Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
dün gece yattım bugun kalktığımda server kapanmıştı kendiliğinden sebebi ne olabilir?
kurulumu biraz uzun sürüyor ama sonrası... Bu VDS bir harika dostum![]()
benim internet download yapmıyor valla 1 dosya indiremedim![]()
Hocam 2 saat oldu hala running;
Status
Running Runtime: 0:000:02:05:59
çok saol internet hızı çok iyi .Sebepsiz bir hafta olmadan kapatmaz değilmi
hocam valla elinize sağlık 1 1 yaptım videodakileri , aldım vds yi. şuan kanalım için download yapıyorum. ellerinize sağlık valla.
arkadaslar vds lerde neden kasma oluyor ve neden video izlenmiyor videoları resim resim gosteriyor bnun bir çözümü yokmu
Çok teşekkürler fakat
bir sorunum var vnc bağlantısı yapmak için bir süre var 18 dk oldu hala devam ediyo ne zaman açılır acaba
size tavsiyem açın açabildiğiniz kadar. jinglingi kurun hepsine. Lienscash a da üye olun günlük 4-5 euro en az![]()
dostum bildiğim Tüm xp,windows versiyonları ve server sürümlerinde aynı yazar bilmiyor olabilirsin sorun değil ama milletide yanlış yönlendirmegöz var, göz var internet ayarlarını kontrol et olmadı pm at teamdan bakalım
![]()
Resme dikkatli bakarsan NO Internet Access yazdığını görürsün .
normal access değil yani .
Bağlantım yok .
Direk online chatten yazdım , admin eklediğiniz ethetnet kartından kaynaklanıyor olabilir dedi , sil tekrar birtane ethernet kartı ekle .
Silme kısmı yok her zamanki gibi .
Sıfırdan bir tane daha oluşturucam bunda da eğer aynı hatayı alırsam daha uğraşmıcam bu Vds'le .
yapacak birşey yok kısmet değilmiş derim .
Team ile bağlanıp kurulumu yaptı arkadaş
tekrar çok teşekkürler
forumda böyle yardımsever insanların olması gerçekten çok güzel
hocam disk oluştururken Error! The following errors have occurred:
Backend Error: We currently cannot provide enough resources to create a dssd drive
böyle bir hata veriyor sanırım disk de yer mi yok gibisinden birşeyler diyorvideoyu izleyerek yapıyorum nerede hata var
disk oluşturken
Error! The following errors have occurred:
Backend Error: We currently cannot provide enough resources to create a dssd drive
Dün birisinde daha bu sorun olmuştu diski 50gb seçtiği için hata vermişti 22 yapınca sorun düzelmişti. team ıd pass gonderın yada skype ekleyin bi kontrol edelim ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.