10.000 tl İle Ne Yapılır?

bence bi pc topla oyun videsu çek yt a koy biraz zaman alacaktır ama bütün parayı harcamamış olursun bende olsa 2500 falan pc toplardım :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

10 bin tl olsa günlük kendime 150 tl getircek bir iş bağlarım aklımdada var :D

o kadar param olsa araba alım satımı yaparım.bir arkadaşımla beraber araba alım satımı yapıyoruz, maddi kaynak ondan ben sadece müsteri buluyorum we evrak işlerini hallediyorum.hiç kendimizi kasmadan bir senede 15 araba sattık küçücük bir ilçede.her araba 1000-1500 arası bıraktıysa .... örnek veriyorum geçen gün mersinde bizim mahallede bir adam acil satıyor arabasını 12bine.araba en kötü 15bin yapar.para cebinde hazır bekleyeceksin.malı sadece satarken değil ,alırkende kar etmeye bakmak lazım..benim 10000lirayı kullanma şeklim hep bu olurdu.

çeyrek altın mı gram altın mı hocam ?

Yatırım için altın alacaksan tek seçenek gram altındır tabi ki. Zaten altın bankadan alınır. O da çeyrek satmaz gram satar. Çünkü gram altın işçiliği düşük.
Bir an geliyor çeyrek altın piyasada bulunmuyor. Çok saçma fark oluyor fiyat aralığında. Al sat arasında ki fark 17 tl oluyor. Halbuki gram da 1 tl yi geçmiyor hiç
:)

Alacaksan da kuyumcudan falan altın alma. Makas aralığı 0.70 i geçmeyen bir banka ile çalış. Ve fiyatları devamlı güncelleyen. Ondan önce iyisimi iyice bir araştır. Yani bu sorunun cevabı google'de 100lerce sitede var. Burada sorman bile hata.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri