1 kanalı unutmuşlar !

• Kullanıcı beatmucid
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

beatmucid

Kayıtlı Üye
Ben de gündem mağdurlarındanım.Bütün para kazanmaları kapattılar. Yalnız bir kanal hariç !
diğer kanallardan tek farkı daha sonra adsenseye bağlamıştım.
Neden bunu da kapatmadılar anlamış değilim.İnş sonra da olsa gorebileceğim bi püf noktası vardır da bu illetten bi şekilde kurtuluruz arkdaslar.

bağlamayı tam yapamamış olabilirsin, tek tek kapatmıyorlar sonuçta adsense hesabına bağlı olanlar otomatik olarak uçuyor

Hocam mesajımı düzeltiyim soruyu yanlış anladım galiba adsense sonra bağladınız demek.İlginç

hocam print screen aldım. etkin yazıyordu. pub koduna kadr ınceledım aynı. neden bunu es gectıler anlamıs değilim. ben de diğer adsenseye bagladım. demekk ki butun kanalların para kazanmasını kapatrlarken de atladıkları bir püf nokta var. ins buluruzz

benim de her zaman bir kanalım kapanmaz.bir senin başına gelmiyor :D

bn daha once hiç duymadım hocam.ilk defa da basıma geliyor. neye gore 1 kanal bırakıyor cevap bulabildin mi peki?

benimde bir kanalım var 10 kanal kapanır o kanal asla kapanmaz.o kanala ünlem vs sonradan düşmez.olabiliyor böyle arada

kanalda video varmı yoksa boş mu?

2006 yıılnda açılmış o sıralar fifa07 videoları attığım bir kanalım vardı. Ama ne adsense bilirdim nede youtubedan para kazanmayı o sıralar. Ne eşleşenler ne dünya genelleri geldi o kanalıma Toplu para kapatmalar vb. ama o kanalıma hiçbirşey olmadı. Taş gibi sapasağlam dimdik :D Galiba youtube eski hesaplara kıyak geçiyor

Bu durumun ne olduğunu çözseniz, sorunlu kanal para kazanması kapatılır diğer kanalların ki kapanmaz.

hocam bnm bildiğim adsenseye baglı tum kanalların fişini çekiyorlardı. ok kez de yaşadım bu durumu. çok tuhafıma gitti birini kaıyırmaları.onu diğer adsenseye bagladım ama onda da reklam cıkmıyor :)

2006 yıılnda açılmış o sıralar fifa07 videoları attığım bir kanalım vardı. Ama ne adsense bilirdim nede youtubedan para kazanmayı o sıralar. Ne eşleşenler ne dünya genelleri geldi o kanalıma Toplu para kapatmalar vb. ama o kanalıma hiçbirşey olmadı. Taş gibi sapasağlam dimdik :D Galiba youtube eski hesaplara kıyak geçiyor

Eski hesaplara kıyak çektiği kesin.

Benimde eski bir hesabım var. Çok video yüklemedim gerçi ama o hesaba iki kanal bağladım daha önce farklı mail ile açtığım. O kanallarada hiç bir şey olmuyor. İki biner videomyükledim. Ne ünlem ne uyarı ne soru işareti. Eşleşen bile çok nadir oluyor.

Bilmiyorum bu bilginin bir faydası olur mu ama eski bir kanal bulup yeni açtığımız kanalları o mail adresine atamak belki bir kaç şeye çözümdür.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri