1 dklık videolarda bile ünlem :@

• Kullanıcı dortnes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

dortnes

Kayıtlı Üye
arkadaşlar attığım videolar en fazla 1.5 dklık videolar ama para kazanmayı aktif edince direk ünlem yiyiorum anlayamadım bu işi cidden uzun videolardan zaten umudumu kestim kısa videolardada aynısı oluyor

beyler ben dün başladım bu youtube olayına, çok az bilgim var ama şuan hepsi en az 1 saatlik 15 videom var, 10 tanesi ünlemsiz.

videoları para kazanma kapali - gizli - isimsiz - etiketsiz olarak yüklüyorum, yükleme işlemi bitince bir sıkıntı olursa uyarı veriyor zaten, ses eşleşeni verirse "sesi kaldır" gibi bir uyarı çıkıyor, onu kullanıyorum düzenleme bittikten sonra para kazanmayı açıyorum ünlem falan vermiyor.

topluluk kuralları -telif hakkı bunlarda iyi durumda, videoları gizli yüklediğim için sıkıntı olmuyor sanırım.

Ünlem videonun kopyalanma sayısı ile alakalı youtubede olmayan videoya veya az olan videoya kolay kolay ünlem gelmez

beyler ben dün başladım bu youtube olayına, çok az bilgim var ama şuan hepsi en az 1 saatlik 15 videom var, 10 tanesi ünlemsiz.

videoları para kazanma kapali - gizli - isimsiz - etiketsiz olarak yüklüyorum, yükleme işlemi bitince bir sıkıntı olursa uyarı veriyor zaten, ses eşleşeni verirse "sesi kaldır" gibi bir uyarı çıkıyor, onu kullanıyorum düzenleme bittikten sonra para kazanmayı açıyorum ünlem falan vermiyor.

topluluk kuralları -telif hakkı bunlarda iyi durumda, videoları gizli yüklediğim için sıkıntı olmuyor sanırım.

isimsiz derken başlıksız mı? başlıksız nası yüklüyorsun kabul etmiyor

tecnitum mac adress changer progrmı ile mac adresini değiltir :) forumda konu anlatımı vardı özelliklede ipnizin kara lisetye alındığı zamanlarda le yarar bu pro

youtube'da olmayan video ünlem almaz lafı yanlış..bal gibi de alır! ünlem sana tanınan video hakkı limitini aşman yada spam kasmanla,kanalının yada ip'in karalisteye düşmesiyle alakalı bi olay..

Ünlem videonun kopyalanma sayısı ile alakalı youtubede olmayan videoya veya az olan videoya kolay kolay ünlem gelmez

unlem ondan cok daha komplike hocam bence, gecmek icin her video ile ugrasmaktan baska sansımız yok.

Son düzenleme:
ünlemin sebebi youtubede bulunan videonun aynısını atmanızdır. Değişiklik yapmanız şuanda çalışan alternatif yani başkasını bilmiyorum bilende bence söylemez.

katılıyorum.. nasıl yöntemler deniyosun program vs. olarak?
cerceve ve isimsiz yukleyip isimlemek ise yariyor gibi ama ben 1 aydan fazladir adsense kanal calismiyorum, arada denemek icin 20 kanal basiyorum ama dogru duzgun yanan olmuyor, ben de oyle her video ile ugrasacak bir insan degilim, o yuzden simdilik partner calisiyorum.

Daktilo Cihazimdan Postaci Kullanilarak Gonderildi.

cerceve ve isimsiz yukleyip isimlemek ise yariyor gibi ama ben 1 aydan fazladir adsense kanal calismiyorum, arada denemek icin 20 kanal basiyorum ama dogru duzgun yanan olmuyor, ben de oyle her video ile ugrasacak bir insan degilim, o yuzden simdilik partner calisiyorum.

Daktilo Cihazimdan Postaci Kullanilarak Gonderildi.

bende de çok izlenme oluyor ama kazanç izlenmeye göre çok düşük..partner hiç denemedim bilmiyorum.böyle durumlarda partner daha mı işe yarıyor? bu arada kazanç neye göre oluyor partnerlerde? reklam falan mı yoksa izlenme sayısı mı..

bende de çok izlenme oluyor ama kazanç izlenmeye göre çok düşük..partner hiç denemedim bilmiyorum.böyle durumlarda partner daha mı işe yarıyor? bu arada kazanç neye göre oluyor partnerlerde? reklam falan mı yoksa izlenme sayısı mı..

partner de unlem durumu yok, kazanc bana gore adsense de daha fazla ama sanki partnerde bazı videolar daha cok izleniyor yani kafa kafaya geliyor ama partnerde paran kalma ihtimali var ancak adsense de bu durum cok daha az goruluyor ve oyle olsa bile o kadar koymaz.

izlenmeye gore para verilse bile birseye yaramaz hocam, onemli olan reklama tıklanmasıdır her zaman.

partner de unlem durumu yok, kazanc bana gore adsense de daha fazla ama sanki partnerde bazı videolar daha cok izleniyor yani kafa kafaya geliyor ama partnerde paran kalma ihtimali var ancak adsense de bu durum cok daha az goruluyor ve oyle olsa bile o kadar koymaz.

izlenmeye gore para verilse bile birseye yaramaz hocam, onemli olan reklama tıklanmasıdır her zaman.

adsense'de esas olan reklama tıklama doğru da bazı partnerlerde reklam olayı falan hiç yok diye okumuştum..yani direk senin izlenmene göre kazanç oluyormuş. böyle bir şey varsa, izlenim çok fazla olup tıklama oranı çok az olan kanallar için çok iyi..o zaman denenebilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri