1 Haftalık Ücretsiz VDS Alımı En Çıtırından (Videolu Anlatım)

• Kullanıcı KaYZeRSoZe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Faydali imleme Siteleri- Free Hizmetl
eyv hocam bilgilendirme için şu spam muhabbeti varya ona kafam takılmıştıda :)

Hocam konuyla alakasız olacak pm atamıyorum size buraya yazacağım mecburen bu daha önce paylaştığınız upcloud vds lerinde 5 dakika bakmasam direk beklemeye alıyor ve şifre istiyor bunu kaldırmanın bir yontemı yokmu 2 vds ile çalışırken karışıyor işler :D

Hocam konuyla alakasız olacak pm atamıyorum size buraya yazacağım mecburen bu daha önce paylaştığınız upcloud vds lerinde 5 dakika bakmasam direk beklemeye alıyor ve şifre istiyor bunu kaldırmanın bir yontemı yokmu 2 vds ile çalışırken karışıyor işler :D

skype ekleyin bi bakalım ;)

Gerçekten adamın dibi diyecek söz yok :). Arkadaşlar 1 tane aldım 1 tane daha alsak sıkıntı çıkarmı deneyen varmı ?

arkadaslar cok fazla kişi aynı mail uzantısından kayıt olursa email uzantısını spam olarak algılıyor sanırım. besiktas.li gibi sitelerden gecici mail almanızı öneririm.

Gerçekten adamın dibi diyecek söz yok :). Arkadaşlar 1 tane aldım 1 tane daha alsak sıkıntı çıkarmı deneyen varmı ?

Sıkıntı olmaz ama herkes böyle yaptığı için firmada stok bitmiş :D

arkadaslar cok fazla kişi aynı mail uzantısından kayıt olursa email uzantısını spam olarak algılıyor sanırım. besiktas.li gibi sitelerden gecici mail almanızı öneririm.

Eyvallah hocam aynen öyle zaten şuan uludağsözlük siyahliste'ye alınmış.

teşekkürler kardeş.

Sağolun.

hocam nerden mail alacaz onuda açıklarsan memnun olurum :) ?

[MENTION=390]HoffnungTR[/MENTION] hocamın verdiği adresden kayıt olabilirsiniz.

10minutemail kullanıyorum 4 gün oldu banlanmadım :D

Arkadaşlar bi hesap daha açacağım ama bu hatayı alıyorum nası çözeceğim? modem res attım çerezleri temizledim hala düzelmedi.

rvyhq.png

10minutemail kullanıyorum 4 gün oldu banlanmadım :D

Arkadaşlar bi hesap daha açacağım ama bu hatayı alıyorum nası çözeceğim? modem res attım çerezleri temizledim hala düzelmedi.

rvyhq.png

Diyor ki ; Firma olarak yeterli trial deneme stoğuna ulaşmış durumdayız lütfen bu kadarda ezmeyin bizi :D Birkaç güne stok güncellecektir ve mailinize davet gelecektir ;)

Diyor ki ; Firma olarak yeterli trial deneme stoğuna ulaşmış durumdayız lütfen bu kadarda ezmeyin bizi :D Birkaç güne stok güncellecektir ve mailinize davet gelecektir ;)

Abi Türklerle bilgi paylaşıldıkça bilginin değeri azalıra örnek bu kesinlikle :D bizden önce böyle sorunlar oluyor muydu stoğu bitirmişiz yuh :D

Hocam sanırım sınırlama getirdiler onaylanınca size mail atacaz gibi şeyler yazıyor ?

Selamun Aleykum arkadaşlar.

Yine yeni yeniden bir ücretsiz Vds konusu ile karşınızdayım :) Daha önceden 2 Haftalık Ücretsiz VDS alma! 10mb up/down konusunu açmıştım ilk zamanlarda herkes sorunsuz kullanıyordu yanlız hem donanımsal özellikleri hemde firmanın sebepsiz yere vdsleri kapatmasıyla çoğu arkadaş bu servisden yararlanamadı bu defa uzun süredir test ettiğim bir servisi sizinle paylaşmak istiyorum :)

Sistemin deneme süresi 7 Gündür, ve Özellik olarak
Tüm windows server versiyonları & Tüm Linux OS
2x Cpu
2x Ram
22Gb Ssd
100-200mb arası Up/Down hızı sağlıyor :) Test resimleri en alttadır.

Gerekli alet edevatların listesi.

EMail: http://bit.ly/15dJKic
Textnow: TextNow
Twilio: https://www.twilio.com/try-twilio
TightVNC: http://www.tightvnc.com/download/2.7.10/tightvnc-2.7.10-setup-64bit.msi

Videoyu buradan izleyebilirsiniz..
1 Haftalık Ücretsiz VDS (WindowsServer&Linux) - YouTube

Yapamadığınız takıldığınız bir yer olursa veya sormak istediğiniz birşey olursa lütfen konu altına yazın veya PM atın elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım. Sürç-i lisan ettiysek affola lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin :)

Bu yazı YTPara & R10 üyeleri için RockNRolla tarafından yazılmıştır.

Selametle kalın. ;)

Test 1
2917530117.png

Test 2
2917300938.png

Test 3
2917084432.png

Ve Aleykum selam hocam
Öncelikle Güzel sunumun ve Altın değerinde bilgilerin İçin Teşekkür ederim.
Yanlız Takıldıgım Bir yer var Bunu Buradan Alatmaktansa Resemini Çekmem Daha Açıklayıcı Olur diye Resim yukledim. Burada bende onaylama Numarası İstemiyor Nedeni nedir Acaba uludağ sözlükte mail aldığımda e posta Gelmiyor..

w3efgz3.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri