1 Mayıs 2017 btk akn iyileştirmesi kararı

şu upload hızlarınada el atsalar artık yabancılar 2k 60fps yüklüyo biz boyutu düşük olsun diye düşük kalite render alıyoruz

Ben inanmıyorum arkadaşlar. Alt yapı çalışması olmadan, bu sistemler el kaldır/elindir gibi kararlarla iyileşmez. hayal perestlik yani.

Bizim için en önemli olan upload hızı,inşallah upload hızındada bir iyileştirme yaparlar.

superonline fiber kullanıyorum 25 mbit. 1 haftadır akk geçmişti sürünüyordum 3 mbitte nasıl olduysa bugun 25 mbit alıyorum. aynı şekilde akk geçipte düşmeyen var mı merak ettim.

Hala altyapı yazanlar varya.
Gülüp geçin, bukadarmı teknolojiden bihabersiniz.
YT'den para kazanan yada kazanmaya çalışan insanlarsınız.
Gelip burda altyapı vs yazmayın.
TTnet'te arıza kaydı alan çalışanından farkınız olsun.
:D

Arkadaşlar ilk mutlu haberi ben vereyim. Hızım şuan tam 2 mbayt/s oldu. Yani 16 mbps. Ayın 21'inde aşmıştım 300 kb idi. Artık düşünce direk 16mbps'e düşüyor.

Hepimize hayırlı olsun :)

Edit: Superonline. Turkcell

Arkadaşlar ilk mutlu haberi ben vereyim. Hızım şuan tam 2 mbayt/s oldu. Yani 16 mbps. Ayın 21'inde aşmıştım 300 kb idi. Artık düşünce direk 16mbps'e düşüyor.

Turkcell mi? Turk Telekom henüz geliştirme yapmadı.

Edit: Superonline. Turkcell

Bende superonline kullanıyorum ben de öyle bir şey olmadı

Bilmiyorum arkadaşlar. Demek ki bölgesel olarak geçiş yapılıyor. Şuan dizi falan indiriyorum ben :)

Superonlineda da 3mibt olması gerekirken 24mbit görüyorum, geçiş yapmış olabilirler

Sol ve Turknet çok esnekler.
Benim bir arkadaşta 24mb vdsl2 var Sol - 35 gb akk, arkadaşta hız hiç düşmedi 2 aydır 24mb sürekli.
Kotayı 10 günde felan geçiyor.

Ttnet bu konuda çok gaddar son dakikaya kadar kovalıyorlar.
Kotayı geçtim 3mb takılıyorum.
:D

evet benimde hız 16 ya çıktı superonline bugün btk kararını uygulamaya başladı.Umarım sağlıklı bir şekilde uygulanır kimse mağdur olmaz

Türk Telekom bugüne kadar kullanıcı için tek güzel bir şey bile yapmadı, yine yapmıyor. İlla son saniyeyi bekliyor, böyle kötü bir firma daha görmedim ben.

Superonline Fiber 25 mbit 5ms ping süresi ile alıyorum şuan :D Umarım devam eder ama biraz düşeceğini tahmin ediyorum. Paketim 25 mbit.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri