1 Dolar 33 Kuruş, 1 Euro 37 Kuruş

purepower

Kayıtlı Üye
artık dünyanın en zengin ülkesiyiz tayyip baba sağolsun 1günde doları ve euro'yu hiçe saydı

0ym7vo.png

J3npRj.png

Google amca ülkemizi çok zengin sanıyor herhalde, yoksa sapıtmış olamaz yani(!) :D

Bu nedir kardeşim?
Neden böyle oldu?
Googleye yazdım aynısı çıktı.

Hocam şimdi ben anlamadım olaya bi açıklık getirirmisin cünkü bunun bir hata oldugunu düşünüyorum

aynen 1 yıllık amazon cloud hesaplayayım dedim. dolar ne kadar diye bir baktım.Ne saçmalıyor bu yaw dedim

kısa süreli şok geçirdim shdajhsj :D:D doviz.com a girince geçti :D

1 Türk lirası 0.33 dolar okuduğum için şaşırmamıştım :) jeton düşünce şaşırdım ama :)

Hesaplamalarda yerler karışmış 1tl = 0.33 dolar ediyorya, hep bu stajerler :D

ithalat ihracat dengesi için döviz kurlarının belli bir düzeyde olması şarttır, dövizin çok düşmesi yani tl nin güçlenmesi ihracatçıyı bitirir. Veya dövizin çok yüksek olması tlnin güçsüz kalmasıda ithalataçıyı bitirir. Denge şarttır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri