1$ Ücretli 1 yıllık Vps Alımı [Videolu Anlatım]

• Kullanıcı r1primo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
verdikleri limitleri aştığınızda fatura kabarmaya başlıyor.Uyarayım.
Kanal kapanması ve bot sorunları yüzünden 2-3 gün haşır neşir oldum.
Dün 0.11 dolar bugün 0.26 olmuş.
Mart nisanda hiç ücret kesmemişlerdi çok fazla bişey yapmamıştım.

EwkLy5X.jpg

1 hafta 26 dolar benim :D şu an toplam ne oldu bakmaya korkuyorum 2 haftadır :D

Free Tier*
As part of AWS’s Free Usage Tier, new AWS customers can get started with Amazon EC2 for free. Upon sign-up, new AWS customers receive the following EC2 services each month for one year:

750 hours of EC2 running Linux/Unix Micro instance usage
750 hours of EC2 running Microsoft Windows Server Micro instance usage
750 hours of Elastic Load Balancing plus 15 GB data processing
30 GB of Amazon EBS Standard volume storage plus 2 million IOs and 1 GB snapshot storage
15 GB of bandwidth out aggregated across all AWS services
1 GB of Regional Data Transfer

Herşeyin Limiti var.

hocam 1 yıllık veriyorda her ay 1 dolarmı çekiyor?? mesela 750 saat süreyi kullanıp bitirdik diyelim ne olacak ??

yarın obürgün kapımıza fatura gelmesin?

paypal nakit kartla aldım
1 dolardan fazla kesinti yapmış

duMywQK.png

azure için denemiştim sanırım ondan da olabilir

Son düzenleme:
Mrb. Arkadaşlar başlıktada dediğim gibi şimdi size nasıl 1 yıllık vpsler alınır onu anlatmaya çalışacam. Aslında bu konuyu açmak için baya uğraşmam gerekti. Tüm anlatımlar ve video bana aittir.

NOT : Kesinlikle Kredi kartı bilgilerinizi VERMEYİN. Sanal kart kullanarak kaydolun.

Vps özellikleri düşük ancak 1$ a her türlü iş görür. Ram 613 MB ve 30gb Hdd diyor ama 10gb felan.

Bir Hesap açarak tam limitini bilmiyorum ama şuan 6 vps çalıştırıyorum.

1. Vpsleri almak için aws.amazon.com Hesabı gerekiyor. Daha önce hesap almamış arkadaşlar Blogumda resimli olarak anlattıgım konuya bakarak bir hesap almaları gerekli.

Blog adresi : Ücretsiz 1 yıllık Amazon EC2 Vps - Free VPS

2. Telefon onayında 3cx sistemini kullanabilirsiniz.

3. Amazon hesabı açtıktan sonra videodan izleyerek nasıl Vps oluşturacagınızı öğrenebilirsiniz. Bu arada ilk video çekimimdir. Mikrofon çalışmadıgı için baya bir uğraştım açıkcası.

https://www.youtube.com/watch?v=30visQOKVrc

hocam amazon hesabı oluştururken garip ama adres kısmında sorun yaşıyorum. adres ile ilgili dediklerinizi yaptım ama

The address entered appears to be invalid, please check the Country, City and Postal Code and retry.

diye hata veriyor.

hocam amazon hesabı oluştururken garip ama adres kısmında sorun yaşıyorum. adres ile ilgili dediklerinizi yaptım ama

The address entered appears to be invalid, please check the Country, City and Postal Code and retry.

diye hata veriyor.

aynı hatayı bende de veriyordu sonra isim soy isimdeki türkçe karakterleri düzelttim düzeldi

arkadaşlar,
amazon vps hizmetini kullanan varsa kurulum hakkında yardımcı olabilir mi ?

vps'yi oluşturuyorum ancak, giriş için gerekli giriş bilgilerini belirleyemiyorum. haliylede giriş yapamıyorum..

edit:
çok güzel bir video ile çözdüm arkadaşlar :) - (forumdan bir arkadaş galiba, kendisine teşekkürler) :D
http://www.youtube.com/watch?v=30visQOKVrc

Son düzenleme:
Arkadaşlar , VDS leri kurdum herşey tamam güzel evdeki bilgisayardan bağlanıyorum falan bugün iş yerine geldim bağlanırken Key Pair denilen olaya takıldım , Rdp dosyalarını indirdim fakat oluşturduğum .pem dosyası evdeki pcde oldugu için burada kullanamıyorum site üzerindende indiremedim bi türlü varmı bilgisi olan arkadaş

Arkadaşlar , VDS leri kurdum herşey tamam güzel evdeki bilgisayardan bağlanıyorum falan bugün iş yerine geldim bağlanırken Key Pair denilen olaya takıldım , Rdp dosyalarını indirdim fakat oluşturduğum .pem dosyası evdeki pcde oldugu için burada kullanamıyorum site üzerindende indiremedim bi türlü varmı bilgisi olan arkadaş

parolaların olduğu bir grup vardı hocam..
ordan .pem dosyasını tekrar indirebiliyosunuz diye hatırlıyorum.

o bölümü bi incele istersen. bende bu arada şifremi hatırlayabilirsem giriş yapıp bakayım sizin için :)

parolaların olduğu bir grup vardı hocam..
ordan .pem dosyasını tekrar indirebiliyosunuz diye hatırlıyorum.

o bölümü bi incele istersen. bende bu arada şifremi hatırlayabilirsem giriş yapıp bakayım sizin için :)

Key Pairs bölümü hocam girdim Pem dosyalrını görüyorum ama indiremedim

[MENTION=12852]r1primo[/MENTION] hocam kaç tane makine oluşturabilirsiniz maximum.
videoda 5-6 tane falan oluşturmuş ama sizin blog da limit varmış fatura çıktı diye mesaj yazmış arkadaşın biri. sen 1$ a kaç tane oluşturarak kullanıyorsun acaba?

10 tane oluşturabilirsin. Fatura çıkıyor ilerde ama sanal kart ile üyelik aldıgınız için bişey olmuyor. Son zamanlarda çok sıkıntı vardı ama ben bayadır kullanmıyor. Açılan hesaplar kapatılıyormuş felan.

Konu başınada yazdıgım gibi
NOT : Kesinlikle Kredi kartı bilgilerinizi VERMEYİN. Sanal kart kullanarak kaydolun.

ben en iyi bilgisayarı kullanmıstım 1 hafta sonra kapttılar 980 dolar fatura kesmislerdi yanılmıyorsam :)

arkadaşlar bu amazon vps de son durum nedir ? Ayrıca ip olayı nasıl oluyor hangi ülkenin ip sini veriyor makinalar.

Hepsi farklı sanal karttan ve tel numarasından 3 adet hesap açtım 2 gün aktif olmadı 3. gün hepsi kapatıldı.Bir buçuk yıldır kullanıyorum.Son alışımda bu hata oldu.Açılmıyor bir türlü adres doğrulaması istiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri