1 Şubat taksit sınırlaması (Komedi içerir)

• Kullanıcı ozakin70
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları

ozakin70

Kayıtlı Üye
Haber kısa ve öz;)

BDDK'nın 1 Şubat'ta yürürlüğe girecek düzenlemesine göre, gıda, yemek, akaryakıt, kuyum ve cep telefonu gibi ürünlerde taksitlendirme yapılamayacak, mobilya ve beyaz eşya satışlarında ise taksit sayısı 9 ayla sınırlı tutulacak.

Bu da konudan etkilenen bir telefoncudan:

xJ2XPj.jpg

Yanlız sağlam kampanya;D​

bar cafe tarzı yerlere taksit imkanı yapılsın.:) tek cekim zorluyor insanı.

giyime dokunulmasın. gerisi ilgilendirmez hacı:) beyaz eşyayı zaten ögrenci adam spottan alır pek koymaz.

Kıyafet alışverişinde kısıtlama var mı ?

herkes ödeyebileceği şeyi almalı kardeşim o gün bir giyim mağazasında adam 125 tlyi 4 e böldürüyo tamam anlıyorum yok ama nereye kadar ? yabancı ülkelerde böyle birşey yok yorganına göre uzatmalı insan ayağını.

Hele cep telefonu asgari ücretle geçinen adamın elinde iphone lar ben 15 yaşındayken annem saolsun bi telefon aldı 650 tllik peşin 2 yıldır onla idare ediyorum.

herkes ödeyebileceği şeyi almalı kardeşim o gün bir giyim mağazasında adam 125 tlyi 4 e böldürüyo tamam anlıyorum yok ama nereye kadar ? yabancı ülkelerde böyle birşey yok yorganına göre uzatmalı insan ayağını.

Hele cep telefonu asgari ücretle geçinen adamın elinde iphone lar ben 15 yaşındayken annem saolsun bi telefon aldı 650 tllik peşin 2 yıldır onla idare ediyorum.

sende haklısn bi de o yönü var sonra kim çekiyor bu kredileri millet bankaya borçlu çıkıyor;D

Devlet önce bankalardan kart parası almanın önüne geçsin.

sende haklısn bi de o yönü var sonra kim çekiyor bu kredileri millet bankaya borçlu çıkıyor;D

Tabi hocam milletin torbası dolu bir havada yürüyorlar kasaya geldi mi bölebildiğince bölüyorlar. Ben bir hata yaptım 15 yaşındayken gittim laptop aldırdım uzun vadeli laptop bozuldu borcu yeni bitti zor iş borç. Kredi kartının geri ödemesi olduğunu unutuyor milletimiz

üniversite önlerinde öğrencilere kredi kartı vermek için her köşe başında çıkan adamlar var 18 yaşını geçen herkezin alması zorunlu bi durum gibi oldu artık... :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri