10 Ay Sonra Para Kazanmam Açıldı Neden?

• Kullanıcı arme
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

arme

Kayıtlı Üye
şu saat itibari ile topluluk itirazı için cevap gelmiş mi bakayım derken birden pk onayı aldınız diye yazı gördüm.
Öncelik ile kanalım ne kanalı. kanalım meme türü resim paylaşan bir kanal. Sosyal medyadaki komik meme(caps) toplayıp slayt şeklinde video yapıyorum.
Bu durum yt kurallarına aykırı yani pk kazanmam imkansızdı.

Peki ne oldu da açtılar kanalın pk'sini?
benim ilk ihtimalim eğer yt kanalınızın para kazanma özelliğini kapatıyor ve siz bir kaç defa pk özelliğine tekrar başvurup içerik eklemiyorsanız kanalınız için emek vermiyorsunuz deyip artık sizi dışlıyorlar.
Peki ben pes ettim mi? hayır daha fazla içerik daha kaliteli içerik ekleyerek 20 bin aboneden 100k aboneye çıkardım.

Youtube'un sosyal topluluk kısmını çok kullandım neredeyse her gün 10 15 resim ekliyordum.

Ayrıca bir çok sahte flag vs olayından sağ çıktım, yt twitter yardımdan bilgi istedim açıklama yaptım sağolsunlar yardım ettiler. Buda benim aktif bir içerik üreticisi olduğumu gösteriyor galiba..

ikinci durum ise

ilk başlarda hep aynı içerik ekliyordum örnek avengers meme, akabinde 10 farklı içerik çıkartıp eklemeye başladım. Başlıkları da değiştirmeye başladım avengers meme yerine daha şaşalı isimler yazdım.

Site açıp kanalımı yt için doğrulattım, site içeriğim yt videolarım ile uyumlu.
gerçi siteyi boş bırakmıştım 50 gün sonra kapanacak artık 1 yıl uzatırım :D

diğer bir seçenek kanalı çok temiz tuttum.

Nasıl derseniz, açıklama kısmına kanalımın amacını benim kim olduğumu kuralları ve bir kaç sevgi sözler vs. linkleri bit ly üzerinden kısaltıp ekledim ki bu yt için artı bir durum yt kuralarında da yazmakta. küçük resimler çok sade ve güzel yaptım.

Ayrıca kanal fragmanı yaptım, 1 dakika da çok kısa ve öz bir tanıtım yapıp kanala ekledim.

Ayrıca google play için uygulama yapıp yayınladım.

Ve en önemlisi olabilecek şey, artık resimlerin arasına 3 dakikalık 10 saniye civarı komik video veya gif ekledim. Çoğu telif atılmayacak kadar editli idi.

Son olarak pk kazanmam kapatıldığı gün çağatay adlı bir yt yetkilisi ile görüştüm yapacak bir şeyim yok demiş bende arkadaşa benim tarzım içeriğim bu kanalımı değiştirip ses eklersem abonelerime ihanet etmiş olurum deyip böyle devam edeceğimi söylemiştim.
.
Kısaca kanalınızı büyütürseniz ki yt para kazanmak için kitlenizi genişletin diyor 100 k abone sizin için büyük bir fırsat olur ve pes etmemek..
yGrGn0.jpg

Yt twitterın açıklama ss’sini ekleme şansınız var mı

Yt twitterın açıklama ss’sini ekleme şansınız var mı

google çeviri ile yazıyorum. Bir kaç kişi tehdit etmişti bende bu durum için ne yapabiliriz vs demiştim. Onlarda kullanıcılarımızı koruyoruz vs demişlerdi. Burada olay sürekli güncel olmak ile alakalı.

Yetkiliye nasıl ulaştın? Benim de ulaşmam gerekiyor, çok eski bir kanalım var şifresini bildiğim halde giremiyorum.Attığım maillere bot cevap geliyor.

senin adına çok sevindim her ne kadar tanımasam da. bunu burada paylaşıyor olman ise ayrı bir sevinç kaynağı pek çoğumuz için. kendi adıma teşekkür ederim. umarım aksi bir durumla karşılaşmassın ve yoluna devam edersin lakin aksi bir durum olursa lütfen paylaş. tekrar hayırlı uğurlu olsun.

Yetkiliye nasıl ulaştın? Benim de ulaşmam gerekiyor, çok eski bir kanalım var şifresini bildiğim halde giremiyorum.Attığım maillere bot cevap geliyor.

pk açıkken kapatılırsa bir defaya mahsus konuşabiliyorsun.

şimdi baktım yine kapatmışlar zuahahahahahaaj:)

---------- Spam Engelliyici 13:27 ---------- Önceki Mesaj 13:14 ----------

Nasıl konuşabiliriz. İletişim bilgileri nerden buluruz söyler misin

kanalda yardım kısımı var oraya tıkladığınızda daha fazla yardımamı ihtiyacınız var yerden iletişim yerine ulaşıyorsunuz. Ben şimdi canlı sohbet yapacağım tabi pek umudum yok, ama olsun belki bir şeyler olur..

---------- Spam Engelliyici 14:01 ---------- Önceki Mesaj 13:27 ----------

şu an emre adlı yt çalışanı ile türkçe sohbet ediyoruz bakalım ne yapacak.

---------- Spam Engelliyici 14:18 ---------- Önceki Mesaj 14:01 ----------

şöyle dedi, içerikleriniz sürekli taranıyor ve sistem küçük resim ve içeriklerde benzerlik gördüğünde pk kapatılıyormuş, canlı sohpetten biraz bilgi verebildi akabinde e posta yardımı oluşturacağını söyledi, oradan konuşacakmışız. Umut yok bakalım hayırlısı. Ha birde sohpeti yüzüme kapattı gibi bir teşekkür edemedim :)

---------- Spam Engelliyici 15:40 ---------- Önceki Mesaj 14:18 ----------

bu arada tek ben değilmişim bir kaç kanalda 4 gün önce pk aöıp 4 gün sonra kapatılmış :D güya sistem insan tarafından inceleniyormuş külahıma anlat sen onu. Belki de bir personel açıyıp onaylamıştır :) gerçi şu an tişört satışı ile gelir elde ediyorum şu an pk onayına gerek yok..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri