Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Delivizyon - YouTube buda youtube kanalı olması lazım
doğru okadar küfürü bende etsem bende ünlü olurumBir çok Televizyon dizisini sollar![]()
Reklam YokAma İyi Bir Fikir
Reklamı ne yapıcan izle işte şuu![]()
Adam Reklam yayınlamamış onu söylüyorumİyi Kazanç Elde Edip Projelerini geliştirebilirler Yoksa Onların ve Bizim Elmizden tutacak yok
Adamlar büyük oynuyor demek ki kısa vadeli değil uzun vadeli düşünüyorlar demek ki![]()
Adamın Kendi Videolarında Reklam yayınlamasının; uzun vadeli bir projeye ne tür etkisi olabilir kar dışında daha 3-5 bindeler reklamdan alacakları parayı bir sponsor veya yapım şirketiyle anlaşabilmek adına kullanabilirler yada kendi reklamlarını yapmak için bu videolardan reklam kazanabilirler
bunları ifade etmek istedim kola gelsin
Reklam YokAma İyi Bir Fikir
izledim de biraz acayip garip bi dizi.
çekmeselermiş bile olurmuş
Nasil reklam yok ?
adamlar fullscreen agina baglisende o an cikmamis reklam
bende hiç reklamları çıkmadı ama iyi imiş rekalmlara bağlı olmalrı
reklamlara bagli olmalari yada olmamali ne derece iyi bilemem tamaman kanal sahibi nin fikri ama dedin ya reklam yok diye kanali kontrol ettim reklam cikiyor ustelik Partner kanal. Fullscreen agina bagli
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.