1 mılyon adet maske lazım

vbmaster96

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba, uygun fiyattan 3 katlı, sertifikalı toptan medikal maske satanlar bana ulaşabilir. Elden istanbul içi teslimat yaparız.

merhaba evde 1 tane var olur mu :D ya bu ilan buraya mı verilir :D maksat ne, yt de ki sağlıkçı toptancılara mı ulaşmaya çalışıyorsun.

Tanesini 1 dolardan satsak dolar bazında milyoner oluyorsun :D Aklıma yatmadı değil.

merhaba evde 1 tane var olur mu :D ya bu ilan buraya mı verilir :D maksat ne, yt de ki sağlıkçı toptancılara mı ulaşmaya çalışıyorsun.

Komik olduğunu mu sanıyorsun ? Sabahtan akşama kadar "çorbada benim de tuzum olsun" yaklaşımıyla başkalarının konularını baltalayıp hadsiz yorumlar atmaktan daha önemli işlerin yok mu senin ? Işkura basvurmayı düşündün mü ? Akla hayale gelmeyecek kadar saçma konuların açıldığı ilanlar bile alıcı bulurken, ilanım senin mantık(??) süzgecindengen geçmediği için ben konuyu iptal mi edeyim ? Eğer elinde talebimi karşılayacak ürün stoğun varsa anlaşırız, yoksa şebeklik yapmanın mânası yok.

Büyük ihtimal Çin'e ihraç etmeye çalışacak.
Fakat atı alan Üsküdar'ı geçti diye bir tabir varya, işte bu konuda o geçerli.
Normalde maske üreten atölyeler patır patır üretimi 7/24 gerçekleştiriyor.
Parti parti maske Çin'e yola çıkacak zaten.
Sen istesende piyasadan 1milyon adet maske bulamazsın.

virüsün ilk çıktığı zamanlar planlamasını yapanlar maske işinden köşeyi dönmüştür :)

Konu altına standup yeteneklerini sergileyen şahısları gerçekten anlamıyorum. r10'dada var böyleler. Gidin bi kanal falan açın belki tutar standup üzerine.

Çok anlayışsız bir toplum olduk malesef.
Hemen eleştiri bi akıl vermeler vs Belki bu forumda bu işi yapan yada tanıdığı olan biri vardır destek olacağınıza köstek oluyorsunuz

Her şeyi geçtim o maskelerin bir şeye yaramadığını doktorlar dile getirdi zaten :) Ama şöyle de bir şey var, corona virüsünün dili olup bağıra çağıra o maske beni önlemez dese millet alacak, o yüzden talep var :)

Ben maskenin gerçeğini edindim, soğuk havada doğada tur yaparken iyi ısıtıyor :D

Xl7pO6.jpg

Son düzenleme:
Her şeyi geçtim o maskelerin bir şeye yaramadığını doktorlar dile getirdi zaten :) Ama şöyle de bir şey var, corona virüsünün dili olup bağıra çağıra o maske beni önlemez dese millet alacak, o yüzden talep var :)

Ben maskenin gerçeğini edindim, soğuk havada doğada tur yaparken iyi ısıtıyor :D

Xl7pO6.jpg

Böyle biri görse ihbar eder kesin :D

n95 maske turkishexporter da yurtdışından baya talep var.

Ayrıca burada sadece para kazanma ilgili konular olsaydı, şahsen ben bu kadar foruma girmezdim.

hayatta en sevmedıgım şey bır sorun oldugunda ondan faydalanan fırsatcılıklardır.
elazigda deprem oluyor insanların hayatı mahvolmuş aç gözluler kiraları ucurtur.
uzakdoguda virüs cıkar fırsatcılar 1 lıralık maskeyı 5-10 a cıkartır.
ulkede krize ramak kalır gıda ve ucar yanına yaklasamazsın.

ticaret iyidir güzeldir,ama fırsatcılık kadar berbat birşey yoktur.

sözüm meclisten dışarı.
En son boyle haberler duydum ondan yazdım,o haberlere tepki ve fırsatçılık yapanlara.
yani 1 kutu maske 20 tl ıse hadı asırı arttı talep 25-30 olsun ama oyle olmuyor 50 tl oluyor.
Yazık.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri