1 Haftalık Ücretsiz VDS Alımı En Çıtırından (Videolu Anlatım)

• Kullanıcı KaYZeRSoZe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Faydali imleme Siteleri- Free Hizmetl
2-3 tane alır mıısn bana hocam?

Arkadaşlar twilio kayıt olurken uludagsozluk uzantılarda kayıt olurken sıkıntı cıkartmaya başlamış diğerlerinde direk alabılıyorsunuz sadece twilio ve textnow için free mailleri kullanabılırsınız yahoo hotmail yandex vs. ;)

---------- Mesaj saat 18:03:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:02:50 civarında gönderildi. ----------

valla ne yaptınız ettiniz oldu :) jingling i sürekli açık bırakıcam o mu bozuyo acaba ?

yok ben remote desktop yapmadan birde internet baglantısı yok dediniz o yüzden kapattım sonra açarsınız diye :)

hocam marketten işletim sistemi seçerken neden pre-installed olanlardan seçmedik? cd den kurunca vakit kaybı oluyor sanki

Arkadaşlar twilio kayıt olurken uludagsozluk uzantılarda kayıt olurken sıkıntı cıkartmaya başlamış diğerlerinde direk alabılıyorsunuz sadece twilio ve textnow için free mailleri kullanabılırsınız yahoo hotmail yandex vs. ;)

---------- Mesaj saat 18:03:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:02:50 civarında gönderildi. ----------

yok ben remote desktop yapmadan birde internet baglantısı yok dediniz o yüzden kapattım sonra açarsınız diye :)

üyeliği kapattılar galiba geçmiş olsun hocam : Error! Trial account activation is disabled. :)

hocam marketten işletim sistemi seçerken neden pre-installed olanlardan seçmedik? cd den kurunca vakit kaybı oluyor sanki

onlar önceden hazır yüklemek için oluşturulmuş image dosyaları ve boyut olarak dikakt ettiyseniz windows olanlar 30gb firma 22gb ssd sağlıyor biraz vakit geçiyor evet ama server 2008ın normal kurulum vaktı zaten bu geç olsun güç olmasın ;)

---------- Mesaj saat 18:08:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:07:37 civarında gönderildi. ----------

üyeliği kapattılar galiba geçmiş olsun hocam : Error! Trial account activation is disabled. :)

geçmiş olsun.

onlar önceden hazır yüklemek için oluşturulmuş image dosyaları ve boyut olarak dikakt ettiyseniz windows olanlar 30gb firma 22gb ssd sağlıyor biraz vakit geçiyor evet ama server 2008ın normal kurulum vaktı zaten bu geç olsun güç olmasın ;)

---------- Mesaj saat 18:08:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:07:37 civarında gönderildi. ----------

geçmiş olsun.

emeğine sağlık :) 2 tane almıştık yeter artar bile :) jingiling için kullanıyordum zaten :)

geçmiş olsun.

teşekkürler hocam. konu için allah razı olsun. büyük iş valla.

Neden herkes 5-10 tane alıyo ki ya?Alın 1 tane tamam işte herkes faydalansın.Ne kadar açgözlüsünüz...

hocam giriş yapamıyorum uzak masaüstü kapalı olabilir diyo ilk bi giriş yaptım sonra gitmiş tekrar geldim giriş yapamadım shutdownlayıp startta verdim neden acaba bi fikriniz varmı

hocam giriş yapamıyorum uzak masaüstü kapalı olabilir diyo ilk bi giriş yaptım sonra gitmiş tekrar geldim giriş yapamadım shutdownlayıp startta verdim neden acaba bi fikriniz varmı

bendede aynı hatayı veriyo açtım 10 dk sonra güm. merak etme düzelir

Network dhcp'de olduğu için ip adresiniz değişmiştir kontrol edin panelden o ip adresi ile baglanmayı deneyin ;)

keşke bitane daha alsaydık 1 haftada dolmaz jingling le lienscash parası :D Hocam sen bilion valla araştırırmısın başka markalarıda trialini süper olur :D

Neden herkes 5-10 tane alıyo ki ya?Alın 1 tane tamam işte herkes faydalansın.Ne kadar açgözlüsünüz...

Bizde öyle değil bitecek bitecekkkk :D

---------- Mesaj saat 18:59:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:58:06 civarında gönderildi. ----------

keşke bitane daha alsaydık 1 haftada dolmaz jingling le lienscash parası :D Hocam sen bilion valla araştırırmısın başka markalarıda trialini süper olur :D

bir tane daha al hocam tutan mı var ? aynı sistemle alabilirsiniz :)

idm ile indirebiliyorm dosyaları
fakat chrome ile indirmeye çalışsam 300kb indirip gerisini indirmiyor ..
dns ayarlarınıda 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 yaptım
1-2gblik dosyalarda ise 10mb ile başlıyor indirme hızı daha sonra 100kb ye kadar iniyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri