1 Kanala Günde Kaç Video Atayım ki Spam Olmasın

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Uzun zamandır aylardır. Hatta türkiyede youtube para kazanma olayı bu kadar büyük şekil almamıştı o zamanlardandır yapıyorum.

kanalları gerçek tel ile onaylayarak açtıktan sonra biraz bekletiyor musunuz 1 hafta 10 gün yoksa kanalı açar açmaz video yüklemeye başlıyor musunuz?

ben 80 i geçme derim bide her kanala farkıl videolar at

dedim ama dinlemedin :)

örnek 10 kanal her gün 5 kanala maksimum 10 video diğer gün diğer 5 kanala maksimum 10 tane şeklinde 1 senedir hiç bir kanalım kapanmadı çok şükür :)

edit: vps dns hgs yok :) manuel devam.. :D ne cep onaylı gmail satın aldım nede pinger kullandım

Kaç kanalın var hocam ? Hepsi ayni IP den mi açıldı, kanal açmaya korkuyorum ban yicem diye

bazı arkadaşlar 500-600 videodan bahsediyor günlük. Bunlara tek tek etiket çalışması yapmıyorsunuz değil mi? Yani varsayılanlara yazdığınız otomatik çıkıyor. Yoksa adam kanser olur tek tek uğraş. Doğru mu düşünüyorum?

bence hep gmailler yüzünden bizi spama alıyor
bende artık gerçek tel ile gmail alıcam
ailem çevrem çok geniş çok şükür baya telefon var

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] sendeki ne spam mis ama her kesi birakip gugil amcam seni kafaya takmis
benden tavsiye gugil amcami birak:) :) :)

---------- Mesaj saat 08:51:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:49:24 civarında gönderildi. ----------

zaten aynı videoları başka kanallara asla atmıyorum, 50-100 arası takılıcam işte bakalım

50 100 le okadar kanali nasi doldurxan ?

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] sendeki ne spam mis ama her kesi birakip gugil amcam seni kafaya takmis
benden tavsiye gugil amcami birak:) :) :)

---------- Mesaj saat 08:51:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:49:24 civarında gönderildi. ----------

50 100 le okadar kanali nasi doldurxan ?

Spam korkusu damarlarımda, sağlam adımlar atarak, kanallarımı kapanmadan biriktirmek istiyorum artık ondan yırtınıyorum spam spam diye

Acelem yok 1 kanal 1 ayda dolsun yeter ki kapanmasın

Hocam azar azarla olmuyor benim 3 hafta önce gidenler kanallar şöyleydi :

7 tane kanal kalmıştı onlara ağırlık veriyordum izlenimler çok çok iyidi 4 tanesine günde maximum 25 video atıyordum ama ona rağmen sapama girdi ve hepsi kapandı başka bir yol izlemen lazım kanal sayını aza indirgemen lazım yoksa illa ki biri spama giriyor ve diğerlerini götürüyor

Hocam azar azarla olmuyor benim 3 hafta önce gidenler kanallar şöyleydi :

7 tane kanal kalmıştı onlara ağırlık veriyordum izlenimler çok çok iyidi 4 tanesine günde maximum 25 video atıyordum ama ona rağmen sapama girdi ve hepsi kapandı başka bir yol izlemen lazım kanal sayını aza indirgemen lazım yoksa illa ki biri spama giriyor ve diğerlerini götürüyor

başka önlemler aldım zaten bu kez tek takıldığım nokta video sayısı kalmıştı 50-100 arası atıyorum onu da inş birşey olmaz

haftada 50 video attığım kanal oldu ve spamdan kapandı şimdi ise her kanala tek seferde 800 900 video atıyorum bir aydır sorun yok. spamın çok video atmakla alakası yok bence.

aynen video sayısıyla alakası yok gibi duruyor spamın

google kolay kolay böyle hesap kapatmaz dediğim gibi yüklediğin videoyla ilgili olsaydı şuan tüm hesaplarımın kapatılması gerekiyordu.

800-900 video attığın hesapların gerçek tel onaylı mı sence neden spam yemiyor?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri