1 Soru 1 Cevap...

• Kullanıcı Serk@nYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ustad o zaman benim akliam gelen sey,kullandigin maillerden yada ip'den dolayi spamdan gidiyor kanalin.Yada iceriklerin youtube tarafindan takip edilen yani nasil anlatayim surekli uyari telife acik olan kategorilerden olabilir.Bu yuzdende toplu kapatilma gibi cezalar alabiirsin.

Yani sikayet ile kapatilan bir kanal yuzunden diger kanallarininda kapatilmasi benim ne duydugum nede gordugum birsey.Bence baska bir sey olabilir yukarda dediklerim gibi.

Sağolasın usta teşekkür ettim

Hocam merhaba öncelikle bu güne kadar sizden öğrendiğim herşey için çok teşekkür ediyorum ,duacınızım her zaman. Ocak 15 e kadar çok normal gidiyordu izlenim ve tıklarım 15 inden sonra kanallarımın belli aralıklarla tek tek para kazanmaları gitti. Adsense ana gmaili dahil adsenseme bağlı tüm gmailleri sildim, ama yinede açtığım her kanal video yükledikten 2-3 gün sonra para kazanması tekrar gidiyor... ne yapacağımı bilmiyorum, ben öğrenciyim ve 3 aydır sizin sayenizde düzenli olarak bursumun 3-4 katı para alıyordum.. ama her şey bitti gibi artık sıfırdan başlayıp 10-20 tık aldığım gibi yine tüm kanallarım gidiyor... önerebileceğiniz birşey varmı acaba ?
Ustad bu sorunlar hepimizin basinda.Yani bu is yarin daha zor olacak.Gun gectikce dahada zorlasacak.Buda gayet normal sunki spam ustune spam basiyoruz.Biz youtube ile savasiyoruz,onlar bizle.

Temiz bir sayfa acip,iyice dusunup belli kategorilerde yada partnerlerde sansini denemeye bak.Ozgun olmasada,kendine ait icerik olmasada yeni birseyler olusturup sunmaya bak dikkat cekecek sekilde.Yani spam gercekden zorlasti kolay degil artik eskisi gibi kanal indir yukle gec devri bitti bitecek.Bu yuzden spamida artik ozgunlestirmek,uzerinde az oynamak emek vererek yuklemek gerekiyor.

Merhabalar hocam, eskiden adsense'e istediğiniz kadar kanal bağlayın bişey olmaz diyodun, şu anda da aynı durum geçerli mi ? sence en fazla ne kadar kanal bağlayalım ? teşekkürler şimdiden..
Ayni durum gecerli ustad,kendine,vaktine,zamaninan,yukledigin icerige kanallari takip edebilirligine kadar bunlari duzgunce yerine getirebiliyorsan bir limit yok.Ancak riski dusuremiyoruz bunca zorlugun icinde o baska.

Bende eskiden 1 adsenseme 200-300 kanal atardim belki fazla.Ama simdi 50 kanal-100 kanal maximum ve iceriklerimi cok iyi seciyor,kanallarimi her 5-6 gune bir tek tek geziyorum.Bunu siz belirlemelisiniz,sizin is gucu durumuan ve musaitliginize gore degisir bu.Ama arti kcok kanal riskli 1 adsensede bu bir gercek.

Ustad gmaili kapatmadan,adsense hesbaian girip yeni bir yonetici maili atayip sorunlu kanalin o kanal o mail ise oyle kapatsana.Adsense olan mail silinirmi ?

hocam bu adsenseye giriş yaptığım yönetici gmail değil bu ilişkilendirdiğim 2 telif yemiş başka bi kanalın gmaili komple silerken google adsense seçeneği çıkıyor onu seçmek yada seçmemek arasındaki fark nedir onu merak ediyrm

hocam partnerlikten atılan kanalın o ay içinde kazandıgı miktar ödenirmi? creative`e bağlıydı
Ustad cogu oduyor kapanan kanali.Bence creative'de odemesini yapar limiti gecmis ise kanaliniz.

abi adsense olmayan maildede çıkıyor bu adsense seçenegi neye göre nasıl çıkıyor bende bilmiyorum ben sildim böyle adsenseye bi şey olmadı dogal olarak. Aklıma gelen tek şey bu konuda eskiden adsenseye yönetici felan yaptıgın mailse belki ondan çıkabilir.

Ha anladim,sil ustad bagli degilse sorun yaratmaz.Bence adsense iliskisi filan oldugu icin youtube kanalinda onla ilgili uyari olabilir yada dedigin gibi onceden iliskili oldugundan filan.Ama adsense ile bir bagi yoksa mail adresinin silmekde bir sakincasi olmaz.

Bugunluk yeter arkadaslar.Sonraki gunlerde konuyu acar yeniden devam ederiz.Hepinize iyi geceler.1 Filme bakip yatalim artik.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri