Bir kanala atarım. Toplamda kaç bin video atıyorummesela dün 620 video attım bi kanala. Spamın bence bununla alakası yok.
1 kanala her gün mü 100 video atıyorsunuz ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bir kanala atarım. Toplamda kaç bin video atıyorummesela dün 620 video attım bi kanala. Spamın bence bununla alakası yok.
1 kanala her gün mü 100 video atıyorsunuz ?
evet atıyorum. 100 değil 500-600 de attığım günler oluyor.
kaç gündür/aydır bu şekilde çalışıyorsunuz ?
Uzun zamandır aylardır. Hatta türkiyede youtube para kazanma olayı bu kadar büyük şekil almamıştı o zamanlardandır yapıyorum.
kanalları gerçek tel ile onaylayarak açtıktan sonra biraz bekletiyor musunuz 1 hafta 10 gün yoksa kanalı açar açmaz video yüklemeye başlıyor musunuz?
ben 80 i geçme derim bide her kanala farkıl videolar at
dedim ama dinlemedin
örnek 10 kanal her gün 5 kanala maksimum 10 video diğer gün diğer 5 kanala maksimum 10 tane şeklinde 1 senedir hiç bir kanalım kapanmadı çok şükür
edit: vps dns hgs yokmanuel devam..
ne cep onaylı gmail satın aldım nede pinger kullandım
zaten aynı videoları başka kanallara asla atmıyorum, 50-100 arası takılıcam işte bakalım
[MENTION=1316]Alex[/MENTION] sendeki ne spam mis ama her kesi birakip gugil amcam seni kafaya takmis
benden tavsiye gugil amcami birak![]()
![]()
---------- Mesaj saat 08:51:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:49:24 civarında gönderildi. ----------
50 100 le okadar kanali nasi doldurxan ?
Hocam azar azarla olmuyor benim 3 hafta önce gidenler kanallar şöyleydi :
7 tane kanal kalmıştı onlara ağırlık veriyordum izlenimler çok çok iyidi 4 tanesine günde maximum 25 video atıyordum ama ona rağmen sapama girdi ve hepsi kapandı başka bir yol izlemen lazım kanal sayını aza indirgemen lazım yoksa illa ki biri spama giriyor ve diğerlerini götürüyor
aynen video sayısıyla alakası yok gibi duruyor spamın
google kolay kolay böyle hesap kapatmaz dediğim gibi yüklediğin videoyla ilgili olsaydı şuan tüm hesaplarımın kapatılması gerekiyordu.
800-900 video attığın hesapların gerçek tel onaylı mı sence neden spam yemiyor?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.