1 Milyon 900 Bin Gösterimli Kanal 15 TL :)

• Kullanıcı Karabela
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Karabela

Kayıtlı Üye
Kanal Adi : (Pm ile)
Kanal Kategorisi : (Haber)
Kanal Dili : (Türkçe)
Abone Sayisi : (Şuan itibariyle 813 Abone)
izlenim Sayisi : (Şuan itibariyle 1.920.776)
Kanalinizda UYARI Varmi : (1 Tane Topluluk İhtarı Mevcut Telif Değil Yanlış Anlaşılmasın)
Kanalinizin Gunluk Kazanci : (Kazanç Yok)
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : (Aşağıya eklenmiştir.)
Kanal Satis Fiyatiniz : (15 TL)

Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz :

GÜNLÜK GÖRÜNTÜLEME İSTATİSTİĞİ

NOT: 17 Mayıs 2013 11:29 Tarihinden bu yana video yüklenmemiştir görüntülemeyi ona göre yorumlayınız.

tp3cA.gif

Kanal Özellikleri Kısmı

GYRwX.gif

Satılma Nedeni: Kazanç Yok

NZ0Lc.png

Şimdi dersiniz kazanç yok kanalı niye alalım haklısınız bende kazanç getirmediği için satıyorum :D Kazanç yok yazan arkadaşların çoğu sonra düzeliyor diyor ben sabredemiyorum beklemeye sonra düzelirse kazancı iyi olur. Ayrıca izlenen videolara ek açıklama ekleyerek kendi kanalınıza yönlendirme amaçlı kullanabilirsiniz abone çekmek için kullanabilirsiniz diye düşündüm 15 TL 'dir fiyatı almak isteyen arkadaş olursa özelden ulaşsın :)

Kanaldan başka yerlerden resim isteniyorsa söylenmesi halinde eklerim hemen :D

Adsens ilişkilendirmesi yapılmış olmasına rağmen mi kazanç yok?

Arkadaşlar ilk özel mesaj atan arkadaş cansuyıldız anlaşma sağlanırsa kanal onundur. :)

kanalı pm atarmısın, birde sorun hakkında bilgi verebilirmisin ? sorunsuzsa ödemeyi hemen yapalım

kanalı pm atarmısın, birde sorun hakkında bilgi verebilirmisin ? sorunsuzsa ödemeyi hemen yapalım

Hocam tek sorunu kazanç yok göstermesi sebebi nisan ayının 10 ile 15 tarihleri arasında açılması söyleniyor bir çok arkadaşa oldu sonra düzeldi dediler ama benimki daha düzelmedi reklamlar vs herşey çıkıyor para kazanmaları aktif videoların ama işte adsenseye yansımıyor kazançlar youtube ye yansımıyor. Cansu Yıldız ilk yazan kişi olduğu için öncelik onundur.

Hocam tek sorunu kazanç yok göstermesi sebebi nisan ayının 10 ile 15 tarihleri arasında açılması söyleniyor bir çok arkadaşa oldu sonra düzeldi dediler ama benimki daha düzelmedi reklamlar vs herşey çıkıyor para kazanmaları aktif videoların ama işte adsenseye yansımıyor kazançlar youtube ye yansımıyor. Cansu Yıldız ilk yazan kişi olduğu için öncelik onundur.

O zaman, eğer diğer üyemiz almazsa sizden kanal linkini ve banka bilgilerini pm bekliyorum.

15 tlye satilmis kanal ,, kacirmisiz 50 desen yine gozu kapali alirdim bedavaya gitmis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri