1 haftalık kanalım :))

• Kullanıcı KimYooShin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

KimYooShin

Kayıtlı Üye
Nazar değmesin :)
1 tane telif yedim o kadar sahte gibi ama oda olsun :))

taktik isteyen varsa gündemi takip edin işte :D

u8M5sM9.jpg

like ve dislikeler çok güzel ya :D paylaşımlar vs :D

Muhtemelen Türkçe içerik. Kazanç çok çok düşüktür.

17 aralık süreciyle ilgili videolar var kanalda...

guncelturkce.png

Türkçe içerik çalışmak bana göre değil :D

Muhtemelen Türkçe içerik. Kazanç çok çok düşüktür.

17 aralık süreciyle ilgili videolar var kanalda...

guncelturkce.png

Türkçe içerik çalışmak bana göre değil :D

1058 paylaşım ? oyş :D
+ Türkçe değil yabancı içeriklerin çoğunda 3. taraf bulunmakta o yüzden:D

1058 paylaşım ? oyş :D
+ Türkçe değil yabancı içeriklerin çoğunda 3. taraf bulunmakta o yüzden:D

İlk ve son defa Türkçe içerik çalışayım dedim. Güzel bir sistem de kurdum hatta, 1k paylaşım görünüyor orda hani o sadece yt'nin takip edebildiği paylaşım sayısı.

bir video ile ilgili paylaşım sayısı:
fb'de 2725 paylaşım 4649 beğenme 627 yorum
g+'da 46 paylaşım
twitter'da 487+81 paylaşımı var.

3K+ paylaşım var toplam izlenme 13k

Türkçe video patlatmak aslında çok kolay, ama izlenmiyor, reklam tıklanmıyor, para kazandırmıyor :D

uğraşmaya değmez diye düşünüyorum bu yüzden TR içeriği :)

Biraz saygıdan kimse ölmez.Önce buna dikkat edelim, kazanç sonra gelir.

taktik desen değil,yararı yok,yorum istiyo desen kazanç kapalı neye yorum atacaz,böyle amaçsız reklam yasak forumda zaten.

neden kazandıgı yazmadıktan sonra böyle konu acmanın önemi yok burda paylascaksan ne yaptıgını herkez kazancak konusmalarınada dikkat et.

taktik desen değil,yararı yok,yorum istiyo desen kazanç kapalı neye yorum atacaz,böyle amaçsız reklam yasak forumda zaten.

2,84$ ın nesini paylaşıyım videolarda 3. eşleşen var diyorum zaten .. off gelen hite bakın onu vurgulamak istedim 15k önermeden 14k aramadan geldi bu hitler devamıda faceden filan

+ konuşmana dikkat et diyorsunuz anlamıyorum bana garezinizmi var ? terbiyesizlik etmişim gibi konuşuyorsunuz .. kazancı kapadım diye bir ton laf ettiniz

2,84$ ın nesini paylaşıyım videolarda 3. eşleşen var diyorum zaten .. off gelen hite bakın onu vurgulamak istedim 15k önermeden 14k aramadan geldi bu hitler devamıda faceden filan

+ konuşmana dikkat et diyorsunuz anlamıyorum bana garezinizmi var ? terbiyesizlik etmişim gibi konuşuyorsunuz .. kazancı kapadım diye bir ton laf ettiniz

Arkadaşın bu sebepten dolayı dediğini zannetmiyorum biraz heyecanlı bir arkadaşa benziyorsun. Lakin biraz daha sakin olman lazım. Hitap şeklin insanlarla dalga geçer gibi. İlla ki o niyette değilsindir lakin sonuç olarak SOSYAL MEDYA denilmek istenilen ile algılanması gerekenler değişkenlik gösteriyor. ;)

BOL KAZANÇLAR.

Youtube Ve Ben - YTPara.Com - YouTube-Adsense Destek Forumu
kategoriye dikkat edin lütfen kimseyle dalga geçtiğim yok kısa sürede elde ettiğim hiti göstermeye çalıştım para kazanmayı kapadım 3$ ın nesini açıyım pardonda videolar kısa + 18 videodan 12-13 tanesi 3. taraf içeriğine sahip kalanlarıda günlük az hit alıyor
beğeni , paylaşımların bu kadar yüksek olması beni şaşırttığından paylaştım forumda bundan tahrik olanlara bir şey diyemiyorum ben üslubumla itham edildim .. insanları tanımadan yorum yapmanız(ön yargılı olmanız) zaten üslubunuzu belirtiyor(şahsıma karşı olumsuz yorum yapanlara söylüyorum) hevesimi alt üst ettiniz teşekkür ediyorum
gündemi takip etmenizide söyledim yani güncel video yükleyin diye bir çok kişi spam video yüklüyor soru soranlara cevapta verdim .. dahada bu kategoriyle ilgili konu açmam
iyi akşamlar olumlu yorumlar için teşekkürler.

herhangi bir mod tartışma vs olmaması için konuyu kilitleyebilirmi ? şimdiden teşekkürler

hocam türkçe İÇERİK paylaşıyorsun sanırım ben 4 k görüntülenmede 6 $ kazanıyorum ama şükretmek lazım imzamdada yazdıgı gibi :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri