyes: Bunca işimin gücümün arasında bi' de manyak gibi ona bi'şeyler düşünüyorum :( Ben de anlamıyorum hocam, olmuyorsa çok şey yapmamak lazım :D..

---------- Spam Engelliyici 05:36 ---------- Önceki Mesaj 05:33 ----------

hocam konu bulamıyor değil, buldukları konuları hoca kabul etmiyor yoksa konu illaki bulunur

O zaman hoca gelsin foruma, onunla görüşelim direk hocam :D biz sizi tanırız hoca diye :rolleyes:..

Yönetmenlik okuyan bir kişinin, bu konu üzerine eğitim alan bir kişinin, kendi fikrini ve hayalini 1 dklık kısa bir Video için uretemiyorsa
Boşa okuyor...

Tez denilse anlarım, yardımcı olunur. Ama bu durum çok farklı.

hocam hayatınızda hiç kibirli bir prof'a bişiler beğendirmeye çalıştınız mı acaba cok merak ediyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri