1 Soru 1 Cevap...

• Kullanıcı Serk@nYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şubat 24 de %100 burda mısın,ona göre eskişehire geçicem ve ya geçmicem :)

Serkan abi şimdi 2 adsensemiz olsa 1 tanesine %100 özgün kanallarımızı bağlasak diğeriylede spam yapsak ve aynı pcden 2 adsenseyide kullansak özgün kanallardan yana canımız yanar mı ? yada özgün kanalları partnere bağlayıp adsense ile spam mı yapmak daha mantıklı olur ?

serkan hocam yabancı magazin konusunda telif vermeyen kanal yada kaynak önerebilir misiniz ?

partnerlere neden eşleşen gelmiyor üstad
Partnerlerde eslesen gelir arkadaslar.Ama normal bir adsenseye gore daha gec gelir.Gerci son aylarda partnerlerede eslesen geldigini cok duyar olduk ama buda partnerligin bir avantaji diyebiliriz.

Ornek bir dizi yuklediniz adsense bagli bir kanala.Bu dizi ortasindaki muzikden dolayi eslesen direk gelebiliyor.Yani youtube adsense uzerinden kanalinizi anlik icerikde kontrol edip uyarisini veriyor.Partnerlerde ise sanirim dedigimiz gibi bir avantaji,bir kolayligi bu yuzden kolay kolay eslesen gelmiyor.Tamda detayli bir bilgiye sahip degilim bu konuda.

Üstad Rpm Network Gibi Networkler Dizi Kanalı Kabul Ediyormu...

Maker Studios Alt Bayi Networkleri :

RPM Network : Gunluk 100 islenim sarti vardir.Her Turden kanali kabul eder.

Üstad Bu Networke Nasıl Başvurabilirim. Teşekkürler.

tek teliften dolayı para kazanması devre dışı kalan kanalları silmezsek belli bir süre sonra tekrar aktif olurmu?

Şubat 24 de %100 burda mısın,ona göre eskişehire geçicem ve ya geçmicem :)
Subat 26-27 veyahut Mart 1-2 de Turkiyedeyim insallah.

Serkan abi şimdi 2 adsensemiz olsa 1 tanesine %100 özgün kanallarımızı bağlasak diğeriylede spam yapsak ve aynı pcden 2 adsenseyide kullansak özgün kanallardan yana canımız yanar mı ? yada özgün kanalları partnere bağlayıp adsense ile spam mı yapmak daha mantıklı olur ?
Hayir birsey olmaz.Yani ayni pc'den farkli adsense kullanabilirsin ama her hesap icin farkli bir tarayici kullan ve adsense hesaplarin arasinda isim,adres banka benzerligi olmasin.Gerisi sorun yaratmaz.

Spam partnerde yapilir iyide olur riskin olmaz.Ama ne tur spam yaptiginada bagli oldugu icin onu kendin sececeksin adsensemi yoksa partnermi olsun diye.

serkan hocam yabancı magazin konusunda telif vermeyen kanal yada kaynak önerebilir misiniz ?
Ustad ne diyecegimi bilmiyorum ama kaynak sormayin bana.Cunki yazsam cop olacak,boyle yazdim diye pm yagacak.Bu tur konulari kendiniz bulunki arastirinki size faydasi daha cok olsun.Sanirim anlatabildim.

---------- Mesaj saat 01:11:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:08:47 civarında gönderildi. ----------

Üstad Rpm Network Gibi Networkler Dizi Kanalı Kabul Ediyormu...

Üstad Bu Networke Nasıl Başvurabilirim. Teşekkürler.
Ustad hic bir network illegal paylasimi kabul etmiyor zaten.Ama izin veriyorlar.Sen onlarin sartlari ile partnerligi al,sonra ne kanaliniza cevirisen cevir.Basvuru icin hepsini nkendi siteleri var.tek tek google'dan aratip basvuru yapabilir inceleyebilirsin.

tek teliften dolayı para kazanması devre dışı kalan kanalları silmezsek belli bir süre sonra tekrar aktif olurmu?
Ben para kazanmasi giden kanalin gozunun yasina bakmam.Yarin bir gun bela olmasin diye bana.sizde oyle yapin,az izlenmis cok izlenmis belki isime yarar ilerde demeyin,bu isten sorunu en aza ,riski en aza indirecek sekilde paranizi kazanmaya bakin.Bu yuzden sil gitsin dusunme bile.

---------- Mesaj saat 01:19:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:11:08 civarında gönderildi. ----------

Bende site hakkında soru sorayım. Sitede bir çok kişi yardım aldığı gibi bir çok kişinin de canı yandı. Tabi herkes bundan ders çıkarıp kanallarını paylaşmayı videolarını paylaşmayı kesti sitede ama işte oluyor mu oluyor yine birilerinin canı yanıyor veya belli sebeplerden dolayı sanırsam site de değişikliğe gideceksiniz. Öncelikle böyle bir değişiklik olacak mı olacaksa ne gibi değişiklikler yapılacak, yapılmadan önce kullanıcılar bilgilendirilecek mi ? Bir fikir alış verişi olacak mı yönetim ile üyeler arasında yoksa kendi aranızda belirlediğiniz bir değişikliği mi uygulayacaksınız ?

Ustad sanirim subat ortasinda forum sisteminde,yani 3.8 surumunden 4.2 ye gectigimizde,Forumda bu tur sorunlar icin ozel kategoriler,Ozgun calisanlar icin ozel kategoriler,ozgun calismak isteyenler icin fikirlerin yazilacagi kategoriler,sahte teliflerle ilgili kurulacak yada olusturulacak bir ekibin takip edecegi ozel kategoriler gibi bir cok sey yapmayi dusunuyoruz.Bunun yaninda,bugune kadar youtube konusunda bastan sona herseyi guncelleyerek index listesi halinde bir ozel kategori gibi degisiklikler yapmayi dusunuyoruz.Bunlar bir anda olacak is degil ama cogunu bu ay icerisinde yapacagiz insallah.

Kanal ismi paylasma konusunda olsun ,telif konularinda olsun aklimizda var bir ik isey ama ne derece etkili olur yada olursa iyimi olur kotumu olur bilmiyoruz henuz detayli irdelemedik konuyu.

Bu degisiklikler hakkinda zaten genel bir duyuru bilgilendirme yapilir illaki forumda.

abi haklısında cidden 4 gündür arıyorum bulamadım yaa gerek youtube yandex google yahoo telif vermeyen bulamadım

Usta , bir kanalı sömürdüğümüzde bazı zaman oluyor ki artık ben öyle yorumluyorum.Sömürülen kanal sahibi durumu farkediyor ve kanalı flaglıyor , artık nasıl yaptıkları konusunda bir fikrim yok lakin flagla kanalı kapatıyolar. Buraya kadar sorun yok , 2 oldu başıma geliyor.Flag ile kanalım kapandığında , ne kadar kullandığım kanalım varsa askıya alınıyor.Bu durumdan nasıl sakınmalıyım , kanal flaglansın şikayet edilsin kapansın ama , aynı adsensede mevcut olan diğer tüm kanallar etkileniyor ve askıya alınıyor.Şimdilerde yaptığım kanalları ve bu şekilde risk teşkil eden kanalları korkumdan adsense ilişkilendirmesi yapamıyorum.Bu konuda verebileceğin tavsiyelerine ihtiyacım var..

Usta , bir kanalı sömürdüğümüzde bazı zaman oluyor ki artık ben öyle yorumluyorum.Sömürülen kanal sahibi durumu farkediyor ve kanalı flaglıyor , artık nasıl yaptıkları konusunda bir fikrim yok lakin flagla kanalı kapatıyolar. Buraya kadar sorun yok , 2 oldu başıma geliyor.Flag ile kanalım kapandığında , ne kadar kullandığım kanalım varsa askıya alınıyor.Bu durumdan nasıl sakınmalıyım , kanal flaglansın şikayet edilsin kapansın ama , aynı adsensede mevcut olan diğer tüm kanallar etkileniyor ve askıya alınıyor.Şimdilerde yaptığım kanalları ve bu şekilde risk teşkil eden kanalları korkumdan adsense ilişkilendirmesi yapamıyorum.Bu konuda verebileceğin tavsiyelerine ihtiyacım var..

Bizim Turklerden baskasi flaglamaz.Yabanci calis kafan rahat olsun.Gerci yabanci kanallari ncoguda elimizdede sen gene kanal cekerken iyi kanal sec onlari kopyala.Her onune gelen kanal kopyalanmaz bunu biliyorsun.

