1 Telifle Awesomenes partnerden devam eden varmı

çıktı girdi yapıp para kazanmanı kapatıyorlar.
ben videoları gizlediğim halde 3-4 gündür ayrımadılar...
çöp oldu kanal...

Peki hocam çıktı-girdi yaptıktan sonra içindeki para noluyor? 19 şubatta çıktı-girdi yapmışlar benim kanala da. Tek telif yedim 13 şubatta. Kanalda 5K dolar para var.

Peki hocam çıktı-girdi yaptıktan sonra içindeki para noluyor? 19 şubatta çıktı-girdi yapmışlar benim kanala da. Tek telif yedim 13 şubatta. Kanalda 5K dolar para var.
barajı geçtiğin için alırsın.keşke kazancın ekran görüntüsünü de alsaydın...beklemekten başka yapacak bir şeyin yok.

Bu durumda en iyisi zoomin onlarca 3. taraf - 2 adet telif - onlarca yaş kısıtlması var 4 aydır ödememi alıyorum partner olacaklar zoomine girmesini tavsiye ederim.

Bu durumda en iyisi zoomin onlarca 3. taraf - 2 adet telif - onlarca yaş kısıtlması var 4 aydır ödememi alıyorum partner olacaklar zoomine girmesini tavsiye ederim.

Aynen katılıyorum.

Awe kanalın analytics kısmındaki para sekmesini kapattı. Günlük hit 100-120K ve 200 Dolar ortalama. Muhtemelen 6K yı da geçmiştir para. Ah bi görüp alabilsem!!!!

hocam devam et para kazanma kapanana kadar

Videolarda reklam çıkıyor ve hala para kazandırıyor kanal. Dolarlar yeşil. Ama dediğim gibi analytics kısmında görünmüyor para. Bağlantıyı çıktı-girdi yapalı 3 gün oldu awe ama hala parayı göremiyorum. Bugün ödeme formu yolladım bidaha. Ödeme limiti ocak sonu itibariyle geçti ve ocaktan sonra kanal patlama yaptı. Bugün itibariyle kanalın izlenme sayısı 2,550,000. Kolay kolay bırakmazlar gibime geliyor. Hiti 120K civarı günlük. Başka seçeneğim olmadığı için kanalı aweye soktum. Sokmaz olaydım, içinde kaldı çıkmıyor :D
Bu ay sonu misss gibi adsenseden ödeme alırdım.

Videolarda reklam hala aktif ve dolar ışığı yanıyor ama. ilginç değil mi? Para kazanması kapalı kanalı awe partnerde niye tutsun ki! Atmıyor adamlar kanalı!

hocam tahminimce atmıyorlar ama sana paranı ödemiyorlar hesap üzerinden onlar kendi cebine para doldurmaya devam ediyor şahsi fikrim bu yönde

hocam tahminimce atmıyorlar ama sana paranı ödemiyorlar hesap üzerinden onlar kendi cebine para doldurmaya devam ediyor şahsi fikrim bu yönde

O zaman mart ayında belli olur ne yapacakları. Ödeme yapmaları için beklicem.
Peki telifi kaldırtsak nolur acaba? Aynı düzen devam eder mi?

Videolarda reklam hala aktif ve dolar ışığı yanıyor ama. ilginç değil mi? Para kazanması kapalı kanalı awe partnerde niye tutsun ki! Atmıyor adamlar kanalı!

aynı durum bendede var.. 1 telif yedim analatikte para yazmıyor ama dolarlar yeşil yanıyor. çıkma isteği gönderdim ve videoları gizliye aldım. 3 gün oldu çıkış talebi göndereli.. bi iki gün daha bekleyeceğim olmazsa isteği iptal edip tekrar istek göndereceğim. olmadı kanalı sileceğim.

başka bi yöntem bilen va rmı?

Videolarda reklam çıkıyor ve hala para kazandırıyor kanal. Dolarlar yeşil. Ama dediğim gibi analytics kısmında görünmüyor para. Bağlantıyı çıktı-girdi yapalı 3 gün oldu awe ama hala parayı göremiyorum. Bugün ödeme formu yolladım bidaha. Ödeme limiti ocak sonu itibariyle geçti ve ocaktan sonra kanal patlama yaptı. Bugün itibariyle kanalın izlenme sayısı 2,550,000. Kolay kolay bırakmazlar gibime geliyor. Hiti 120K civarı günlük. Başka seçeneğim olmadığı için kanalı aweye soktum. Sokmaz olaydım, içinde kaldı çıkmıyor :D
Bu ay sonu misss gibi adsenseden ödeme alırdım.

adsenseden biraz zor alırdın :D bizde ünlemden kurtulamıyoruz dogru reklamlar çıkar ama para yansıyor mu kımse bılmıyor ben odememı aldım

aynı durum bendede var.. 1 telif yedim analatikte para yazmıyor ama dolarlar yeşil yanıyor. çıkma isteği gönderdim ve videoları gizliye aldım. 3 gün oldu çıkış talebi göndereli.. bi iki gün daha bekleyeceğim olmazsa isteği iptal edip tekrar istek göndereceğim. olmadı kanalı sileceğim.

başka bi yöntem bilen va rmı?

Kanalda 7K abone ve tahminimce 6K dolar para var. Günlük 200 dolar civarı kazancı var kanalın. Vicdanım sızlar kanalı silersem :D Parmaklarım sil tuşuna basamaz :eek:

---------- Mesaj saat 15:31:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:26:57 civarında gönderildi. ----------

adsenseden biraz zor alırdın :D bizde ünlemden kurtulamıyoruz dogru reklamlar çıkar ama para yansıyor mu kımse bılmıyor ben odememı aldım[/QUOTE

Kanalı eylül ayında kurdum. Aralık ayında videoları attım ve bıraktım.
Sanırım şimdilerde yeni yüklenen videolarda ünlem sorunu oluyor dimi?
Önceden yüklenmiş videolar ünleme dönüyor mu para kazanması açıkken?

Kanalda 7K abone ve tahminimce 6K dolar para var. Günlük 200 dolar civarı kazancı var kanalın. Vicdanım sızlar kanalı silersem :D Parmaklarım sil tuşuna basamaz :eek:

---------- Mesaj saat 15:31:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:26:57 civarında gönderildi. ----------

adsenseden biraz zor alırdın :D bizde ünlemden kurtulamıyoruz dogru reklamlar çıkar ama para yansıyor mu kımse bılmıyor ben odememı aldım[/QUOTE

Kanalı eylül ayında kurdum. Aralık ayında videoları attım ve bıraktım.
Sanırım şimdilerde yeni yüklenen videolarda ünlem sorunu oluyor dimi?
Önceden yüklenmiş videolar ünleme dönüyor mu para kazanması açıkken?

evet dönüyor hemde 50 binde geliyor çok fena koyuyor insana :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri