Alınmıyor diye biliyorum o seçenek pre. hesaba yükseltilince aktif oluyor.
Twilio veya textnowda arasıra sorun cıkıyor bunu herkes biliyor zaten tekrar deneyin temiz çerez ve ip adresinden.
2-3 tane alır mıısn bana hocam?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Alınmıyor diye biliyorum o seçenek pre. hesaba yükseltilince aktif oluyor.
Twilio veya textnowda arasıra sorun cıkıyor bunu herkes biliyor zaten tekrar deneyin temiz çerez ve ip adresinden.
Pardon atın şimdi siliyorum sürekli ama![]()
oldu hocam giriyorum artık saolun![]()
Tamam benim yine team gittide çözüldüyse sıkıntı yokiyi çalışmalar.
2-3 tane alır mıısn bana hocam?
valla ne yaptınız ettiniz oldujingling i sürekli açık bırakıcam o mu bozuyo acaba ?
Arkadaşlar twilio kayıt olurken uludagsozluk uzantılarda kayıt olurken sıkıntı cıkartmaya başlamış diğerlerinde direk alabılıyorsunuz sadece twilio ve textnow için free mailleri kullanabılırsınız yahoo hotmail yandex vs.
---------- Mesaj saat 18:03:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:02:50 civarında gönderildi. ----------
yok ben remote desktop yapmadan birde internet baglantısı yok dediniz o yüzden kapattım sonra açarsınız diye![]()
hocam marketten işletim sistemi seçerken neden pre-installed olanlardan seçmedik? cd den kurunca vakit kaybı oluyor sanki
üyeliği kapattılar galiba geçmiş olsun hocam : Error! Trial account activation is disabled.![]()
onlar önceden hazır yüklemek için oluşturulmuş image dosyaları ve boyut olarak dikakt ettiyseniz windows olanlar 30gb firma 22gb ssd sağlıyor biraz vakit geçiyor evet ama server 2008ın normal kurulum vaktı zaten bu geç olsun güç olmasın
---------- Mesaj saat 18:08:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:07:37 civarında gönderildi. ----------
geçmiş olsun.
onlar önceden hazır yüklemek için oluşturulmuş image dosyaları ve boyut olarak dikakt ettiyseniz windows olanlar 30gb firma 22gb ssd sağlıyor biraz vakit geçiyor evet ama server 2008ın normal kurulum vaktı zaten bu geç olsun güç olmasın
---------- Mesaj saat 18:08:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:07:37 civarında gönderildi. ----------
geçmiş olsun.
teşekkürler hocam. konu için allah razı olsun. büyük iş valla.
hocam giriş yapamıyorum uzak masaüstü kapalı olabilir diyo ilk bi giriş yaptım sonra gitmiş tekrar geldim giriş yapamadım shutdownlayıp startta verdim neden acaba bi fikriniz varmı
hocam giriş yapamıyorum uzak masaüstü kapalı olabilir diyo ilk bi giriş yaptım sonra gitmiş tekrar geldim giriş yapamadım shutdownlayıp startta verdim neden acaba bi fikriniz varmı
Network dhcp'de olduğu için ip adresiniz değişmiştir kontrol edin panelden o ip adresi ile baglanmayı deneyin![]()
Neden herkes 5-10 tane alıyo ki ya?Alın 1 tane tamam işte herkes faydalansın.Ne kadar açgözlüsünüz...
keşke bitane daha alsaydık 1 haftada dolmaz jingling le lienscash parasıHocam sen bilion valla araştırırmısın başka markalarıda trialini süper olur
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.