#10 (Bayan Şakacı) Insanlara Bakakalma

• Kullanıcı EmreYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
hep takip ediyorum kanalı hiç video yuklenınce dıslike olmuyodu adam forumdan destek ıstedı begenın paylaşın diye dislike manyagı oldu video nebiçim insanlar var ya

Bence çok güzel olmuş :) Eğer bu dislike'lar forumdan atılıyorsa hakikaten yazık yani..

Dislike Atan kişiler Emrenin başarısız olmasını isteyenlerdir, emrenin onlara papuç bırakacağını sanmıyorum :)

Arkadaslar sirayla hem korkunc hem de cok komik sakalar ckilmeye baslaniyor. Bunlar icin biraz zaman gerekiyor. Turkiye'de nasil tepki alinir bu sakalara bilmiyorum ama cok kaliteli isler olacagi kesin :)

Begenmeyen geneklikle özgün video çalışmaya çalışıp dayak yiyen ve spam işini beceremeyen karektirsizlerin işi .. durmak yok yola deevam ..

herkes video sonunda kızın sesini eleştirmiş :D harbidende sesi kötüymüş ama :D

Tebrikler, yine begendim. Yalniz youtube daki facebook yonlendirme linki calismiyor sanirim. hem kenardakine baktim, hem de hakkinda bolumundeki kisma baktim calismiyor, tiklayinca ana sayfaya gidiyor facebook un.
acaba facebook sayfaniza bi sey oldu,
onu kontrol ederseniz iyi olur.

Emre şaka işlemi bittikten sonra insanlara şaka yaptığını kameraya el salla gibisinden bişeyler yaptırabilirsin.İyi olur gibime geliyor.Hem bu insanların daha çok ilgisini çekebilir zamanla..

ama süper degil mi 40 like 0 dislike .. kesin o likelerin 39 tanesi yabancılardandır :D bizimkiler like ile dislike yi karıştırıyor :D

Ahahaha başıma otobüste geldi bu olay ya şimdide izledim sesli güldüm. 4 tane adam otobüse bindiler biraz neşeliydi bunlar.Birisi yanıma 2 si önüme 1 ide ayakta gidiyo ayakta giden tam makara.Birazda çakırkeyif gibi bunlar.Ayaktaki bişeyler anlatıyo ama gülmekten anlatamıyo ince ince gülüyo onlar gülüyo gülüyo bende bi koyvermişim onlar gülüyo ben gülüyom yerlere yatıcaktım gülmekten yol bitene kadar ara vere vere güldük ahaha tek kelime konuşmadım adamlarla güldüm.Diğer kimse gülmedi ama ahahahah adamlar bakıyodu buna noluyo lan dercesine ama gülünmücek gibi değil ya efsaneydi :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri