1 Haftadır Attığım Videolar İndexlenmiyor

• Kullanıcı carmeena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

carmeena

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar sorunumu başlıkta da belirttim. Özgün kanalda 1 haftadır attığım hiçbir videonun indexlenmediğini farkettim şuan. Yani 40-50 videoyu adıyla bile arattığımda youtube'da çıkmıyor. Forumda arattım fakat bir şey bulamadım. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mıdır? Yani 1 hafta çok uzun bir süre. Bunun nedeni ne olabilir nasıl çözebilirim?

açıklama yazıyorsanız yazmayın açıklama yazmıyorsanız yazın etiket giriyorsanız girmeyin girmiyorsanız girin başlıkları daha farklı yapın

açıklama yazıyorsanız yazmayın açıklama yazmıyorsanız yazın etiket giriyorsanız girmeyin girmiyorsanız girin başlıkları daha farklı yapın

hocam kanal özgün. açıklamaları da etiketleri de giriyorum. şimdi girmesem bi ayar olurum heralde. neyse bir de böyle deneyeyim sağolun

hocam kanal özgün. açıklamaları da etiketleri de giriyorum. şimdi girmesem bi ayar olurum heralde. neyse bir de böyle deneyeyim sağolun

eğer videonuzun kalitesin de iyi izlenim aldı döneme göre fark görmüyorsanız değişiklik yapın hocam

eğer videonuzun kalitesin de iyi izlenim aldı döneme göre fark görmüyorsanız değişiklik yapın hocam

yahu şimdi googleda link ile aratıyorum googleda indexlenmiş gözüküyor ama ytde adını uzun uzun yazıyorum ytde gözükmüyor googleda indexli ama yutupta yok bu ne ayak hocam bu nasıl oluyor

aynı sorun bendede var 80 video attım özgün bu 80 videoyuda 1 aya ayarladım ama index almıyor desem yeridir ...

Aynen, yeni bir şeyler yaptılar yine. Video tam adıyla YT de yok, ama google aramasında var. Emin olmamakla beraber, facebook trafiklerinin Yt de videoya özel olarak banlandığını düşünüyorum. Eeee yt efendii ! Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner; Face videolardan para kazanmayı açtığında çok arasın sen bu trafiği.

Videoyu yayınlayınca 2/3 dakika çıkıp sonra kayboluyor olabilir.

beyler peki nasıl yapacağız bunu nasıl çözeceğiz fikri olan var mı?

Youtube sistemi , google sistemini uygulamaya başlıyor sanırım.Kanalı güçlendirirseniz, izlenim-ping şu bu ile uğraşmanıza gerek kalmaz diye düşünüyorum.

Henüz ben de tam çözemedim.Uzun zamandır ara vermiştim.Ama izlenim-like v.s. eski etkisini yaratmıyor.
hocam senin eski postlarda esbuzz diye bir yer gördüm de orası da artık çalışmıyor sanırım var mıdır yeni yol ya?

Youtube sistemi , google sistemini uygulamaya başlıyor sanırım.Kanalı güçlendirirseniz, izlenim-ping şu bu ile uğraşmanıza gerek kalmaz diye düşünüyorum.

Henüz ben de tam çözemedim.Uzun zamandır ara vermiştim.Ama izlenim-like v.s. eski etkisini yaratmıyor.

Ben de aynı fikirdeyim, peki bu kanal güçlendirmesi nasıl yapılmalı ?

Yani her kanala ait ve yt nin sevdiği sosyal platformlarda sayfalar mı açılacak ?

Benzersiz yorum adedi mi arttırılacak ? (Hatta belki de yorumcu)

Backlink ve sosyal medya çalışması ile güçlendirlebilir.Türkçe kanallar news kayıtlı sitelerden tanıtım paketi alabilir.

Bu konuda net değilim henüz.Hala izlenim ve diğer çalışmalarla bu sorunu aşabilir miyim diye uğraşıyorum.
Ben de aynı fikirdeyim, peki bu kanal güçlendirmesi nasıl yapılmalı ?

Yani her kanala ait ve yt nin sevdiği sosyal platformlarda sayfalar mı açılacak ?

Benzersiz yorum adedi mi arttırılacak ? (Hatta belki de yorumcu)

Backlink ve sosyal medya çalışması ile güçlendirlebilir.Türkçe kanallar news kayıtlı sitelerden tanıtım paketi alabilir.

Bu konuda net değilim henüz.Hala izlenim ve diğer çalışmalarla bu sorunu aşabilir miyim diye uğraşıyorum.

ingilizcede neler yapabiliriz hocam?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri