1$ Ücretli 1 yıllık Vps Alımı [Videolu Anlatım]

• Kullanıcı r1primo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

r1primo

Kayıtlı Üye
Mrb. Arkadaşlar başlıktada dediğim gibi şimdi size nasıl 1 yıllık vpsler alınır onu anlatmaya çalışacam. Aslında bu konuyu açmak için baya uğraşmam gerekti. Tüm anlatımlar ve video bana aittir.

NOT : Kesinlikle Kredi kartı bilgilerinizi VERMEYİN. Sanal kart kullanarak kaydolun.

Vps özellikleri düşük ancak 1$ a her türlü iş görür. Ram 613 MB ve 30gb Hdd diyor ama 10gb felan.

Bir Hesap açarak tam limitini bilmiyorum ama şuan 6 vps çalıştırıyorum.

1. Vpsleri almak için aws.amazon.com Hesabı gerekiyor. Daha önce hesap almamış arkadaşlar Blogumda resimli olarak anlattıgım konuya bakarak bir hesap almaları gerekli.

Blog adresi : Ücretsiz 1 yıllık Amazon EC2 Vps - Free VPS

2. Telefon onayında 3cx sistemini kullanabilirsiniz.

3. Amazon hesabı açtıktan sonra videodan izleyerek nasıl Vps oluşturacagınızı öğrenebilirsiniz. Bu arada ilk video çekimimdir. Mikrofon çalışmadıgı için baya bir uğraştım açıkcası.

https://www.youtube.com/watch?v=30visQOKVrc

Cevap: Ücretsiz 1 yıllık Vpsler Alma

Belki reklam alırım bu konuya.

Teşekkürler paylaşım için hocam.

Edit: 1$ a her türlü iş görür demişsiniz başlıkta ücretsiz diyor hocam bu ne yaman çelişki ?

paylaşm için teşekkürler. sektöre yeni giren arkadaşların ilk etapta yatırım ve maliyetlerini azaltmak . vds calışma prensibini ögrenmeleri adına yararlı bir konu.

Saatlik kullanıma açılan vps'lerden olmasın buda :)

Belki reklam alırım bu konuya.

Teşekkürler paylaşım için hocam.

Edit: 1$ a her türlü iş görür demişsiniz başlıkta ücretsiz diyor hocam bu ne yaman çelişki ?

Başlığı düzeltemedim tekrar değiştirirseniz sevinirim.

Saatlik kullanıma açılan vps'lerden olmasın buda :)

Hayır değil 5 tane açık bende 1 haftadır hitleap kredi kastırıyorum.

Tsk ederim hocam . Paylaşımınız için . :)

ben banka kartımı verdim sıkıntı olmaz demi zaten visa electron oldugu için onlıne alışverişte yapılamıyor

---------- Mesaj saat 02:53:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:52:38 civarında gönderildi. ----------

bu arada ec2 ye girmedi

Amazon EC2 için kayıt olduğunuz için teşekkür ederiz. Abonelik işleniyor.

Eğer bu hizmeti kullanmaya başlayabilirsiniz zaman size bir e-posta göndereceğiz. Çoğu müşteri için bu sadece bir kaç dakika sürer, ancak ek hesap doğrulama gerekiyorsa, o zaman işlem birkaç saat sürebilir.

Abonelik hazır olana kadar, sen AWS Yönetim Konsolu hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

ben banka kartımı verdim sıkıntı olmaz demi zaten visa electron oldugu için onlıne alışverişte yapılamıyor

---------- Mesaj saat 02:53:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:52:38 civarında gönderildi. ----------

bu arada ec2 ye girmedi

Amazon EC2 için kayıt olduğunuz için teşekkür ederiz. Abonelik işleniyor.

Eğer bu hizmeti kullanmaya başlayabilirsiniz zaman size bir e-posta göndereceğiz. Çoğu müşteri için bu sadece bir kaç dakika sürer, ancak ek hesap doğrulama gerekiyorsa, o zaman işlem birkaç saat sürebilir.

Abonelik hazır olana kadar, sen AWS Yönetim Konsolu hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

1 dolar para çekemezse giremezsin EC2 ye Sanal kredi kartı kullanın.

aslında ücretsiz 1 doları kartı test etmek için çekiyor ama bildiğim kadarı ile Azure gibi verdiği hizmet bitince karttan çekmeye çalışacak. Cloud mantığıyla çalışıyordu sanırım geçenlerde bi incelemiştim. Hemen balıklama zıplamayın 1 doları görünce Sanal kartla alın sakın gerçek kartınızı vermeyin.

Kardesım ellerıne saglık cok ısımıze yarayacak

Buzdolabı aracılığıyla gönderildi.

kartı daha sonra kaldırabiliyor muyuz ayarlardan bi gözatsan öyle üye olayım?

yaw arkadaşalr halen akıllanmadıznız yahu...

nice arkadaşlar kanalalrıma girilmiş adsense bilgilerim değişmiş

nice arkadaşlar kanalım kopyalanmış hemde aynısı

nice arkadaşlar etiketlerimin aynısını çalmışlar şeklinde vsvsvs bir sürü konu açıldı

bırakın şu işleri 1 $ kim ne veirr 1 yıllık aylık 20-30 tl VPS-VDS ayıramıyorsanız aten yapmayın bu işi...

ama sakın bulaşmayın bu beleş VDS-VPS işlerine yarın birgün ağlarsınız....

yaw arkadaşalr halen akıllanmadıznız yahu...

nice arkadaşlar kanalalrıma girilmiş adsense bilgilerim değişmiş

nice arkadaşlar kanalım kopyalanmış hemde aynısı

nice arkadaşlar etiketlerimin aynısını çalmışlar şeklinde vsvsvs bir sürü konu açıldı

bırakın şu işleri 1 $ kim ne veirr 1 yıllık aylık 20-30 tl VPS-VDS ayıramıyorsanız aten yapmayın bu işi...

ama sakın bulaşmayın bu beleş VDS-VPS işlerine yarın birgün ağlarsınız....

böyle birşey olabilir mi ?

Az önce ptt den ininal kart aldım 5tl kart ücreti 10tl içine yukletım toplam 15tl yani.. şimdi deniyorum az kaldı olumlu olumsuz yazıcam buraya :D

Herşey tamam Vddsye giricem kopyaladıgımız şifre ile giriş yap demişşin girdim hata verdı yanlış dıyor :D

---------- Mesaj saat 16:46:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:32:37 civarında gönderildi. ----------

Edit: arkadaşlar VDS ye girmeden ocne kopyaladıgınız şifreyi biyere kaydedin girerken elle yazın kopyaladınmı olmuyor sorunumu çözdüm suan vds deyım çok teşekkur ederım konu için :D

böyle birşey olabilir mi ?

güzel kardşeim 2-3 ay önce kanalımdaki adsensem değişmiş diye bir çok konu açıldu adam 1-2 aylık ücredsiz vds veriyor veya daha uzun süre senın güvenini sağlıyor 1-2 ay daha sonra adsneseni değiştiriyor kanalından (kanalın iyi gidiyorsa) kendi adsenseini bağlıyor veya etiketlerini -videoalrını çalışıyor....para kaznamak için para harcamanız lazım...bedava vds ile para kaznaılmaz...kazanılsa bile uzun soluklu olmaz

ben amazon gibi bir firmadan direk olarak zarar geleceğini sanmıyorum. 4-5 aydır kullanan arkadaşlarım mevcut ama bazı durumlarda çok kasıyor. fazlada bir beklentiniz olmasın derim.

güzel kardşeim 2-3 ay önce kanalımdaki adsensem değişmiş diye bir çok konu açıldu adam 1-2 aylık ücredsiz vds veriyor veya daha uzun süre senın güvenini sağlıyor 1-2 ay daha sonra adsneseni değiştiriyor kanalından (kanalın iyi gidiyorsa) kendi adsenseini bağlıyor veya etiketlerini -videoalrını çalışıyor....para kaznamak için para harcamanız lazım...bedava vds ile para kaznaılmaz...kazanılsa bile uzun soluklu olmaz

beyto haklı arkadaşlar bende inanın ücretsiz isterim ama işin ucun adsense kanallar var her zaman sağlam adım atalım

Amazondan vps alıyorsunuz tutupta ne oldugu belirsiz kişilerden değil. Daha önce forumda VDS isimli bir arkadaş çekilişle bu vpsleri bedava dağıtıyordu. İlk ordan kazandıgım vps ile 1-2 ay idare ettim hiç bir sorun yaşamadım. Bu işe yeni başlayıpta TTNET ten daha hızlı bişeyler arayan arkadaşlar için idarelik bir yöntem bu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri