M.A.A
Mehmet Λkif Λkıncı
beni unutmuşsun [MENTION=12543]OquzAlp[/MENTION] kardeşim 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
şubat ayında studyoyu aktif edicem hocam inşallah. bi aksilik olmazsaKazancın daim olsun hocam.Bu arada sizin özgün rap kanalına ne oldu.Daha video bekliyordum hala gelmedi![]()
M.A.A ölmedi yüreğimde yaşıyorbeni unutmuşsun [MENTION=12543]OquzAlp[/MENTION] kardeşim![]()
boşver şimdi 2013 ü siteyi aldın mı sen onu söylehep 2013![]()
daha dur kardeşim ne seneler geçecek buralarda![]()
Allah daha çok versin aldıgının az bi kısmınıda hayır yap hocam insanları ihtiyacı olanları sevindir![]()
Başarılı insanlari gormek gerçekten haz verici bu şekilde başarı hikayeleri okudukca daha cok meraklaniyorum hirslaniyorum bu ise simdiye kadar 8 spam denemesi yaptim 1 tane 1 hafta dayandi 2 tanesi 2 gun bile dayanmadi son actigim 5 kanal simdilik yerinde duruyor 1 hafta oldu onlari da açalı 30 60 izlenim oldu ama en azindan kapanmadieyvallah.yardım ne kadar gizli olursa o kadar eftal dir kardeşimCenab-ı hak katında kabul buyurursa. ne mutlu bize..
Faydamız Dokunduysa Ne Mutlu Bana.
Başarılı insanlari gormek gerçekten haz verici bu şekilde başarı hikayeleri okudukca daha cok meraklaniyorum hirslaniyorum bu ise simdiye kadar 8 spam denemesi yaptim 1 tane 1 hafta dayandi 2 tanesi 2 gun bile dayanmadi son actigim 5 kanal simdilik yerinde duruyor 1 hafta oldu onlari da açalı 30 60 izlenim oldu ama en azindan kapanmadidaha yeniyim ama birgün basaracagima inaniyorum
![]()
Tek başına olmuyor işte, bir kaç arkadaş olacak hep istişare içinde olacaksınız 3-4 kişi ondan sonra bak nasıl paralar kazanılıyor. Ama ben dürüst birini hiç bir zaman bulamadım, ve kazancı bir türlü düzeltemedim.
[MENTION=12543]OquzAlp[/MENTION] kardeşim allah daha çok versin, iyi bir insansın takip ediyorum seni her zaman.Selam olsun görüşmek üzere
benim pek bi katkım olmamıştır kendisine ama youtube hakkında ki hemen hemen herşeyi kendisinden öğrendim allah razı olsun kanka![]()
Böyle konular ve başarı hikayeleri görünce inanın kendim kazanmış gibi seviniyorum..
Ayrıca forum kültürüne; yardımlaşma ve bilgiyi çoğaltma adına destek veren, o saymış olduğun isimlerin her birine bende kendi adıma teşekkür ederim..
Allah daha çok versin kardeşim..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.