Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hepsini indirir tekrar yeni üyelik alarak yüklersin hocam1 yıl sonuçta bitmez hemen
hayır hocam.. sürekli en üst seviyede upload download hızı varteşekkürler hocam indirme yükleme hızı nasıl belli mbdan sonra duşuyomu
Bakalım 1 yıl sonrada aynı teklif geçerli olacakmı2.5 tb Upload başlattım 1 yıl 1 yıldır
![]()
hocam istediğin yerde kullanabiliyorsun.. kullandığın maile bağlı bir sistem bu.. pcye özel değil yani.. ben 1 sunucu ile renderlarımı alıp 10 parça halinde hepsini buraya yüklüyorum ve 10 tane VDS'den ayrı ayrı indiriyorum..(aynı anda)
Konu açıldığı zaman test etmek için üye oldum.
Sunucudaki 250 GB verinin %30 yüklemiş yani yaklaşık 9 saate 80 GB. Güzel ve kaleliteli gözüküyor. Anlık olarak sunucu yoğunluğuna göre değişiyor olabilir tabiki ama şuan memnunum.
almanya sunucudan yüklemişti hocam dün akşam konuştuk.. Türkiye de böyle hızı olan yer olur muVPS'den mi, kendi bilgisayarindan mi yukluyorsun?
almanya sunucudan yüklemişti hocam dün akşam konuştuk.. Türkiye de böyle hızı olan yer olur mu![]()
kaç tane vps ye indireceksen o kadar sayıya böl hocam bu verilerini.. hepsini ayrı ayrı upload et.. ondan sonra clouddan indirirsin her biriniBende bir tane harici disk var, 1,5 tb'lik. Neredeyse tamami dolu.
Onu bu cloud'a yukleyip, oradan da vps'lerden youtube'a yuklemek istiyorum.
Bunun en kestirme yolu nasil olur acaba![]()
kim öle kim kala
kim öle kim kala![]()
çok dert değil ya hepsini indirirsin son 1 ay kala bir vds ye sonra yeni üyelik alıp oraya upload edersin![]()
kaç tane vps ye indireceksen o kadar sayıya böl hocam bu verilerini.. hepsini ayrı ayrı upload et.. ondan sonra clouddan indirirsin her birini
yok hocam problem yok..Simdilik kac vps kullanacgim belli degil, sadece cloud'da yedeklemek istiyorum..
Norton, bu cloud'un masaustune indirilen app'i icin uyari veriyor. Herhangi bir problem var mi?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.