1 kanalım feci patlamış tavsiye lazım

• Kullanıcı Reina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
hocam bence bir tane özgün at dene izlenmeleri felan ona göre yolunu çizersin yapacak çok şey bulunur o kanal olduktan sonra acele etme derim ben

Arkadaşlar tavsiyeler için çok sağolun özgün konusunda cesaretlendim

1 ayda 52.000 abone oldu

Videoları silmeyip biraz daha mı abone kassam mı sizce

1 ayda 52.000 abone oldu

Ben geçen hafta Türk Lirası biriminden 4 haneli kazanan bi kanaldaki videoları silmiştim kapanır falan da parasını alamayız diye , hoş sonra bütün kanallar kapandı :D yani bana sorarsan 52 bin çok iyi bi rakam bişiler yapmak için , bence sil ve hemen çalışmalara başla.. =)

ben olsam şansım açılmış der kapanma riskini göze alır 3-5 gün daha beklerdim

Aç gözlü olmayıp videoları sileyim kanal riske girmesin diyorum ben de

Bence silmeden önce özgün bi şeyler yap bi dene. Özgün videoya izlenim gelecek mi?
Bütün videolara bitiş ekranı ekle. Eğer özgün videoya izlenim geliyorsa yavaş yavaş özgüne başla.

Çocuk oyunları oynuyorlar onları PC de mi oynuyorlar arkadaşlar inanılmaz izlenmiş

Videoları silersen kanalın otoritesi düşecektir.Her videonun kanala bir katkısı ve değeri bulunmakta.İzlenme ve abonede de düşüş başlar.Yeni attığın videoların çok az izlenir.

bence silme videoları kalsın 2-3 video yükle kendin özgün sonra her gün 1 tane olmak üzere sil çünkü yüksek izlenim alan videoların önerilerinden senin yeni videon çıkması çok büyük ihtimal ordan deli hit alırsın

anime ise top 10 tarzı videolar ile ilgili video çek tabi yine anime kategorisi olsun önerilen videolar kısmına link ver orada doluşsunlar para kazan, yok direk pepe vs gibi çizgi film ise eşleşen engelini geçip yine önerilen videolar ile diğer kanala çek parasını kazan.

Beyler videoları silmezsem risk oluşturuyor silip hemen özgüne başlıcam

1 ayda 52.000 abone oldu

Bence videoları hiç ellemeyin, kanalla da oynamayın. Abone sayısı 200k olunca özgün çocuk kategorisine dönersin.

İos android oyunlarını oynayıp nasıl video çekebilirim yardımcı olur musunuz

Bende de 25 bin aboneli kanal var tamamen organik çocuk abone ama heves kalmadı hiç uğraşmıyorum animasyon falan yapıp atayım dedim ama zor iş ne yapsam bilmiyorum...

Beyler videoları silmezsem risk oluşturuyor silip hemen özgüne başlıcam

Hemen silme videoları önce yeni videoları at biraz izlensin yavaş yavaş sil bende 5-10k aboneli videoları silinmiş kanallar var video atınca izlenmiyor , yeni videolar hit aldıkça kademe kademe sil eşleşenli videoları...

Edit: kapanma riskini de göze alarak yap.

Dusundugum miktara satarsaniz bende alabilirim ama abonelerin ulke agirligi onemli

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri