Öncelikle merhaba arkadaşlar kredi borçlarından dolayı bu konuyu açıyorum.son 3aydır adsense banlarından dolayı ödeme alamadım şu sıralarda üniversiteden dolayı fazla zaman ayıramasamda şu son bir hafta biraz yoğunlaştım kalan adsenseler üzerine.fakat bidaki ödeme alıcak ayın 22sini beklicek ne vaktim nede param kaldı
bu yüzden maximum 3 kişiye şuanda kazandığım sistemi ücretli şekilde baştan sona anlatıcam.
yarı özgün falan çalışmıyorum tamamen spamla çalışıyorum.günü geldi 5hanelere ulaştığım zamanlarda oldu.
1yıldır videoyap botuyla çalışıyorum hep kazandırdı.Kanallarım şuanda kapanmıyor emailleri aldığım kişiyle sizin adınıza iletişime geçeceğim sizde aynı şekilde arkadaştan mailleri alıcaksınız ve gerisini size anlatıcam zaten.ben günde 1 2 saatimi ayırarak çalışıyorum şu sıralar ama haftasonları dahada yoğunlaşıcam.
Ben neler yapıyorum?
-Videoyap botuyla çalışıyorum.
-Kategori herkesin bildigi bi kategoridir(kategorimi asla büyütmüyorum)
-herzaman 15dk ve üzeri çalışıcaz
-3 günde 10 kanal bağlıyorum ama zamanım olsa 1 günde 10 kanal bağlarım.
-Sistem oturdukdan sonra 1 2 ay devamlı kazandırmaya devam ediyor.(iddiaa etmiyorum ama 4 ay boyunca hiçbir kanala video atmadan devam ettim ve günlük sabit 50tl gelir oluşmuştu 2hafta içerisinde)
-Belli bir süre sonra hiç çalışmayın ama daha fazlasını kazanmak istiyorsanız devam edin aynı taktikle ben 4 haneye ulaşınca çalısmayı bırakıp normal hayatımla ilgileniyorum.
Şuanda söyleyeceklerim bunlar şu 3 aydır beni yakan adsensedir.Yoksa belirli bi kaynağım var herzaman.Bu iş için tabikide sizden ücret talep edicem gerçekten çok kötü durumdayım şu sıralar yanlış anlamasın asla kimse.
Şimdi biraz derslere yogunlaşıcam daha sonrada spora gidicem geldikten sonra mesajları kontrol ederim ve aradan 3 kişi seçip ücretli eğitimi veririm.Ücret 500-1000tl arası düşünüyorum.
Şuana kadar aldığım max ödeme 7500tl
Şuana kadar günlük max kazancım 500tl
Ortama günlük kazancım 50tl
Saygılarımla
NOT:Youtube başlangıç tarihim 12.09.2013
yarı özgün falan çalışmıyorum tamamen spamla çalışıyorum.günü geldi 5hanelere ulaştığım zamanlarda oldu.
1yıldır videoyap botuyla çalışıyorum hep kazandırdı.Kanallarım şuanda kapanmıyor emailleri aldığım kişiyle sizin adınıza iletişime geçeceğim sizde aynı şekilde arkadaştan mailleri alıcaksınız ve gerisini size anlatıcam zaten.ben günde 1 2 saatimi ayırarak çalışıyorum şu sıralar ama haftasonları dahada yoğunlaşıcam.
Ben neler yapıyorum?
-Videoyap botuyla çalışıyorum.
-Kategori herkesin bildigi bi kategoridir(kategorimi asla büyütmüyorum)
-herzaman 15dk ve üzeri çalışıcaz
-3 günde 10 kanal bağlıyorum ama zamanım olsa 1 günde 10 kanal bağlarım.
-Sistem oturdukdan sonra 1 2 ay devamlı kazandırmaya devam ediyor.(iddiaa etmiyorum ama 4 ay boyunca hiçbir kanala video atmadan devam ettim ve günlük sabit 50tl gelir oluşmuştu 2hafta içerisinde)
-Belli bir süre sonra hiç çalışmayın ama daha fazlasını kazanmak istiyorsanız devam edin aynı taktikle ben 4 haneye ulaşınca çalısmayı bırakıp normal hayatımla ilgileniyorum.
Şuanda söyleyeceklerim bunlar şu 3 aydır beni yakan adsensedir.Yoksa belirli bi kaynağım var herzaman.Bu iş için tabikide sizden ücret talep edicem gerçekten çok kötü durumdayım şu sıralar yanlış anlamasın asla kimse.
Şimdi biraz derslere yogunlaşıcam daha sonrada spora gidicem geldikten sonra mesajları kontrol ederim ve aradan 3 kişi seçip ücretli eğitimi veririm.Ücret 500-1000tl arası düşünüyorum.
Şuana kadar aldığım max ödeme 7500tl
Şuana kadar günlük max kazancım 500tl
Ortama günlük kazancım 50tl
Saygılarımla
NOT:Youtube başlangıç tarihim 12.09.2013
Son düzenleme: