Alhambra
Yasaklanmış
Keşke bitmeseydi 
Ek kontenjan açılırsa 23 numaraya yazarsan sevinirim
Ek kontenjan açılırsa 23 numaraya yazarsan sevinirim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
açardım fakat çoğu arkadaşın bu vds ye ihtiyacı yok ama katılıyor oysa ben ihtiyacı olanlar demiştim, bu konuda da insan olamadık maalesef bu ilk ve son çekilişimdir.
Kardeş ben ilk postumda dediğim gibi ihtiyacım var da yazdım konuya alayım sunucuyu boş takılayım diye değil video çekiyorum renderliyorum youtube atıyorum bu yüklemesi ttnet ile çok zor olduğu için katıldım eğer rahatsızlık verdiysem kusura bakma![]()
ihtiyacı olan arkadaşlar için bir kaç güne 1-2 tane daha çekiliş yapacağım.
Beni direk yazabilirsiniz aklınıza gelirse![]()
açardım fakat çoğu arkadaşın bu vds ye ihtiyacı yok ama katılıyor oysa ben ihtiyacı olanlar demiştim, bu konuda da insan olamadık maalesef bu ilk ve son çekilişimdir.
konuya ilk girdiğimde özellikle ihtiyacı olanlar yazsın şeklinde ifadeniz olduğu için konuya yazmadım. ancak bu yorumunuzda uygun olmamış. şayet konunuzla direk ihtiyaç sahibi olan birisini arıyorsanız bunu çekiliş yerine forumda tanıdıklarınız varsa onlara sorarak ihtiyaç sahibi arkadaşı bulabilirdiniz veyahut yine bu şekilde ihtiyaç sahibine vds hediye edeceğim ilgili arkadaşlar pm atsın değerlendirip ihtiyaç sahibi arkadaşı deşifre etmeden vds ihtiyacını karşılayacağım da diyebilirdiniz ancak siz çekilişle vds veriyorsanız tek tük ihtiyacı olmayan kişilerin postlarını görmeniz olasıdır.
kazanan arkadaşa hayırlı olsun..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.