10.000 tl İle Ne Yapılır?

gameroom yap.3-4 bilgisayar al.youtube bot al veya yap.youtube kanal aç adsense den para kaldırmaya çalış.

aylık 1000 dolar desek 1000x2=2000 tl

5 ayda paranı çıkarırsın.üstüne birsürü para kazanırsın

gameroom yap.3-4 bilgisayar al.youtube bot al veya yap.youtube kanal aç adsense den para kaldırmaya çalış.

aylık 1000 dolar desek 1000x2=2000 tl

5 ayda paranı çıkarırsın.üstüne birsürü para kazanırsın

konuyla ilgili detaylı bilgi verebilir misin kardeş pm de atabilirsin.

konuyla ilgili detaylı bilgi verebilir misin kardeş pm de atabilirsin.

hocam benimde fazla bir bilgim yok.forumda araştırırsan bulabilirsin ama.

10.000 tl var.

1000 tlye 10 bilgisayar alırsın.ama sen 5 tane al
5x1000 = 5000

bilgisayarı her şeyi hazırla.

youtube kanalı aç

adsense ile bağla youtube kanalını.

önemli kategorilerdeki ve son durum videolarını youtubeye yükle.

para kazanmaya başlarsın.işi dahada serileştirmek için youtube bot al toplu yükleme vs.vs.

hocam benimde fazla bir bilgim yok.forumda araştırırsan bulabilirsin ama.

10.000 tl var.

1000 tlye 10 bilgisayar alırsın.ama sen 5 tane al
5x1000 = 5000

bilgisayarı her şeyi hazırla.

youtube kanalı aç

adsense ile bağla youtube kanalını.

önemli kategorilerdeki ve son durum videolarını youtubeye yükle.

para kazanmaya başlarsın.işi dahada serileştirmek için youtube bot al toplu yükleme vs.vs.

kardeş neden 5 bilgisayar? 1 bilgisayardan farkı ne onu anlayamadım :)

yatıırım yapardım facebook sayfası alırdım katkat artırmak için
10 bin lira ile şu anda çeyrek altın 138,92 lira mı ne alş 70 ta bir ne alırsın 1 yıl sonra ne olucagını hiç kimse bilmiyor örnek veriyorum 138 olan 180 olunca bir satarsın mis gibi para olur hem birikmiş yastık altı gibi :) yada bunu euro veya dolar ilede yaparsan tadından yenmez paranın

1)Yarısını altın al yarısını dolar al
2)Borsaya yatır ama yatırdığın bu 10 bin lirayı unutcaksın yatırdıktan sonra 5-10 sene sonra bakacaksın ne olduguna
3)Önü açık site veya kanal alınabilir
şimdilik aklıma gelenler bunlar :)

bilmedigin bi işe girme de,ne yaparsan yap bence :) para nereden geldiyse,oraya yatırım yapmanı tavsiye ederim.mesela parayı youtubedan kazansaydın,youtube a yatırım yap derdim.

gelirli siteler alıp sat hocam. r10 da bir sürü gelirli site var.
Yada birazcık bilgin varsa 3-4 tane editör tut. onedio tarzı bir sistem hazırla. Seosunu cart curt yaptır. o şekilde de kazanırsın. adam şimdi köşelik:)

Yada birazcık bilgin varsa 3-4 tane editör tut. onedio tarzı bir sistem hazırla. Seosunu cart curt yaptır. o şekilde de kazanırsın. adam şimdi köşelik:)

site işinden anlamam ama bi yol gösterici olursa neden olmasın yapılabilir bir iş

Katılıyorum. Adsense gelirli siteler ile kazancınızı arttırabilirsiniz. Altından daha riskli belki ama işimiz bu :)

yazılım işine atıl yada 3dsmax felan . al bi Nvidia Quadro kur sistemi al eğitim setlerini süper şeyler yapabilirsin zamanında varsa .

10 bin liram olsa 10 binde kredi çeker araba alırım iş kurmak için çok düşük bir rakam :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri