1 milyon izlenmeli günlük 250tl getiren kanal satılıktır

• Kullanıcı kajaga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
yt analistikden son 1 aylık günlük kazancları koysan daha inandırıcı olur

Analiz (Mayıs ayı kazanç toplamı)
9048inciy1339395.jpg

Adsense (Mayıs ayı kazanç toplamı)
4943inciw5435028.jpg

Adsenseye başka hiç bir kanal bağlı değil fakat istatistikler birbirini tutmuyor anlamış değilim daha yeni fark ediyorum

Yanlış tahmin hocam izlenimler en az 30 videodan geliyor. Kanal 2 aydır video yüklemiyorum zaten kendi kendini döndürüyor

hocam direkt videoları mı bastın yoksa tek tek mozaik falan vs. ile uğraşıp mı yakmaya çalıştın ?

Yt to yt mi yaptın ?

Arkadaşın günlük kazancı gayet iyi ama kanal satış fiyatı 20bin lira ben bu devride hiç bir kanala 20 bin lira vermem doğrusu bir şartla veriirim kanal özgün olcak spam olmıycak.Spam kanala 20k bence verilmez.

Ama arkadaş kanalı satıyor bende saygı gösteririm.Tavsiyem alıcı zor bulursun ama madem kazanıyorsun kazanmaya devam et kardeş.2 buçuk ayda o parayı alırsın.

Son düzenleme:
Arkadaşın önceki konularına bakacak olursak içeriğinin çizgifilm, film, dizi olma ihtimali yüksek.
Hayırlı satışlar.

başka birşey kalmadıki, saymışsınız zaten hepsini :)
hocam bana göre böyle kazandıran bir çizgi film kanalı 2 ay telif yemeden kalamaz.

Konuyu takipteyim bu kanaldan 15 kat fazla aboneye sahip aylık 2000 - 2500 arası getiren kanalımı koyacam bu kadar ediyorsa zengin olduk [MENTION=12785]kajaga[/MENTION] hocam. İnşallah satılır güzel kanal

bence 2-3 ay garantisi vermen lazım alan kişiye noter felan az para değil 20 bin

kimse almaz neyini tartisiyonuz kendisi parasini alabilir umarim

Günlük 250TL getiren SPAM kanal 20 bin TL ediyorsa...
benim günlük 90 TL getiren "Özgün" kanalim kac ediyor inanin cok merak ediyorum...

2 ayda bu seviyeye nasil ulastiniz hayret tebrikler hayirli satislar

bence kanal patlasa bile demekki kategorisi ve videolar izlenebiliyor sürekli yükler 2 ay sonra kapanır sonra tekrar yükler o bile yeter bence hayırlı satışlar

aynen öyle katagoride çok önemli Şuan attığım videolar googlede aratmada ilk 5 6 sırada benim videolarım çıkıyor kapansada tekrardan yapılabilir aynı katagori ama tabi 20 bin ne kadar doğru bilmyrm

hayırlı satışlar ne diyelim böyle konuları görünce hep gaza gelirim bu gazın sonu telif yağmuruyla son bulur :)

benım to o kadar yuksek olsa 2 katınıda kazanırımda ah işte o to oranını bi tutturamadık gitti :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri