Alıntıdır.Denemedim ama deneyeceğim.
Sadece Program Çalıştırarak 10 Günde 15 Kazanmak (Ödeme Kanıtlı)
Evet arkadaşlar, aynen başlıktaki gibi. Neyi, nasıl yapacağımızı anlatmaya başlıyorum..
Kazanmanın mantığı nedir?
- Link kısaltma servisine üye olacağız.
- Verdiğim programı indireceksiniz.
- Programa linkleri ekleyip arkaplanda çalışmasını seyredeceksiniz.
Evet, bu kadar..
--------- KAZANMAYA BAŞLAYALIM! ---------
NOT: Referansımdan üye olursanız bana sadece %5'lik bir miktar katkı yapacaksınız. Ve bu anlattıklarıma değer diye düşünüyorum. Ayrıca bir sorun olduğunda referansım ile üye olanlar yorumlarda belirtirlerse daha net yardım alabilirler. Şimdiden referans ile üye olacaklara teşekkür ediyorum..
Referanssız Link: Accueil | LiensCash
S'inscrire tıklayıp aşağıdaki resimden devam ediyoruz..
Üye olduktan sonra yapmamız gerekenler
- Shorten'a tıklayıp 3-5 adet link sıralayıp Convert deyip kısaltıyoruz.
- Liens bölümünden linklerimizin ne kadar tık aldığını vs. görebiliriz.
- Paiments bölümü de ödemelerinizle ilgili bölüm, hesabınızda ne kadar para biriktiğini görebilirsiniz.
******* Şimdi siteyle olan işimiz bitti, linklerimizi kısaltıp bir köşeye koyduk.
Program Linki: http://up.spiritsoft.cn/v3/jingling_973805.rar
Rar pass: 123456
NOT: Programla bir bağım yoktur, orjinal sitesinden indiriyorsunuz zaten.
Programı rar'dan çıkardıktan sonra açıyoruz ve aşağıdaki şekilde kısalttığımız linkleri ekliyoruz.
Eklediğimiz linkler ile ilgili bilgilendirme;
****** TÜM İŞLEMLER BİTTİ ---- BİLGİLENDİRMELER ******
- 15'ya ulaştığınızda ödeme talebinde bulunabilirsiniz. Maksimum 7 gün içerisinde yatırılır.
- Banlanma riskini ortadan kaldırmak için her link en fazla 1000 tık aldığnda değiştiriniz.
- Programı virüs programınız virüs olarak görürse aldırmayın, devre dışı bırakın. (Programda virüs yoktur, kendim kullanıyorum)
- Programa en fazla 6 link ekleyebilirsiniz, program bunu sizin bilgisayar performansınıza göre kendi belirler.
- Virüs programı açıkken linkleri eklediğinizde ara ara virüs uyarıları verebilir, program başkalarının sitesini geziyor çünkü. Size de aynı şekilde geri dönüş sağlıyor. Programı kapattıktan sonra virüs taraması yaparsanız sıkıntı olmaz. (Şu ana kadar hiç bulaşmadı bana)
- Programı çok işiniz varken çalıştırmayın bilgisayar yavaşlayabilir.. ya da az link ekleyebilirsiniz size bağlı.
Ödeme Kanıtı
- Bu parayı yaklaşık 10-12 günde yaptım, ara ara sayım yapmadı.. daha fazla olabilirdi.
- Ödemeyi 28 Ağustos'ta istedim, 1 Eylül'de geldi.
-Alıntıdır.
Sadece Program Çalıştırarak 10 Günde 15 Kazanmak (Ödeme Kanıtlı)
Evet arkadaşlar, aynen başlıktaki gibi. Neyi, nasıl yapacağımızı anlatmaya başlıyorum..
Kazanmanın mantığı nedir?
- Link kısaltma servisine üye olacağız.
- Verdiğim programı indireceksiniz.
- Programa linkleri ekleyip arkaplanda çalışmasını seyredeceksiniz.
Evet, bu kadar..
--------- KAZANMAYA BAŞLAYALIM! ---------
NOT: Referansımdan üye olursanız bana sadece %5'lik bir miktar katkı yapacaksınız. Ve bu anlattıklarıma değer diye düşünüyorum. Ayrıca bir sorun olduğunda referansım ile üye olanlar yorumlarda belirtirlerse daha net yardım alabilirler. Şimdiden referans ile üye olacaklara teşekkür ediyorum..
Referanssız Link: Accueil | LiensCash
S'inscrire tıklayıp aşağıdaki resimden devam ediyoruz..
Üye olduktan sonra yapmamız gerekenler
- Shorten'a tıklayıp 3-5 adet link sıralayıp Convert deyip kısaltıyoruz.
- Liens bölümünden linklerimizin ne kadar tık aldığını vs. görebiliriz.
- Paiments bölümü de ödemelerinizle ilgili bölüm, hesabınızda ne kadar para biriktiğini görebilirsiniz.
******* Şimdi siteyle olan işimiz bitti, linklerimizi kısaltıp bir köşeye koyduk.
Program Linki: http://up.spiritsoft.cn/v3/jingling_973805.rar
Rar pass: 123456
NOT: Programla bir bağım yoktur, orjinal sitesinden indiriyorsunuz zaten.
Programı rar'dan çıkardıktan sonra açıyoruz ve aşağıdaki şekilde kısalttığımız linkleri ekliyoruz.
Eklediğimiz linkler ile ilgili bilgilendirme;
****** TÜM İŞLEMLER BİTTİ ---- BİLGİLENDİRMELER ******
- 15'ya ulaştığınızda ödeme talebinde bulunabilirsiniz. Maksimum 7 gün içerisinde yatırılır.
- Banlanma riskini ortadan kaldırmak için her link en fazla 1000 tık aldığnda değiştiriniz.
- Programı virüs programınız virüs olarak görürse aldırmayın, devre dışı bırakın. (Programda virüs yoktur, kendim kullanıyorum)
- Programa en fazla 6 link ekleyebilirsiniz, program bunu sizin bilgisayar performansınıza göre kendi belirler.
- Virüs programı açıkken linkleri eklediğinizde ara ara virüs uyarıları verebilir, program başkalarının sitesini geziyor çünkü. Size de aynı şekilde geri dönüş sağlıyor. Programı kapattıktan sonra virüs taraması yaparsanız sıkıntı olmaz. (Şu ana kadar hiç bulaşmadı bana)
- Programı çok işiniz varken çalıştırmayın bilgisayar yavaşlayabilir.. ya da az link ekleyebilirsiniz size bağlı.
Ödeme Kanıtı
- Bu parayı yaklaşık 10-12 günde yaptım, ara ara sayım yapmadı.. daha fazla olabilirdi.
- Ödemeyi 28 Ağustos'ta istedim, 1 Eylül'de geldi.
-Alıntıdır.