1 Haftalık Ücretsiz VDS Alımı En Çıtırından (Videolu Anlatım)

• Kullanıcı KaYZeRSoZe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Faydali imleme Siteleri- Free Hizmetl
hocam pmden teamı attım bi bakarmısın ya fund mund bişeler çıkıyo yapamıyorum :D

Arkadaşlar kampanya bitti herhalde.Yeterli kullanıcı limitine uluşmışlar,daha sonra kampanya olursa email hesabına mesaj atarız diyorlar.

program indiremiyorum bi chromeyi indirebildim sonrasında freemake programını indireyim dedim inmiyor 1.0 da takılıyo varmı çaresini bilen

yeterli kullanıcıya ulaştı diyor malesef 2.yi açamadık buna da şükür .İnşallah başka firmalarda çıkar trial sürüm veren

Limit dolmuş artık kimse alamayacak biz türkler 1 taneyle yetinmeyip 10 tane alınca diğer insanların haklarını da yemiş oluyor 1 tane ile doymuyoruz.

Evet arkadaşlar bunuda başardık helal olsun bize :) bitecekkk şuan alınan üyeliklerde stok olmadığı için onay verılmiyor firmanın mesajına göre birkaç güne stok güncellenekmiş aldıgınız mail ile davet gonderın normal stok geldıgınde mail ile dönüş yapacaklardır.

Dün en sonunda çalışan bir tane açmayı başarmıştım .
Oda mail iptal olmuş .
Şifreyi değiştir diyorum yinede girmiyor .
uludagsozluk.com uzantılı tüm vds'ler herhalde mefta oldu .

1 tane ile yetinmeyip 10-15 tane arkadaşların ...................

Üyelikler mortingen olmuş. :D Beleş mezar olsa girecek olan arkadaşlara buradan saygılar diliyorum. :D

Bir kaç hesabıma burdan aldığım vds'den girdikden sonra genel olarak tbm oranım 0.8 seviyesinden 0.4 seviyesine indi . bu bir tesadüf müdür ?

Canlı destekle görüştüm bir günde uludagsozluk.com üzerine 50 tane üyelik alınmış hemşerim kapattık hepsini dedi.

Bir kaç hesabıma burdan aldığım vds'den girdikden sonra genel olarak tbm oranım 0.8 seviyesinden 0.4 seviyesine indi . bu bir tesadüf müdür ?

vds'den hesaba giripte tbm oranı düşme veya yükselme göstermez tesadüf :)

sağol hocam sayende vds ye masraf yapmaktan kurtuldum :)

teşekkür ederim alabildiyseniz ne mutlu :)

Canlı destekle görüştüm bir günde uludagsozluk.com üzerine 50 tane üyelik alınmış hemşerim kapattık hepsini dedi.

Yapacak hiçbişi yok adamlarda haklı önceki 2 haftalık vds'de upcloud firmasında ben yandexle aldım videoda bile ardından yandexi siyah listeye almışlar sonra dedik tutku.comlu alın sonra onuda aldılar :D bu firma'dada stok sorunu var şuan dün bikaç gün içinde güncellenecek yazıyordu herkes uludağsözlük uzantılı alınca onuda şuan siyah listeye almışlar. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri