1 Haftalık Ücretsiz VDS Alımı En Çıtırından (Videolu Anlatım)

• Kullanıcı KaYZeRSoZe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Faydali imleme Siteleri- Free Hizmetl
VDS'in kasmasını diyorsanız en kral vdse bağlansanız bile tüm uzak masaüstü yada vnc gibi sistemlerle eriştiğiniz için doğaldır kasan birşey yok aslında sadece uzak erişimde masaüstü dalgalanmaları olur team vieverde win7e ye bağlanınca aero özelliğini kapatmayı sorar kasmaması için :) ama vds deki programlar kapat hatası gibi şeyler veriyorsa durum başka.

yok hocam sadece kasıyor hani ilk pcye format atarsınız ekran kartını yüklemeden sayfalar arası geçişler falan takıla takıla olur ya öyle oluyor yani :)

yok hocam sadece kasıyor hani ilk pcye format atarsınız ekran kartını yüklemeden sayfalar arası geçişler falan takıla takıla olur ya öyle oluyor yani :)
makinelerde ekran kartı yok biraz o yüzden birazda uzak bağlantıdan kasıyo... en kralı da kasıyo hocam denedim ben ona çözüm yok

Bu çok normal onu anlatmaya çalışıyorum :) özetle vds dediğimiz zaten sanal pc yani dikkat ettiyseniz hiç bir vds'de ses özelliiği açık değildir çünkü ses kartı pasifdir. aynı şekilde harici bir ekran kartıda mevcut değildir bu nedenle zaten dalgalanmalar olur. Eğer bunlar olsaydı zaten en basitinden bir grafiker gidip 5-6bin tl'lik mac alıcağına gider server 2008 vds alırdı 30 tlye 32gb ram 2tb disk fılan çizimlerini onda yapar ve After Effects render işlemi alırdı ;)

bu arada şu internet hızı da 25 bytes de hocam niye öyle ki bende

arkadaşlar uzak baglantı yaptıgımızda kullanıcı adı ve şifreye ne yazıcaz tam olarak soylermisini windows 7 kurdum ve erişim izin verdim sadece uzak baglantı yapması kaldı

Bu çok normal onu anlatmaya çalışıyorum :) özetle vds dediğimiz zaten sanal pc yani dikkat ettiyseniz hiç bir vds'de ses özelliiği açık değildir çünkü ses kartı pasifdir. aynı şekilde harici bir ekran kartıda mevcut değildir bu nedenle zaten dalgalanmalar olur. Eğer bunlar olsaydı zaten en basitinden bir grafiker gidip 5-6bin tl'lik mac alıcağına gider server 2008 vds alırdı 30 tlye 32gb ram 2tb disk fılan çizimlerini onda yapar ve After Effects render işlemi alırdı ;)

süpersin hocam şimdi anladım :) bende benimle alakalı diye sandım valla :)

peki bunu up-down işinde kullanabilri miyiz?

bu arada şu internet hızı da 25 bytes de hocam niye öyle ki bende

Tüm ayarları doğru yaptısanız böyle olmaması lazım 4-5 kere denedim bir sıkıntı olmadı ek olarak dns sunucusunu 8.8.8.8 * 8.8.4.4 yapabilirmisiniz ? birde internet güvenlik ayarlarının kapalı ve internet explorer'dan güvenlik ayarlarını en alta çekip deneyin ;)

arkadaşlar uzak baglantı yaptıgımızda kullanıcı adı ve şifreye ne yazıcaz tam olarak soylermisini windows 7 kurdum ve erişim izin verdim sadece uzak baglantı yapması kaldı

Kullanıcı adı Administrator şifrede kurulum bittikden sonra yazdığın şifre.
Erişime izin verdikden sonra İnternet Security ayarlarını Off yapın.

süpersin hocam şimdi anladım :) bende benimle alakalı diye sandım valla :)

peki bunu up-down işinde kullanabilri miyiz?

O sana kalmış ister up-down ister gmail aç ister addmefast ile kredi kas sosyal medya sayfalarına destek olsun senin keyfin ;)

Hocam istediğimiz kadar vps açabiliyor muyuz? site fark edip banlamasın?

hey allahım ya net çok yavaştı dedim bi bağdaştırıcıdan kapatıp açiyim kapadım şimdi vds ye giremiyom ki tekrar açiyim o kadar da uğraştım ıvır zıvır işlerle şansa bak sen nası düştük tongaya görüyon mu

Hocam istediğimiz kadar vps açabiliyor muyuz? site fark edip banlamasın?

Yeni üyelikler alabilirsiniz temiz ip ve temiz çerezler ile deneyin tabi :) önceki konu gibi aynı ip'den 10 tane hesap almayın :D

---------- Mesaj saat 03:37:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:32:57 civarında gönderildi. ----------

hey allahım ya net çok yavaştı dedim bi bağdaştırıcıdan kapatıp açiyim kapadım şimdi vds ye giremiyom ki tekrar açiyim o kadar da uğraştım ıvır zıvır işlerle şansa bak sen nası düştük tongaya görüyon mu

Panelden makineyi ShutDown yapın.
Vdsin Network ayarlarındaki seçtiğiniz İntel chipset ağ kartını seçip disconnect yapın silin.
Aynı yerden to Public networku seçerek videodaki gibi 1.dhcp assign boot olucak 2.yi İntel chipset seçin ve connect yaptıkdan sonra Save'leyin. Yeni ip adresiniz my networkde yazar.
Son olarak start verin tekrar bağlanın düzelmesi lazım ;)

Yeni üyelikler alabilirsiniz temiz ip ve temiz çerezler ile deneyin tabi :) önceki konu gibi aynı ip'den 10 tane hesap almayın :D

---------- Mesaj saat 03:37:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:32:57 civarında gönderildi. ----------

Panelden makineyi ShutDown yapın.
Vdsin Network ayarlarındaki seçtiğiniz İntel chipset ağ kartını seçip disconnect yapın silin.
Aynı yerden to Public networku seçerek videodaki gibi 1.dhcp assign boot olucak 2.yi İntel chipset seçin ve connect yaptıkdan sonra Save'leyin. Yeni ip adresiniz my networkde yazar.
Son olarak start verin tekrar bağlanın düzelmesi lazım ;)

mask my ıp ile deneyelim :D

Runtime: 0:000:00:14:06

Kaç saatte oluşur hocam?Cumadan gelene kadar kurulum biter mi acaba?Siteden çıkıyim mi pc açık mı kalsın?

dün gece yattım bugun kalktığımda server kapanmıştı kendiliğinden sebebi ne olabilir?

kurulumu biraz uzun sürüyor ama sonrası... Bu VDS bir harika dostum :)

benim internet download yapmıyor valla 1 dosya indiremedim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri