1 Dk Para Kazanması Devre Dışı Bırakılmış Kanallar Açılır

şuanda benim işime yaramasada bunu paraya dökmeyipte yapmanız çok güzel.

arkadaşlar suanda herkesın iltifatları için allah razı olsun hepinizden bi dua almam yeterli ama bu yontemı onaylamak ıcın adsense yuzunden kapanmıs kanal lazım üzülerek soluorum telif ve ihtardan gıdenler olmadı adsesne yuzunden gıden hıc kanal gelmedı olan varsa yapalım en azından deneme amaçlı onaylamıs olalım yontemı kımseye mahcup olmak ıstemıorum

arkadaş böyle bi konu açınca kafama dank etti :D geçde olsa

geçen bi konu paylaşmıştım,para kazanması kapatılan kanalı açma 2014 diye para kazanması kapanan kanalını geri bildirim yöntemi ile açma konusuna deyinmiştim,şimdi bakıyorum forumda o konumu bulamıyorum galiba konu kaldırılmış ne ilginç bi durum :D arkadaşın yaptığı tahminimce geri bildirim yöntemi ile açtırmak

edit : buldum :D http://www.ytpara.com/yeni-baslayan...patilan-kanallari-actirma-yontemi-2014-a.html

Son düzenleme:
arkadaş böyle bi konu açınca kafama dank etti :D geçde olsa

geçen bi konu paylaşmıştım,para kazanması kapatılan kanalı açma 2014 diye para kazanması kapanan kanalını geri bildirim yöntemi ile açma konusuna deyinmiştim,şimdi bakıyorum forumda o konumu bulamıyorum galiba konu kaldırılmış ne ilginç bi durum :D arkadaşın yaptığı tahminimce geri bildirim yöntemi ile açtırmak

:) geri bildirimler 1 dk kanal acılıorsa süpermiş hocam ama yontem o değil onuda suan sızden oğrendım

[MENTION=11550]wephizmeti[/MENTION]

Allah Gönlüne Göre Versin,

Geçenlerde kanalım kapatıldı,"patner" bu kanalımı açabilirmiyiz. Kanalım Askıya alınmış gözükmekte

hocam sadece para kazanmayla alakalı okonuda tek cağre guzel bi savunma yapıp itiraz etmek youtube sanırım

ben yatıorum arkadaşlar adsenseden dolayı kapanan arkadaş cıkmadı yarın cıkarsa bakarız mesajlara cevap gelmeyınce yanlıs anlamayın mahcup olmayım yarın akşama kadar online olmayabılırım

hocam öncelikle yaptığınız güzel bir şey tebrik ediyorum. Lakin, bence böyle tek tek uğraşmak yerine insanlara bilgilendirici bir yazı ile bu taktiği/yöntemi paylaşsanız daha iyi olur diye düşünüyorum. Sonuçta para kazanması kapalı bile olsa kanalını, çalışma yöntemini ve en önemlisi kategorisini açıklamak istemeyen arkadaşlar olabilir.

Bu yönteminizi direk olarak paylaşsanız da zaten hayır duası alacaksınız belirli bir kesimden.

tam anlayamadım olayı şimdi hocam.para kazanması kapanan kanalın para kazanmasını mı açıyorsun?yoksa bende bi adsense hesabı var,birisinden satın almıştım ve onun bi kanalı yüzünden şimdi o hesaba bagladıgım kanallarda gidiyor.o hesaba giriş de yapamıyoruz...bu sorunu mu çözüyorsun?olay bunla ilgili ise çok güzel olur ama konuyu yanlış anladıysam o başka tabi :)

tam anlayamadım olayı şimdi hocam.para kazanması kapanan kanalın para kazanmasını mı açıyorsun?yoksa bende bi adsense hesabı var,birisinden satın almıştım ve onun bi kanalı yüzünden şimdi o hesaba bagladıgım kanallarda gidiyor.o hesaba giriş de yapamıyoruz...bu sorunu mu çözüyorsun?olay bunla ilgili ise çok güzel olur ama konuyu yanlış anladıysam o başka tabi :)

Adsense kapatıldığında o adsenseye bağlı olan tüm kanalların (ihtar dahi olmasada) para kazanmaları devre dışı kalıyor. Herhangi bir yöntemde bu hesapların para kazanmalarını açmaya yaramıyor. Arkadaş o baglı oldugu adsense hesabı kapanan kanalların, para kazanmalarını açıyor.

yardımsever kişiliğinize tşk. şuan lazım değil ama mesajımız bulunsun konuda

kardeşim skaypeden yazıorum evet senın gıbı durumlarda acıoruz

para ile satın boş verin yöntem patlamasın belki ihtiyaçımız olur

para ile satın boş verin yöntem patlamasın belki ihtiyaçımız olur

kardeşim ben kazanıorum allah verıor zaten paraya ıhtıyacım yok boyle durumlardada ınsanlardan para talep edenlerın aldıgı para bence helal değil bı adam zaten zor durumda bı yardım edeceksek karsılıksız etmemız gerek tum forumda bu anlayıs olmazsa kusra bakmayın bu forumda kımse kımseden yardım beklemesın bı nevı paralı yardım formu olur burası

Para Kazanması Devre Dışı Bırakılmış Adsense Yüzünden Toplu Kapanmıs Kanallar Açılır.
Yeni Bir yöntemle kanalın hıc bır seyıle oynamadan 1 dk para kazanmayı acıorum adsense yuzunden toplu olarak kapanan kanallarınız varsa acılır hemen teslim edilir size bu ısı hayır ıcın yapıorum bı dua etsenız yeter zamanında ben cok kısıden rıca etmıstım 6 milyon ızlenımlı kanallarım ıcın bı allahın kulu yardım etmemıstı ben edıorum elimden geldiğince varsa arkadaşlar kanalını versın acayım verım...

hocam benim 17bin aboneli kanalımın para kazanması gitmişti , kanalda adsnse vardı sahte tık yüzünden gitti bunu halledebiilir misiniz?

hocam benim 17bin aboneli kanalımın para kazanması gitmişti , kanalda adsnse vardı sahte tık yüzünden gitti bunu halledebiilir misiniz?

halladeriz hocam 17 bin abonesı varsa bu yontem olmasa bıle diğer yontemlerle kesin açmaya calısırım yazık olmasın kanala skaype ekleyın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri