Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaş böyle bi konu açınca kafama dank ettigeçde olsa
geçen bi konu paylaşmıştım,para kazanması kapatılan kanalı açma 2014 diye para kazanması kapanan kanalını geri bildirim yöntemi ile açma konusuna deyinmiştim,şimdi bakıyorum forumda o konumu bulamıyorum galiba konu kaldırılmış ne ilginç bi durumarkadaşın yaptığı tahminimce geri bildirim yöntemi ile açtırmak
[MENTION=11550]wephizmeti[/MENTION]
Allah Gönlüne Göre Versin,
Geçenlerde kanalım kapatıldı,"patner" bu kanalımı açabilirmiyiz. Kanalım Askıya alınmış gözükmekte
geri bildirimler 1 dk kanal acılıorsa süpermiş hocam ama yontem o değil onuda suan sızden oğrendım
tam anlayamadım olayı şimdi hocam.para kazanması kapanan kanalın para kazanmasını mı açıyorsun?yoksa bende bi adsense hesabı var,birisinden satın almıştım ve onun bi kanalı yüzünden şimdi o hesaba bagladıgım kanallarda gidiyor.o hesaba giriş de yapamıyoruz...bu sorunu mu çözüyorsun?olay bunla ilgili ise çok güzel olur ama konuyu yanlış anladıysam o başka tabi![]()
tam anlayamadım olayı şimdi hocam.para kazanması kapanan kanalın para kazanmasını mı açıyorsun?yoksa bende bi adsense hesabı var,birisinden satın almıştım ve onun bi kanalı yüzünden şimdi o hesaba bagladıgım kanallarda gidiyor.o hesaba giriş de yapamıyoruz...bu sorunu mu çözüyorsun?olay bunla ilgili ise çok güzel olur ama konuyu yanlış anladıysam o başka tabi![]()
[MENTION=11550]wephizmeti[/MENTION] dua edilmese bile Allah karşılığını verir hocam![]()
para ile satın boş verin yöntem patlamasın belki ihtiyaçımız olur
Para Kazanması Devre Dışı Bırakılmış Adsense Yüzünden Toplu Kapanmıs Kanallar Açılır.
Yeni Bir yöntemle kanalın hıc bır seyıle oynamadan 1 dk para kazanmayı acıorum adsense yuzunden toplu olarak kapanan kanallarınız varsa acılır hemen teslim edilir size bu ısı hayır ıcın yapıorum bı dua etsenız yeter zamanında ben cok kısıden rıca etmıstım 6 milyon ızlenımlı kanallarım ıcın bı allahın kulu yardım etmemıstı ben edıorum elimden geldiğince varsa arkadaşlar kanalını versın acayım verım...
skaype:wephizmeti12
Buyrun ekleyım tum arkadaşlar açayım kanallarınızı
hocam benim 17bin aboneli kanalımın para kazanması gitmişti , kanalda adsnse vardı sahte tık yüzünden gitti bunu halledebiilir misiniz?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.