Bizim Turklerden baskasi flaglamaz.Yabanci calis kafan rahat olsun.Gerci yabanci kanallari ncoguda elimizdede sen gene kanal cekerken iyi kanal sec onlari kopyala.Her onune gelen kanal kopyalanmaz bunu biliyorsun.

Usta zaten türkçe içerik çalışmıyorum , spamladığım kanallarıda elimden geldiğince dikkatli seçmeye çalışıyorum ama sorun kanalın kapanması ya da flaglanması değil.Yani flaglanıp kapandığında , adsense de diğer ilişkili olan kanallarım askıya alınıyor , diğer kanalları etkilemesini nasıl engelleyebilirim ya da bundan korunmanın bir yolu varmı

KrZv6P.png

gmail silerken google adsenseyide işaretliyormuyuz silersek ne gibi bi farklılık oluyor adsenseye bağladığımız 1 kanal hakkını gerimi almıs oluyoruz yada burdan silmesek adsensede ne gibi bi sonuc cıkar ilerde yani kısaca gmaili silerken google adsenseyi işaretleyip işaretlememek arasındaki fark nedir ?

Usta zaten türkçe içerik çalışmıyorum , spamladığım kanallarıda elimden geldiğince dikkatli seçmeye çalışıyorum ama sorun kanalın kapanması ya da flaglanması değil.Yani flaglanıp kapandığında , adsense de diğer ilişkili olan kanallarım askıya alınıyor , diğer kanalları etkilemesini nasıl engelleyebilirim ya da bundan korunmanın bir yolu varmı

Ustad o zaman benim akliam gelen sey,kullandigin maillerden yada ip'den dolayi spamdan gidiyor kanalin.Yada iceriklerin youtube tarafindan takip edilen yani nasil anlatayim surekli uyari telife acik olan kategorilerden olabilir.Bu yuzdende toplu kapatilma gibi cezalar alabiirsin.

Yani sikayet ile kapatilan bir kanal yuzunden diger kanallarininda kapatilmasi benim ne duydugum nede gordugum birsey.Bence baska bir sey olabilir yukarda dediklerim gibi.

Hocam merhaba öncelikle bu güne kadar sizden öğrendiğim herşey için çok teşekkür ediyorum ,duacınızım her zaman. Ocak 15 e kadar çok normal gidiyordu izlenim ve tıklarım 15 inden sonra kanallarımın belli aralıklarla tek tek para kazanmaları gitti. Adsense ana gmaili dahil adsenseme bağlı tüm gmailleri sildim, ama yinede açtığım her kanal video yükledikten 2-3 gün sonra para kazanması tekrar gidiyor... ne yapacağımı bilmiyorum, ben öğrenciyim ve 3 aydır sizin sayenizde düzenli olarak bursumun 3-4 katı para alıyordum.. ama her şey bitti gibi artık sıfırdan başlayıp 10-20 tık aldığım gibi yine tüm kanallarım gidiyor... önerebileceğiniz birşey varmı acaba ?

Merhabalar hocam, eskiden adsense'e istediğiniz kadar kanal bağlayın bişey olmaz diyodun, şu anda da aynı durum geçerli mi ? sence en fazla ne kadar kanal bağlayalım ? teşekkürler şimdiden..

KrZv6P.png

gmail silerken google adsenseyide işaretliyormuyuz silersek ne gibi bi farklılık oluyor adsenseye bağladığımız 1 kanal hakkını gerimi almıs oluyoruz yada burdan silmesek adsensede ne gibi bi sonuc cıkar ilerde yani kısaca gmaili silerken google adsenseyi işaretleyip işaretlememek arasındaki fark nedir ?

Ustad gmaili kapatmadan,adsense hesbaian girip yeni bir yonetici maili atayip sorunlu kanalin o kanal o mail ise oyle kapatsana.Adsense olan mail silinirmi ?

hocam partnerlikten atılan kanalın o ay içinde kazandıgı miktar ödenirmi? creative`e bağlıydı

Ustad gmaili kapatmadan,adsense hesbaian girip yeni bir yonetici maili atayip sorunlu kanalin o kanal o mail ise oyle kapatsana.Adsense olan mail silinirmi ?

abi adsense olmayan maildede çıkıyor bu adsense seçenegi neye göre nasıl çıkıyor bende bilmiyorum ben sildim böyle adsenseye bi şey olmadı dogal olarak. Aklıma gelen tek şey bu konuda eskiden adsenseye yönetici felan yaptıgın mailse belki ondan çıkabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri