1 Kanalda 216 Adet Telif Yedim

• Kullanıcı MPVH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

MPVH

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.sehidim.com
Evet Arkadaşlar tam 216 adet Adet telif yemişim sayfayı aşağı cekip saymakdan gözlerim yoruldu :)

İlginç Hepsi 1. İhtar olarak görünüyor ve kanal hala acık :)

Gerçi aynı videolardan hala var devamı gelecektir :)

Sanırım 216 Adet telif forumda REKOR oldu..

216 telifi birden attığı için 1 ihtar görüyor hocam.
Bende 36 tane yemiştim. Kanal sapasağlam devam ediyor :)

hocam 216 tane telifi atarken üşenmemiş mi ben ordayım yoksa otomatik mi olmuş anlamadım :)

kimi bu kadar kızdırdınız merak ettim :D belliki renderi siz almamışsınız yada videolar kısa yoksa ben olsam sakın durmazdım o kadar video boşa gitti

216 tane de ben yedim bugün hocam muhtemelen içeriğimiz aynıydı :)

Burdanda anlıyoruz ki bu telifler elle değil botla atılıyor

kimi bu kadar kızdırdınız merak ettim :D belliki renderi siz almamışsınız yada videolar kısa yoksa ben olsam sakın durmazdım o kadar video boşa gitti

alakası yok 94 videolu bir içeriğim var kendi renderim 1 hafta 2 hafta dayanıyor sadece tak tüm videolara telif geliyor:) tekrar açıyorum tekrar geliyor:D

alakası yok 94 videolu bir içeriğim var kendi renderim 1 hafta 2 hafta dayanıyor sadece tak tüm videolara telif geliyor:) tekrar açıyorum tekrar geliyor:D

valla hocam benim 1 haftada en fazla yapacağım render 10 bölümdür fazlasını yaparsam intihar ederim para verseler yapmam sizde iyi azim var helal olsun :D

banada oldu dün sız sılıp secenklerı doldurdukca kapanacak kanal hiç ugrasmayın

asıl ilginç olan bu videoların bulunduğu 3 kanalım var birisi 1 yıldır acık günlük 30 40$ bırakıyor ve awe de malum awe de parayı ödemeyince aynı kanalın yedeklerini acıyorum acınca sonuç bu oluyor. daha önce spamdan kapanıyorlardı sanırım flag oluyordu şimdi ise sürüsüyle telif atılmış..

---------- Spam Engelliyici 12:22 ---------- Önceki Mesaj 12:21 ----------

banada oldu dün sız sılıp secenklerı doldurdukca kapanacak kanal hiç ugrasmayın

hiç bişey yapmadım ne uğrasıcam kabul bile etmedim ihtarları. Hesaba girince ana sayfada telif uyarıları duruyor hatta sayı 216 yı gecti sanırım hala gönderiyor

valla hocam benim 1 haftada en fazla yapacağım render 10 bölümdür fazlasını yaparsam intihar ederim para verseler yapmam sizde iyi azim var helal olsun :D

az olsun temiz olsun zaten videontiyle logo eklemek video başına 1 dk bile sürmüyor aynı videoya logo ekliyorum ünleme de takılmadan geçiyor:) 5 6 hanede gözümüz yok:) az olsun öz olsun:D

---------- Spam Engelliyici 13:27 ---------- Önceki Mesaj 13:26 ----------

videoları silin bence 4. ihtar gelirde kanal paranırsa ödeme 50 gün aksiyor

1 seferde 216 telif atmak isteyene youtube sorar , bu içerik seninse ispatla diye.Atılan telif content id sahibi tarafından atılmış.Bot falan hikaye..

telif firması işi, çok kez başıma geldi. usulca sil kanalı :D

telif botu var arkadaşlar yok degıl hatta kullanan ınsanda cok. Allah ısla etsin ne diyelim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri