#10 (Bayan Şakacı) Insanlara Bakakalma

• Kullanıcı EmreYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
adamın 2 bin abonesi var 11 dislike ne ki ? bu onları kötü olduğunu değil bu tarz video istemediklerini dislike vererek yansıttıklarını düşünüyorum sen beğendin mi derseniz %50 beğendim %50 beğenmedim diyebilirim

adamın 2 bin abonesi var 11 dislike ne ki ? bu onları kötü olduğunu değil bu tarz video istemediklerini dislike vererek yansıttıklarını düşünüyorum sen beğendin mi derseniz %50 beğendim %50 beğenmedim diyebilirim

dislike atani biliyoruz ve dislike hiç dert değil ..

Alkışlayacağınız videolar da yapacağız.. Profesyönel değiliz ama çözüyoruz yavaş yavaş.. Çok az kaldı..

bu hiç olmamış, video yapmak video yapma bence ayda 1 tane yayınla ama ii bişey olsun

Son gaz devam hocam, sınıftaki arkadaşlarım sizden bahsediyor :) (Gururlandım :) )

Hayrettinin dikkatini çekene kadar devam [MENTION=15361]EmreYT[/MENTION]
Ama keşke bu bayan arkadaş yerine daha profesyonel birini oynatsaydınız , Bazı gülümsemiş felan o işi bozmuş bence :) Kanalına aboneyim zaten , video yayınlar yayınlamaz telefona bildirim geliyor :D Devam devam :D

вαттυѕαу;673892' Alıntı:
Hayrettinin dikkatini çekene kadar devam [MENTION=15361]EmreYT[/MENTION]
Ama keşke bu bayan arkadaş yerine daha profesyonel birini oynatsaydınız , Bazı gülümsemiş felan o işi bozmuş bence :) Kanalına aboneyim zaten , video yayınlar yayınlamaz telefona bildirim geliyor :D Devam devam :D

Adam kanal takip sistemine almış :D

kızın yüzünü pek göremedik. 2 yüzün 1 arada olması lazımdı arkadan çekim iyi olmuyor. Kızın gülmeyen suratını gördükçe gülüyordum mesela :)

Özgünlük iyidir. Tabi bunun yanında biraz da orijinallik gerekli. Amacım tatlı bir eleştiri çünkü bugüne dek yayımladığın tüm şakaların yabancı versiyonlarını çok önceleri izlemiştim. Biraz daha orijinal fikirlerle Türkiye de değişik yerlere gelebilirsin. Şakacı diye bir adam vardı yıllar eveli abidik gubidik şakalar yapıyordu ama aynı zamanda güldürüyordu önemli olan da bu zaten. Şahsen ben bu şakanıza pek gülemedim. Başarılar..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri