1 Dk Para Kazanması Devre Dışı Bırakılmış Kanallar Açılır

wephizmeti

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Yöntem Patladı Sanırım Yöntemi Açıklıorum

http://www.youtube.com/account_monetization?action_adsense_connection=1

Bulinke tıkladıgınızda Para Kazanması Kapanan Kanalların Dün Adsense Değiştir Butonu Çıkıordu Ama Suanda Para Kazanma devre dısı cıkıor sanırım youtubenın bı acığıdı hemen duzelttiler ama allah razı olsun buarada benım 6 milyon izlenimli kanallar para kazanmayı kurtardım actım şimdi konuda benden bır ümitle beklentisi olan arkadaşlara cok mahcubum kendilerinden özür diliorum hakklarını helal etsınler her bırı ıcın teker teker uğraştım elimden geldiğince yapmaya calıstık ama olmadı yontem buydu arkadaşlar....

Son düzenleme:
hocam yöntemi söyleseniz siz tek tek uğraşmak yerine makbule geçerdi genede düşünüp böyle konu açtınız teşekkür ederim insanlara faydalı olup kâr gütmemek tek kötü yani yt farkedip kapatması :)

Para Kazanması Devre Dışı Bırakılmış Adsense Yüzünden Toplu Kapanmıs Kanallar Açılır.
Yeni Bir yöntemle kanalın hıc bır seyıle oynamadan 1 dk para kazanmayı acıorum adsense yuzunden toplu olarak kapanan kanallarınız varsa acılır hemen teslim edilir size bu ısı hayır ıcın yapıorum bı dua etsenız yeter zamanında ben cok kısıden rıca etmıstım 6 milyon ızlenımlı kanallarım ıcın bı allahın kulu yardım etmemıstı ben edıorum elimden geldiğince varsa arkadaşlar kanalını versın acayım verım...

benim var hocam öyle bir kanalım açarsanız çok makbule geçer

bilgiyi dağıtın hocam pmden sizde uğraşmamış olursunuz

arkadaşlar taktiği paylaşacağım ama suan değil zamanı var ben bı hayır duası alım yeter suan herkesle tek tek ilğilene bılırım sıkıntı yok forumdakı yardım severliği sevmeyen arkadaşlara mesaj olsun burdan

arkadaşlara yardımcı oldugun için allah senden razı olsun kardeşim herşey gönlünce olsun

Dua etmek istiyorum sana kanalımı açsanda açmasanda allah ne muradın varsa versin
Mekanını şimdiden cennet eylesin
Ölüm Var Gari...

örnek bir davranış tebrik ediyorum arkadaşımı bi hayır duası binlerce liradan cok daha anlamlıdır.

2-3 gün önce asaydınız konuyu birkaç kanalım vardı 12 aya yakın para kazanmaları açılmamıştı :)

allah razı olsun hepınızden arkadaş suanda cok talep var arkadaşların kanallarla ilğileneyım onlar sonucu yazsın buraya ozaman hayır duası alayım :)

[MENTION=11550]wephizmeti[/MENTION]

Allah Gönlüne Göre Versin,

Geçenlerde kanalım kapatıldı,"patner" bu kanalımı açabilirmiyiz. Kanalım Askıya alınmış gözükmekte

Benim kanalın para kazanması adsenseden dolayı gitmemiş ihtardan gitmiş o yüzden açılmadı arkadaş çok uğraştı Allah razı olsun ondan.

Banlanan adsense kanallarında bu işlem işe yayarmı hocam, ya da denedinizmi?

Banlanan adsense kanallarında bu işlem işe yayarmı hocam, ya da denedinizmi?

kesın cevap vermeyım ama denememız gerek hocam ben bu yontemle dun 3 kanalımı actım ama adsende yuzundendı hepsı ihtardan ve kanal yuzunden kapanınca olmuor galiba suanda ıkı arkadaşda denedik ıkısıde adsense yuzunden değilmiş olmadı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri