1 gmail adresine 3 farklı kanal !!!!

arkadaşlar şunu da belirteyim alt hesapların kazançları da aynı

ana hesap yada alt hesap diye ayırmıyor google neyse onu veriyor dolar :D bakımından

doğru çalışma ile güzel bir kazanç elde edebilirsiniz

yazıldığı gibi ana kanala ban yedirmeyin yeter

alt kanallar banlanırsa bişey olmuyor digerleri hala aktif kalıyor

nrmqz.png

gmaille youtube giriş yaptıgınızda size secenek sunuyor hangi kanalla devam etmek istersiniz diye
banlanmıs kanalı secerseniz kitleniyor digerine gecis yapılamıyor ama banlanmamıs kanalı secerseniz giriyor her şey normal

dedigin gibiyse ki yasamissin ozaman iyi.!!! ben arkadasin dedigi olayi biliyorum bir birine bagimli oldugu icin mantik ile cevab verdim ilk hesab ban yediginde digerine birsey olmuyorsa.!!!! guzel :)

Yöntemi açıklamanızı merakla bekliyorum, öğrenebilir miyiz ?

inan yazacak vaktim yok

ben konuyu açtım ama işlemleri tektek anlatamam

eminim buradan yazan arkadaşlar seve seve anlatırlar

kusura bakmayın

---------- Mesaj saat 15:19:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:18:49 civarında gönderildi. ----------

dedigin gibiyse ki yasamissin ozaman iyi.!!! ben arkadasin dedigi olayi biliyorum bir birine bagimli oldugu icin mantik ile cevab verdim ilk hesab ban yediginde digerine birsey olmuyorsa.!!!! guzel :)

bence bu güzelden de öte :D

Bu yöntemi nasıl uygulayacağımızı anlatabilir mi bir arkadaş? Google plus + ile ilgili mi?

Bu yöntemi nasıl uygulayacağımızı anlatabilir mi bir arkadaş? Google plus + ile ilgili mi?

Resimdeki isaretli yerleri takip et.!!!

Bu konu daha oncede kanal adi degistirmede yer almisti, yine orda aciklamistim bu durumu.!!!

RESIM-1

nrnlm.jpg

RESIM-2

nrnmy.jpg

RESIM-3

nrnnt.jpg

RESIM-4

nrnp6.jpg

Geçen gün bunla ilgili konu açmıştım galiba yeni bir özellik geldi bilen varmı diyede meğer millet kullanıyormuş bile :D Hadi bakalım. Baya iyi oldu bu

EDİT:

Yanlız bendeki yeni bir kanalda olmuyor ama eski bir kanalda oluyor?

bakın:
http://gyazo.com/1b8d41e8b1d7a8f0a0f619afbc2aa32d

Resimdeki isaretli yerleri takip et.!!!

Bu konu daha oncede kanal adi degistirmede yer almisti, yine orda aciklamistim bu durumu.!!!

RESIM-1

nrnlm.jpg

RESIM-2

nrnmy.jpg

RESIM-3

nrnnt.jpg

RESIM-4

nrnp6.jpg

Çok teşekkürler, adım adım süper açıklama olmuş.

Google + ile sınırsız kanal ekleyebiliyor muyuz 1 kanalımıza? Yoksa sadece 3 mü ve google + ile eklediğimiz kanalımızı normal bir youtube kanalı gibi herşeyi ile kullanabiliyor muyuz?

Son sorumda google + eklediğimiz kanalımızın yani Ana kanalımızın kazancı ile google + kanallarımızın kazancı ayrı ayrı mı oluyor, yani ay sonunda ikisi ayrı mı toplanıyor? çok teşekkürler.

abi millet öğrensin daha fazla kazansın bana bir zararı yok gelen para aynı

Bilgi için teşekkürler
Ana kanala hiç bir şey yüklemem yada bana ait olan video yüklerim; alt kanallara videoları yığarım
Ana kanalın banlanma riskide olmaz

15 lik botlar bu sistemde calisiyor ama sacece ana heaaba yukluyor şimdilik

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bir kanal altına 5 kanal açtım ancak , ana kanal altına açtığım diğer kanallarda para kazanmayı tek tek aktif etmek mi gerekiyor arkadaşlar
Para kazanma aktif olmuyor alt kanallarda böyle ise bir espirisi yok
Ana kanalım yeni oldugu için belki bu şekilde olabilir
Bu şekilde deneyen arkadaşlar bilgi verebilirler mi
tşk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri