1 Kanala Günde Kaç Video Atayım ki Spam Olmasın

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
tek sferde 1000 tan eattığım kanal hala ayakta , bu birazda içerikle alakalı sanırım

gerçek evet dikkat edilmesi gereken bir konu :)

gerçek tel onaylılar gerçekten çok sağlam oluyor onlarca kişi ile yaptığım konuşmalar ve kendi tecrübelerim sonucu durum bu

---------- Mesaj saat 12:01:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:01:07 civarında gönderildi. ----------

tek sferde 1000 tan eattığım kanal hala ayakta , bu birazda içerikle alakalı sanırım

senin o kanalının tel onayı gerçek telefon mu?

gerçek tel onaylılar gerçekten çok sağlam oluyor onlarca kişi ile yaptığım konuşmalar ve kendi tecrübelerim sonucu durum bu

---------- Mesaj saat 12:01:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:01:07 civarında gönderildi. ----------

evet gerçek tel ile açmakta fayda var 1 numara ile sınırsız gmail nasıl açılır diye şuan bi çalışma yapıyorum bakalım sonuç alırsam hem kitaba eklerim hemde forumda paylaşırım.

evet gerçek tel ile açmakta fayda var 1 numara ile sınırsız gmail nasıl açılır diye şuan bi çalışma yapıyorum bakalım sonuç alırsam hem kitaba eklerim hemde forumda paylaşırım.

1 telle sınırsız onayı çözebilirsen mutlaka paylaşırsan sevinirim, umarım çözersin

alex bende senin gibi kuşkulanmıştım video sayısıyla ilgili diye az az attım her kanala 49 video attım çıktım kanallar kapandı. sonra başlarım böyle işe dedim yatarken 1350 videoyu attım. aradan geçen 20 gün sonunda kanal hala ayaktaymış bende az önce girdim. Demek ki kanalı doldurup çıkacaksın bidaha girmeyeceksin

Spam çalışıyorsan kanalı aç, 500 videodan fazla atma, kanalı aç geç.
Dahada o kanala video atma.
Nedir bu açılan kanallara tekrar tekrar video atma sevdası anlamadım.
Zaten spam, at yeterli gördüğün kadar video dahada yüzüne bile bakma kanalın.
:cool:

hocam bu şekilde çalışarak günlük kazanma ne kadar oluyor.Bir çok kişi bunu söylüyor

yok onaylı filan değil , 15 dk üstü video yok yani

Video atmak ile bir ilgisi olduğunu sanmıyorum.Spam sahte cep telefonları ile bir ip üzerinden üst üste hesap açmak ile ilgisinin olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca bir ayrıcalığın olmalı heralde. Geçen forumda kanallarımın çoğuna youtubeden gelen bir mesaj için konu açtım ki benzer konu önerilerinde yaşadığım olay ile ilgili hiç birinde cevap bulamadım. Benzer konu açıyorum diye bir gün ban verdiler. Üstelik konuya alaycı bir tavırla cevap vererek. Spam konusu ile ilgili belki bu kaçıncı konu açışın sana her hangi bir ceza vermediler. Niyetim sana ceza verdirmek değil. Sakın yanlış anlama. Yönetimi eleştirdim.Yönetim istifa mı desek! Acaba dersek yine banlanır mıyız?

Gündemde olan hepimizin derdi olan bir konuya değiniyor olmam neden ceza gerektirsin sizde bu yaklaşım oldukça bildiklerini paylaşmaktan soğuyor insan ayıp bu kadar da

Yönetimi eleştirdim adı altında beni öne atıyorsun bırakalım bu ayakları konu kilitlensin

hocam bu şekilde çalışarak günlük kazanma ne kadar oluyor.Bir çok kişi bunu söylüyor

Tık artıyor tbm düşüyor malesef.
Son 4-5 gündür tbm yerlerde bu yüzden 10-12$
0.06-0.05 Tbm hepsi yabancı içerik.
Spamın olumsuz yönlerinden biri.
:cool:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri