1 Yıllık 5 TB Ücretsiz Cloud

• Kullanıcı Katip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
teşekkürler hocam indirme yükleme hızı nasıl belli mbdan sonra duşuyomu

hocam istediğin yerde kullanabiliyorsun.. kullandığın maile bağlı bir sistem bu.. pcye özel değil yani.. ben 1 sunucu ile renderlarımı alıp 10 parça halinde hepsini buraya yüklüyorum ve 10 tane VDS'den ayrı ayrı indiriyorum..(aynı anda)

Bu iş için ftp server kullansanız daha iyi değil mi ?
Render aldığınız sunucuya ftp server kurup diğer vds'lerden direk indirme yapabilirsiniz ve bu siteye de gerek kalmaz.

bunu bi arkadaş daha açmıştı 1 aydan once upload hızı dusuk
39

çok yavaş 2 gb dosyayı 2 saatte yükledi.

hızı yavaş diyen arkadaşlar bazen yavaş olabiliyor :) ama genelde çok hızlıdır yoğunluğa göre değişiyor ama en iyi clouddan bile daha hızlıdır :) ben mail ru yandex vs den bu verimi hiç alamıyorum

Konu açıldığı zaman test etmek için üye oldum.
Sunucudaki 250 GB verinin %30 yüklemiş yani yaklaşık 9 saate 80 GB. Güzel ve kaleliteli gözüküyor. Anlık olarak sunucu yoğunluğuna göre değişiyor olabilir tabiki ama şuan memnunum.

Faydalı olabilir . Aradığımda bulabiliyim.

Konu açıldığı zaman test etmek için üye oldum.
Sunucudaki 250 GB verinin %30 yüklemiş yani yaklaşık 9 saate 80 GB. Güzel ve kaleliteli gözüküyor. Anlık olarak sunucu yoğunluğuna göre değişiyor olabilir tabiki ama şuan memnunum.

VPS'den mi, kendi bilgisayarindan mi yukluyorsun?

almanya sunucudan yüklemişti hocam dün akşam konuştuk.. Türkiye de böyle hızı olan yer olur mu :D

Bende bir tane harici disk var, 1,5 tb'lik. Neredeyse tamami dolu.
Onu bu cloud'a yukleyip, oradan da vps'lerden youtube'a yuklemek istiyorum.
Bunun en kestirme yolu nasil olur acaba :)

Bende bir tane harici disk var, 1,5 tb'lik. Neredeyse tamami dolu.
Onu bu cloud'a yukleyip, oradan da vps'lerden youtube'a yuklemek istiyorum.
Bunun en kestirme yolu nasil olur acaba :)
kaç tane vps ye indireceksen o kadar sayıya böl hocam bu verilerini.. hepsini ayrı ayrı upload et.. ondan sonra clouddan indirirsin her birini

kim öle kim kala :)

çok dert değil ya hepsini indirirsin son 1 ay kala bir vds ye sonra yeni üyelik alıp oraya upload edersin :D

MANTIKLI :D

Sana şeyi soracaktım konunu bulamadım ...

Bu Android takip olayı vardı , onun bana anlatımının oldugu lınkı yoıne atarmısın Gürhan hocam ... [MENTION=15171]Katip[/MENTION]

kaç tane vps ye indireceksen o kadar sayıya böl hocam bu verilerini.. hepsini ayrı ayrı upload et.. ondan sonra clouddan indirirsin her birini

Simdilik kac vps kullanacgim belli degil, sadece cloud'da yedeklemek istiyorum..

Norton, bu cloud'un masaustune indirilen app'i icin uyari veriyor. Herhangi bir problem var mi?

Simdilik kac vps kullanacgim belli degil, sadece cloud'da yedeklemek istiyorum..

Norton, bu cloud'un masaustune indirilen app'i icin uyari veriyor. Herhangi bir problem var mi?
yok hocam problem yok..

ben 3 aydır kullanıyorum virüsle ilgili bir sorun yaşamadım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri