10 Günde 15 Euro Kazanmak

• Kullanıcı 1419oguzhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Faydali imleme Siteleri- Free Hizmetl

1419oguzhan

Kayıtlı Üye
Alıntıdır.Denemedim ama deneyeceğim.

Sadece Program Çalıştırarak 10 Günde 15€ Kazanmak (Ödeme Kanıtlı)
Evet arkadaşlar, aynen başlıktaki gibi. Neyi, nasıl yapacağımızı anlatmaya başlıyorum..

Kazanmanın mantığı nedir?

- Link kısaltma servisine üye olacağız.
- Verdiğim programı indireceksiniz.
- Programa linkleri ekleyip arkaplanda çalışmasını seyredeceksiniz.

Evet, bu kadar..

--------- KAZANMAYA BAŞLAYALIM! ---------

NOT: Referansımdan üye olursanız bana sadece %5'lik bir miktar katkı yapacaksınız. Ve bu anlattıklarıma değer diye düşünüyorum. Ayrıca bir sorun olduğunda referansım ile üye olanlar yorumlarda belirtirlerse daha net yardım alabilirler. Şimdiden referans ile üye olacaklara teşekkür ediyorum..

Referanssız Link: Accueil | LiensCash

S'inscrire tıklayıp aşağıdaki resimden devam ediyoruz..

7279incin3950299.png

Üye olduktan sonra yapmamız gerekenler

- Shorten'a tıklayıp 3-5 adet link sıralayıp Convert deyip kısaltıyoruz.
- Liens bölümünden linklerimizin ne kadar tık aldığını vs. görebiliriz.
- Paiments bölümü de ödemelerinizle ilgili bölüm, hesabınızda ne kadar para biriktiğini görebilirsiniz.

******* Şimdi siteyle olan işimiz bitti, linklerimizi kısaltıp bir köşeye koyduk.

Program Linki: http://up.spiritsoft.cn/v3/jingling_973805.rar
Rar pass: 123456

NOT: Programla bir bağım yoktur, orjinal sitesinden indiriyorsunuz zaten.

Programı rar'dan çıkardıktan sonra açıyoruz ve aşağıdaki şekilde kısalttığımız linkleri ekliyoruz.

1951incil5328833.png

Eklediğimiz linkler ile ilgili bilgilendirme;

8603incir4117002.png

****** TÜM İŞLEMLER BİTTİ ---- BİLGİLENDİRMELER ******

- 15€'ya ulaştığınızda ödeme talebinde bulunabilirsiniz. Maksimum 7 gün içerisinde yatırılır.
- Banlanma riskini ortadan kaldırmak için her link en fazla 1000 tık aldığnda değiştiriniz.
- Programı virüs programınız virüs olarak görürse aldırmayın, devre dışı bırakın. (Programda virüs yoktur, kendim kullanıyorum)
- Programa en fazla 6 link ekleyebilirsiniz, program bunu sizin bilgisayar performansınıza göre kendi belirler.
- Virüs programı açıkken linkleri eklediğinizde ara ara virüs uyarıları verebilir, program başkalarının sitesini geziyor çünkü. Size de aynı şekilde geri dönüş sağlıyor. Programı kapattıktan sonra virüs taraması yaparsanız sıkıntı olmaz. (Şu ana kadar hiç bulaşmadı bana)
- Programı çok işiniz varken çalıştırmayın bilgisayar yavaşlayabilir.. ya da az link ekleyebilirsiniz size bağlı.

Ödeme Kanıtı

5721incio2199014.png

- Bu parayı yaklaşık 10-12 günde yaptım, ara ara sayım yapmadı.. daha fazla olabilirdi.
- Ödemeyi 28 Ağustos'ta istedim, 1 Eylül'de geldi.

-Alıntıdır.

rar pass yanlış

---------- Mesaj saat 22:50:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:47:11 civarında gönderildi. ----------

Alıntıdır.Denemedim ama deneyeceğim.

Sadece Program Çalıştırarak 10 Günde 15€ Kazanmak (Ödeme Kanıtlı)
Evet arkadaşlar, aynen başlıktaki gibi. Neyi, nasıl yapacağımızı anlatmaya başlıyorum..

Kazanmanın mantığı nedir?

- Link kısaltma servisine üye olacağız.
- Verdiğim programı indireceksiniz.
- Programa linkleri ekleyip arkaplanda çalışmasını seyredeceksiniz.

Evet, bu kadar..

--------- KAZANMAYA BAŞLAYALIM! ---------

NOT: Referansımdan üye olursanız bana sadece %5'lik bir miktar katkı yapacaksınız. Ve bu anlattıklarıma değer diye düşünüyorum. Ayrıca bir sorun olduğunda referansım ile üye olanlar yorumlarda belirtirlerse daha net yardım alabilirler. Şimdiden referans ile üye olacaklara teşekkür ediyorum..

Referanssız Link: Accueil | LiensCash

S'inscrire tıklayıp aşağıdaki resimden devam ediyoruz..

7279incin3950299.png

Üye olduktan sonra yapmamız gerekenler

- Shorten'a tıklayıp 3-5 adet link sıralayıp Convert deyip kısaltıyoruz.
- Liens bölümünden linklerimizin ne kadar tık aldığını vs. görebiliriz.
- Paiments bölümü de ödemelerinizle ilgili bölüm, hesabınızda ne kadar para biriktiğini görebilirsiniz.

******* Şimdi siteyle olan işimiz bitti, linklerimizi kısaltıp bir köşeye koyduk.

Program Linki: http://up.spiritsoft.cn/v3/jingling_973805.rar
Rar pass: 12345

NOT: Programla bir bağım yoktur, orjinal sitesinden indiriyorsunuz zaten.

Programı rar'dan çıkardıktan sonra açıyoruz ve aşağıdaki şekilde kısalttığımız linkleri ekliyoruz.

1951incil5328833.png

Eklediğimiz linkler ile ilgili bilgilendirme;

8603incir4117002.png

****** TÜM İŞLEMLER BİTTİ ---- BİLGİLENDİRMELER ******

- 15€'ya ulaştığınızda ödeme talebinde bulunabilirsiniz. Maksimum 7 gün içerisinde yatırılır.
- Banlanma riskini ortadan kaldırmak için her link en fazla 1000 tık aldığnda değiştiriniz.
- Programı virüs programınız virüs olarak görürse aldırmayın, devre dışı bırakın. (Programda virüs yoktur, kendim kullanıyorum)
- Programa en fazla 6 link ekleyebilirsiniz, program bunu sizin bilgisayar performansınıza göre kendi belirler.
- Virüs programı açıkken linkleri eklediğinizde ara ara virüs uyarıları verebilir, program başkalarının sitesini geziyor çünkü. Size de aynı şekilde geri dönüş sağlıyor. Programı kapattıktan sonra virüs taraması yaparsanız sıkıntı olmaz. (Şu ana kadar hiç bulaşmadı bana)
- Programı çok işiniz varken çalıştırmayın bilgisayar yavaşlayabilir.. ya da az link ekleyebilirsiniz size bağlı.

Ödeme Kanıtı

5721incio2199014.png

- Bu parayı yaklaşık 10-12 günde yaptım, ara ara sayım yapmadı.. daha fazla olabilirdi.
- Ödemeyi 28 Ağustos'ta istedim, 1 Eylül'de geldi.

-Alıntıdır.

rer pass yanlış

beş para etmez bi proğram. bütün izleme konusunda para ödeyen websiteleri bu proğramı bilir. zamanında link kısaltma sitelerinden para kazanmak için kullanmıştım hiç bi işe yaramadı.

Bu programı biliyorum kullanacak arkadaşlar dikkatli olsun internetin anasını ağlatıyor. PC kapandıktan sonra başlangıçta otomatik açılıyor internetiniz kasarsa sebebi bu programdır :)

beş para etmez bi proğram. bütün izleme konusunda para ödeyen websiteleri bu proğramı bilir. zamanında link kısaltma sitelerinden para kazanmak için kullanmıştım hiç bi işe yaramadı.

arkadaşlar kesinlikle güvenilir sitedir. 2 ödeme aldım.

Para kazanamayınca çamur atmayın siteye lütfen.

Hocam bu arada ödeme nerden talep ediyoruz onuda göstersen iyi olcak

ben jingling i bilirim direk link sistemi ile calısır . sanmıyorum sayacagını . sen oraya bir ödeme resmi koymussun ama o jingling sistemi sağ yuklarıda GEÇ e tıklamaz .. sistem kuruldu.. bakalım ödeme sayacak mı tıkları..

daha önce denedim. boşuna uğraşmayın işe yaramıyor. jingling hem pc yi kasıyor hemde 1k hit kassak 2-3 tanesini anca sayıyor

boşuna uğraşmayın arkadşalar 10 gün değil 2 ayda ancak yaparısnız 15 euroyu....bunun gibi sistemleri defalarca kullandı YT den önce......

Boşverin böyle işleri.YT neyinize yetmiyor?

Kullanan arkadaşlar gördüm onlarda ödeme aldım diyordu ama bana yt işi daha kolay geliyor tabi link kısaltma kazandırmazmı kazandırır ben daha önceden de 2 kez bc.vc den ödeme aldım ama boşuna uğraşıyor insan :)

3 Link ekledim program yaklaşık 3-4 saattir açık sonuç
1. Link 8Gösterim
2. Link 10Gösterim
3. Link 11Gösterim

Boşuna vakit kaybetmeyin

jingling İle Pcnizi kasacağınıza Manuel Video Yukleyin Daha karlı çıkarsınız.

bitcoin üretiyor olabilir dikkatli olun. sabahleyin polisler alabilir evinizden. bir arkadaşımın başına geldi 6 ay uğraştı mahkemedir vsdir.

şimdi benım anladıgım olay şu 4 tane lınk eklıyoruz herhangı bır lınk sonra kendı kendıne artıyo para alıyoruz dogrumu :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri