1 Haftalık Ücretsiz VDS Alımı En Çıtırından (Videolu Anlatım)

• Kullanıcı KaYZeRSoZe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Faydali imleme Siteleri- Free Hizmetl
Hocam 2 saat oldu hala running;

Status
Running Runtime: 0:000:02:05:59

çok saol internet hızı çok iyi .Sebepsiz bir hafta olmadan kapatmaz değilmi

hocam valla elinize sağlık 1 1 yaptım videodakileri , aldım vds yi. şuan kanalım için download yapıyorum. ellerinize sağlık valla.

arkadaslar vds lerde neden kasma oluyor ve neden video izlenmiyor videoları resim resim gosteriyor bnun bir çözümü yokmu

dün gece yattım bugun kalktığımda server kapanmıştı kendiliğinden sebebi ne olabilir?

Böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım 3 gün önce açtıklarım hala stabil çalışıyor, panelden start verin hocam makineye ve multi cpu & cores 2 seçtiğimiz yerdeki seçeneklerin no oldugundan emin olun.

kurulumu biraz uzun sürüyor ama sonrası... Bu VDS bir harika dostum :)

Teşekkür ederim aslında uzun değil normal xp yada windows7 bile kurarken cd ile 20k bekleniyor daha önceden server platformları ile çalışmayanlara uzun geliyor :)

benim internet download yapmıyor valla 1 dosya indiremedim :)

dün iki arkadaşa aynı şekilde teamdan baglandım internetsecurity off olmasına dikkat edın ve dnsi 8.8.8.8 / 8.8.4.4 yapın deneyin hocam ;)

Hocam 2 saat oldu hala running;

Status
Running Runtime: 0:000:02:05:59

skype ekleyin bakalım bu kadar uzun sürmez panelden vnc net tab diyerek kontrol edebılırmısınız ?

çok saol internet hızı çok iyi .Sebepsiz bir hafta olmadan kapatmaz değilmi

teşekkür ederim, dediğim gibi uzun süredir test ettim bir sorun yaşamadım upcloud gibi bir firma değil yeterki 1den fazla hesap alırken temiz ip kullanın ;)

hocam valla elinize sağlık 1 1 yaptım videodakileri , aldım vds yi. şuan kanalım için download yapıyorum. ellerinize sağlık valla.

Teşekkür ederim iyi çalışmalar :)

arkadaslar vds lerde neden kasma oluyor ve neden video izlenmiyor videoları resim resim gosteriyor bnun bir çözümü yokmu

İnternet security off ve internet ayaları en alt sevıyeye getırın dns olarakda 8.8.8.8 / 8.8.4.4 denermısınız ? ayarların dogru oldugundan emın olun

Bir Arkadaşın desteği ile uzak masaüstü probleminide hallettim .
sıfırdan makine oluşturunca net hızıda normale döndü .
Şu anda sorunsuz açıldı .
İnşallah 1 hafta boyunca kullanabilirim .

Tekrar teşekkürler rockandrolla .
:cool:

Çok teşekkürler fakat
bir sorunum var vnc bağlantısı yapmak için deniyorum fakat sürekli hata alıyorum bi süre işliyo orada 20 dk oldu ama hala bağlantı sağlayamadım

Bir Arkadaşın desteği ile uzak masaüstü probleminide hallettim .
sıfırdan makine oluşturunca net hızıda normale döndü .
Şu anda sorunsuz açıldı .
İnşallah 1 hafta boyunca kullanabilirim .

Tekrar teşekkürler rockandrolla .
:cool:

Çok rahat kullanırsınız emin olun ;) teşekkür ederim iyi çalışmalar.

Çok teşekkürler fakat
bir sorunum var vnc bağlantısı yapmak için bir süre var 18 dk oldu hala devam ediyo ne zaman açılır acaba

pm ile team viever verırmısınız bir kontrol edelım :)

daha dosya bile yüklemedim . Neti kestiler .
:D

ne makineymiş ya .

daha dosya bile yüklemedim . Neti kestiler .
:D

ne makineymiş ya .

dostum bildiğim Tüm xp,windows versiyonları ve server sürümlerinde aynı yazar bilmiyor olabilirsin sorun değil ama milletide yanlış yönlendirme ;) göz var, göz var internet ayarlarını kontrol et olmadı pm at teamdan bakalım ;)

ru0my.png

size tavsiyem açın açabildiğiniz kadar. jinglingi kurun hepsine. Lienscash a da üye olun günlük 4-5 euro en az :)

dostum bildiğim Tüm xp,windows versiyonları ve server sürümlerinde aynı yazar bilmiyor olabilirsin sorun değil ama milletide yanlış yönlendirme ;) göz var, göz var internet ayarlarını kontrol et olmadı pm at teamdan bakalım ;)

ru0my.png

Resme dikkatli bakarsan NO Internet Access yazdığını görürsün .
normal access değil yani .
Bağlantım yok .
Direk online chatten yazdım , admin eklediğiniz ethetnet kartından kaynaklanıyor olabilir dedi , sil tekrar birtane ethernet kartı ekle .
Silme kısmı yok her zamanki gibi .
Sıfırdan bir tane daha oluşturucam bunda da eğer aynı hatayı alırsam daha uğraşmıcam bu Vds'le .
yapacak birşey yok kısmet değilmiş derim .

Team ile bağlanıp kurulumu yaptı arkadaş
tekrar çok teşekkürler
forumda böyle yardımsever insanların olması gerçekten çok güzel

Resme dikkatli bakarsan NO Internet Access yazdığını görürsün .
normal access değil yani .
Bağlantım yok .
Direk online chatten yazdım , admin eklediğiniz ethetnet kartından kaynaklanıyor olabilir dedi , sil tekrar birtane ethernet kartı ekle .
Silme kısmı yok her zamanki gibi .
Sıfırdan bir tane daha oluşturucam bunda da eğer aynı hatayı alırsam daha uğraşmıcam bu Vds'le .
yapacak birşey yok kısmet değilmiş derim .

Resmi bilerek koydumki ağ kartındaki yanlışı fark et diye ;) Yapacağın şey şu sırayla
Makinayı panelden kapat STOP. ile 1dk bekledikden sonra seçeneklerde değişiklik yapman aktif olacaktır.
Network ayarlarından aktif olanı seç ve disconnect de sil
Ardından To Public diyerek yeni kart ekle videodaki gibi intel chipset ve dhcp seç. connect ve save yap sorun çözülecektir ;) olmadı yardım ederim team bilgilerini gönderirsen. Hemen pes ediyorsun yapma :)

---------- Mesaj saat 16:00:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:59:14 civarında gönderildi. ----------

Team ile bağlanıp kurulumu yaptı arkadaş
tekrar çok teşekkürler
forumda böyle yardımsever insanların olması gerçekten çok güzel

Ben teşekkür ederim iyi çalışmalar ;)

hocam disk oluştururken Error! The following errors have occurred:
Backend Error: We currently cannot provide enough resources to create a dssd drive

böyle bir hata veriyor sanırım disk de yer mi yok gibisinden birşeyler diyor :( videoyu izleyerek yapıyorum nerede hata var

hocam disk oluştururken Error! The following errors have occurred:
Backend Error: We currently cannot provide enough resources to create a dssd drive

böyle bir hata veriyor sanırım disk de yer mi yok gibisinden birşeyler diyor :( videoyu izleyerek yapıyorum nerede hata var

Dün birisinde daha bu sorun olmuştu diski 50gb seçtiği için hata vermişti 22 yapınca sorun düzelmişti. team ıd pass gonderın yada skype ekleyin bi kontrol edelim ?

disk oluşturken

Error! The following errors have occurred:

Dün birisinde daha bu sorun olmuştu diski 50gb seçtiği için hata vermişti 22 yapınca sorun düzelmişti. team ıd pass gonderın yada skype ekleyin bi kontrol edelim ?

hocam 1gb yi bile kabul etmiyor skype adresinizi yazın ekleyeyim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri