hep takip ediyorum kanalı hiç video yuklenınce dıslike olmuyodu adam forumdan destek ıstedı begenın paylaşın diye dislike manyagı oldu video nebiçim insanlar var ya
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hep takip ediyorum kanalı hiç video yuklenınce dıslike olmuyodu adam forumdan destek ıstedı begenın paylaşın diye dislike manyagı oldu video nebiçim insanlar var ya
hocam dislike atanlarıda görebiliyormusunuz ? bu concent id ne güzel birşeymiş o zamanDisslike atanlari tespit ettik. Gerekli guzelligi yapacagiz kendilerine![]()
hocam dislike atanlarıda görebiliyormusunuz ? bu concent id ne güzel birşeymiş o zaman![]()
Disslike atanlari tespit ettik. Gerekli guzelligi yapacagiz kendilerine![]()
Yok hocam, onun baska bir yontemi var![]()
Arkadaslar sirayla hem korkunc hem de cok komik sakalar ckilmeye baslaniyor. Bunlar icin biraz zaman gerekiyor. Turkiye'de nasil tepki alinir bu sakalara bilmiyorum ama cok kaliteli isler olacagi kesin![]()
Başlangıçta tepki görebilme ihtimali olsa dahi dönüm noktası olur , süper olurArkadaslar sirayla hem korkunc hem de cok komik sakalar ckilmeye baslaniyor. Bunlar icin biraz zaman gerekiyor. Turkiye'de nasil tepki alinir bu sakalara bilmiyorum ama cok kaliteli isler olacagi kesin![]()
ama süper degil mi 40 like 0 dislike .. kesin o likelerin 39 tanesi yabancılardandırbizimkiler like ile dislike yi karıştırıyor
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.