1 günlük bebeği canice katleden canım memleketlim(!)

silentspy

Kayıtlı Üye
Selamun aleyküm arkadaşlar. Bugün öğrendiğim bir haberi öğrenmem ile resmen şoklar içerisindeyim hala şokun etkisini atamadım. Bu insan müsveddeleri bizim üst sokakta oturuyorlar. Kendilerini tanıyorum.

Üniversite okumaya diye gidip başkasıyla birlikte olup ondan çocuğu oluyor. Başkası öğrenmesin diye 1 günlük bebeği yastık ile boğup, Bandırma'da denize atıyorlar. 3.5 ay vicdanı rahatmış(?) gibi geziyorlar hiç bir şey olmamış gibi. Sonradan devlet öğreniyor ve tutukluyor. Haberi okursanız daha iyi anlayabilirsiniz.

Bir de bunlar Çanakkale diyarının evlatları olacak, Allah bunları kahhar sıfatıyla yerle bir eylesin amin. Gerçekten her gün yüzünü gördüğün insanın böyle şeyler yapması beni sinir krizine soktu, elime geçseler bi dakka beklemem ikisini de boğarım. Allah'sız kitapsız insan müsveddeleri. Sözün bittiği yerdeyiz..

Bandırma’da Bebeğini Boğup Denize Atan Üniversiteli ve İkizi..

hocam artık şu tür konular açmasak ? ana haber bülteni mi burası

tamam onun allah belanı versin ne oldu ? insanlar sapıttı zaten bunu bilmeyen mi var sanki ilk kez oluyormuş gibi konu açmayın lütfen.

tamam onun allah belanı versin ne oldu ? insanlar sapıttı zaten bunu bilmeyen mi var sanki ilk kez oluyormuş gibi konu açmayın lütfen.

Konu dışı kategorisi burası. Her gün yüzlerce saçma sapan konu açılıyor buna mı diyeceğiniz bir şey çıktı hocam? Kusura bakmayın acayip sinirli ve öfkeliyim, alınmayın. İnsanlar zaten böyle alıştılar şehit haberlerine, böyle canilerin haberlerine. Bunları herkes bilecek ki herkesten korkacaklar yapmaya.

işte en büyük problem de bu, alıştık,kanıksadık,normal karşılıyoruz...

kıç terlemesi diye konu açılırken sesin çıkmıyor? bu kadar mı duyarsız oldunuz ??

kıç terlemesi diye konu açılırken sesin çıkmıyor? bu kadar mı duyarsız oldunuz ??

bir kere üslubunu düzelt sen kimsin ki bana karşı emri vaki konuşuyorsun? o bir kere kıç değil kalça ne varmış konuda? burada herkesin yaptığı iş sandalyede geçiyor ne oldu böyle bir konu açtınız vicdanlı mı oldunuz yoksa bazı insanlara katkınız mı ? sosyal medya prensi

güzel bandırmamın ******** insanları. Kızlar bandırma'da okuyordu zaten yollu diye tabir edilen cinsten ikisi de ama olan zavallı bebeğe oldu

bu daha iyi günlerimiz göreceksiniz pompei ve lut kavmi gibi olacak insanoğlu işte o zaman ya dinazorları yok eden göktaşı gelip vuracak bizi ya yapay zeka terminator filminde ki gibi yok edecek bizi ya bilim adamları, cern de solucan deliğini ararken yanlışlıkla ilkel dev yaratıkların olduğu bir gezegenin kapısını açacak. artık sonumuz günahlarımızın ölçüsünde olacak.

Arkadaşlar kişisel tartışmaya çevirmeyin konuları Allah aşkına. Şurada bir bebek ölüyor siz ne yapıyorsunuz helal olsun size vallahi.

3,5 ay nasıl bir vicdan dayanır. Bebek ya günahsız masum melek o meleği öldürüyosun.

Selamun aleyküm arkadaşlar. Bugün öğrendiğim bir haberi öğrenmem ile resmen şoklar içerisindeyim hala şokun etkisini atamadım. Bu insan müsveddeleri bizim üst sokakta oturuyorlar. Kendilerini tanıyorum.

Üniversite okumaya diye gidip başkasıyla birlikte olup ondan çocuğu oluyor. Başkası öğrenmesin diye 1 günlük bebeği yastık ile boğup, Bandırma'da denize atıyorlar. 3.5 ay vicdanı rahatmış(?) gibi geziyorlar hiç bir şey olmamış gibi. Sonradan devlet öğreniyor ve tutukluyor. Haberi okursanız daha iyi anlayabilirsiniz.

Bir de bunlar Çanakkale diyarının evlatları olacak, Allah bunları kahhar sıfatıyla yerle bir eylesin amin. Gerçekten her gün yüzünü gördüğün insanın böyle şeyler yapması beni sinir krizine soktu, elime geçseler bi dakka beklemem ikisini de boğarım. Allah'sız kitapsız insan müsveddeleri. Sözün bittiği yerdeyiz..

Bandırma’da Bebeğini Boğup Denize Atan Üniversiteli ve İkizi..

Sen selçukta okuyordun sanırım bende ordayım gel yukardakilere bak bide sen 2 erkek 2 kız kalıyor sonra o ona oda ona sonra ortada kalıyor birileri. Üniversite okuyorum diye millet kendilerinden geçiyor ne edep ne ahlak ne vijdan kalıyor.

insanlar hakıkatten cok kotu ya,zaman kotuye gıdıyor,

tek dert zevk sefa

---------- Spam Engelliyici 02:02 ---------- Önceki Mesaj 02:00 ----------

bu arada bunu yapanda cahıl bır ınsan degıl uni öğrencisi,önce insan olmayı ogretmelerı lazım

Peygamberimiz ''"Eğer süt emen çocuklar, beli bükük yaşlılar, otlayan hayvanlar olmasaydı, üzerinize azâb sel gibi gelirdi" buyurmuştur,

Sen selçukta okuyordun sanırım bende ordayım gel yukardakilere bak bide sen 2 erkek 2 kız kalıyor sonra o ona oda ona sonra ortada kalıyor birileri. Üniversite okuyorum diye millet kendilerinden geçiyor ne edep ne ahlak ne vijdan kalıyor.

Hocam ben Selçuk'ta okuyordum, sağlık problemleri yüzünden bırakmak zorunda kaldım. Şu an memleketimde, Çanakkaledeyim. Tekrar hazırlanıyorum. Evet hocam maalesef ya gerçekten Allah bizi nasıl helak etmiyor ben ona şaşıyorum, bunu sorgulayamam tabii ki Allah'ın rahmetinden sual olunmaz ama ben gerçekten helak edilmeyi hak ettiğimizi düşünüyorum. İnsanlar, zaman çok kötü. İleride gerçekten kiminle, nasıl biriyle evleneceğim merak ediyorum..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri