10 Bin Aboneli Kanal Satsam Ne Kadar Eder?

masterthone

Yasaklanmış
vgq66A.png

Elimde böyle bir kanal var arkadaşlar.. paraya sıkıştım güzel bir ücret verilirse satmayı düşünüyorum sizce ne kadar eder?. Videolarda bazı ülklrde engelendi var. kanal freedoma baglı ve telif uyarı vs yok temiz kanal

not: yeni video atmaya başladım 27 dolar 4 5 günlük kazancıdır.

not 2: Gmail aktif kullandığım 3 YILLIK gmaildir. Kanalın kapanma ihtimali nerdeyse sıfır.

not 3: Abonler full organik ve amerika bölgesindendir..

not 4: içerik dizidir..

not5: google plus hesabının 12 takipçi|236.523 görüntüleme si vardır.

Kanal İLE ne yapılabilirr?

1. özgüne çevirebilirsiniz. aboneler organiktir. ve amerika bölgesindendir. kanal anında index alır ve üst sıralarda çıkar 3 yıllık kanal..
2. diziyi atmaya devam edebilirsiniz. günlük atarsanız günlük size net 10 dolar bırakır. eşleşeni engeli geçerseniz kazanacağınız paranın haddi hesabı yoktur.
3. diğer kanallarınız için reklam amaçlı kullanabilirsiniz. bu kanaldan reklam verdiğim kanal anında üst sıralara çıkıyor.
4. başka bir dizi içerik atabiilirsinizz yine abonler sayesinde alacağı izlenimin 10 katını alacaktır. Çünkü bir video attıgımda video da 0 İZLENİM VE 10 15 beğeni oluyor en az yani izlenim bile yansımadan begeni yansıyor.

Son düzenleme:
abone superde 7 bin izlenen videom aynı parayı bırakmış çok ilginç anlamadım.2.5 milyona 27 dolar

vgq66A.png

Elimde böyle bir kanal var arkadaşlar.. paraya sıkıştım güzel bir ücret verilirse satmayı düşünüyorum sizce ne kadar eder?. Videolarda bazı ülklrde engelendi var. kanal freedoma baglı ve telif uyarı vs yok temiz kanal

not: yeni video atmaya başladım 27 dolar 3 günlük kazancıdır.

not 2: Gmail aktif kullandığım 3 YILLIK gmaildir. Kanalın kapanma ihtimali nerdeyse sıfır.

not 3: Abonler full organik ve amerika bölgesindendir..

not 4: içerik dizidir..

not5: google plus hesabının 12 takipçi|236.523 görüntüleme si vardır.

:) Açıkça belli zaten, neyse kategori vs kanal bilgilerini pm atın görüşelim.

kanalın minimum 20bin dolar bırakması gerekirdi. içim cız etti. pm alabilirmiyim

Gelen tekliflere göre ortalama fiyat belirtir misiniz hocam ? :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri